Wkano

Hvordan å ikke være redd for å få en tatovering / piercing

Har freak nålen du ut samt pistolen? Her er hvordan de skal overleve.

Trinn

Hvordan å ikke være redd for å få en tatovering / piercing. Hva slags piercing / tatovering får du?
Hvordan å ikke være redd for å få en tatovering / piercing. Hva slags piercing / tatovering får du?
 1. 1
  Hva slags piercing / tatovering får du? Hvis det er øreflippene du en piercer, trenger du ikke å bekymre deg i det hele tatt. Det gjør vondt aldri. Det er bare rask som en klemme, så de svi litt i noen minutter. Hvis det er en piercing noe annet sted da de ikke vil bruke en pistol. De bruker en nål. Det er fordeler med begge. Fordelene med en nål er at det er mye lettere å rengjøre så det er en mindre sannsynlig sjanse for infeksjon. Med en pistol, tar det ikke så lang tid.
 2. 2
  Prøv å se videoer på youtube om hvordan det gjøres. Det er nok av hver type piercing. Dette kan hjelpe deg å roe nervene og vet hva du kan forvente.
 3. 3
  Når du går å få det gjort, puste dypt. Piercer vil vanligvis si å puste dypt og når du puster ut, de gjør det. Fokuser på pusten din og prøve å ikke ta hensyn til hva som skjer. Jeg liker alltid å tenke på sommerfugler.
 4. 4
  Det som virkelig hjelper med tatoveringer er å nippe til en flaske med vann (eller sukkerholdig drikke hvis du er utsatt for besvimelse) i løpet av tatovering prosessen. Å ha harde drops å suge på hjelper også. Det holder tankene bort smerten. Det hjelper også å ta med en venn som kan du kan snakke med, mye, gjennom ut hele greia. Dette gjør alt går raskere. Også, hvis du går til en god tatovering butikk, vil de vanligvis har mye av CDer å velge mellom og du kan lytte til hva du vil mens de tatoveringen du.
 5. 5
  Det verste med piercinger er klemmen. Noen folk er uenige, men vanligvis er det. Også, hvis du kommer til en virkelig god piercer, kan de trekke hardt nok til at det numbs følelsen slik at du føler nesten ingenting. En siste ting, for brusk, gjør det vondt mer. Dette inkluderer hvor som helst på øret i tillegg til lapp, septum, og nesen. Også på steder der huden er tykk som smilehull piercinger.

Smerte faktor

 • Bellybutton: Ikke veldig dårlig, men det vil gjøre vondt. Det vil være over så fort at du ikke har en sjanse til å reagere... og når det er i det ikke virkelig vondt, bare litt sår. Vær svært forsiktig med skjorter fordi det gjør vondt hvis den blir fanget.
 • Ear piercing (ikke inkludert lobes): Jo hardere delen i øret jo mer smertefull (spesielt tragus).
 • Tattoo: Smerten varierer avhengig av hvor den er. Den mest smertefulle i ankelen området.
 • Nesepiercing: Ligner på øret brusk piercing.
 • : Veldig smertefullt for noen mennesker, for andre helt smertefri. * Vil føre øynene til vann. *
 • Lip piercing: Ikke veldig smertefullt. Svak smerte når du er ferdig, men stopper når den er i.
 • Tongue piercing: Hvis det gjøres av en dyktig piercing artist, vil du føler ingen smerte i det hele tatt før etterpå. Tunge piercinger er sår i 3-5 dager, og husk at det ikke er bra å spise fast føde i noen dager.
 • Angelbite / Monroe / Madonna: En av de minst smertefulle piercinger foruten øreflippene.
 • Øyenbryn / Anti Øyenbryn: Øyenbryn piercing er ikke dårlig siden de trekker klemmene ut veldig langt. Anti øyenbryn piercing er ganske smertefullt skjønt.