Wkano

Hvordan å invitere en jente til skoleball

Ha et øye på den spesielle jenta du ønsker å spørre til skoleball? Ikke bare vil spørre en jente til et skoleball være en magisk opplevelse for begge involverte, men det kan gjøre en jente føler flott å vite at noen ønsker å gå med henne til en spesiell anledning. Det er noen skritt du kan ta for å gjøre dette til en virkelig minneverdig invitasjon.

Trinn

Hvordan å invitere en jente til skoleball. Finn ut om hun har en dato for skoleball allerede.
Hvordan å invitere en jente til skoleball. Finn ut om hun har en dato for skoleball allerede.

Del én: å sette scenen

 1. 1
  Finn ut om hun har en dato for skoleball allerede. Hvis hun gjør det, er det bare bedre å back off. Du kan ikke tro det, men spør henne når du vet at hun har en date er ganske mye self-sabotasje: sjansene dine for henne enige (endre hennes sinn) er ved siden av ingen.
  • Se på oppførselen hennes. Hvis du ikke vil at noen skal vite at du har spurt om henne, kan det være en god idé å bare vente og se. Jenter er vanligvis ganske tydelig om sine datoer. Du bør være i stand til å fortelle om hun har en date.
  • Spør vennene hennes, eller få en venn til å spørre vennene sine. Spør vennene hennes vil trolig tipse dine kort: jenta vil etter hvert finne ut, men som kan være en god ting. For å unngå dette, få en av vennene dine til å spørre en av hennes venner. Sneaky!
  • Spør henne selv. Hvis du er super direkte og tror ikke du vil bekymre deg for konsekvensene, spør henne rett opp. Bare si: "Bare lurer, har du en date til skoleballet?"
   • Hvis hun sier "nei" og virker litt sjenert om det, ser på deg forventningsfullt, gå rett fram og spørre henne. Hvis hun sier "nei", men fortsetter å snakke om hvordan hun må finne en snart, ser litt uinteressert, kanskje vente litt.
 2. 2
  Bli venner med henne hvis du ikke allerede. Hun er mer sannsynlig å ta noen til skoleball om hun kjenner dem. Benytt enhver anledning du kan få uten hounding eller kvalte henne: forskningsprosjekter, sitter ved siden av hverandre til lunsj, og inviterer henne til en fest du skal, etc. Se på alle sosiale muligheten som en måte å bedre bli kjent med henne.
  • Prøv å være avslappet når du snakker til henne. Det er veldig vanskelig å gjøre når man liker noen, gitt, men minn deg selv på at innsatsen er ikke høy på slutten av dagen. Hvis du spør henne og hun sier "nei," det er ikke slutten på verden. Du vil ende opp med å spørre og ta en annen jente, som kan ende opp med å bli mer spesielt på slutten av dagen.
  • Når du snakker til henne, kan du prøve å stille spørsmål om henne. Folk liker å ha muligheten til å snakke om seg selv, sine interesser, og deres ambisjoner. Fokus på henne i begynnelsen, og samtalen vil naturligvis skifte til deg etter en tid.
 3. 3
  Flørte med henne litt. Du vil hjelpe sjansene dine med henne hvis hun begynner å se deg som en romantisk interesse. Du kan begynne å bli en romantisk interesse ved å begynne å flørte, sakte men sikkert. Alle flørter annerledes, men det er et par flørting grunnleggende at alle menn bør vite.
  • Gi henne komplimenter fra tid til annen. Kompliment sider av personligheten hennes, og av og til, ser henne. Når komplimenter hennes utseende, holde seg borte fra de virkelig feminine områdene og holde seg til:
   • Øyne. "Dine øyne matche fargen på skjorta. Ble du går for det?"
   • Smil. "Ditt smil lyser helt opp rommet. Hver gang!"
   • Stil. "Jeg liker stilen din. Jeg tror mange andre jenter hemmelighet misunner det, også."
   • Hair. "Håret ditt ser bra ut når du setter den opp. Jeg liker det du gjorde med det."
  • Sakte bryte kontakten barriere. Bli vant til å ta kontakt med henne sakte og på tempo henne langsomt>. Jenter liker ikke gutter som stadig berører dem hver gang de snakker, så det er en vanskelig balansegang for deg. Fokus på:
   • Berøre hennes hånd, arm, skulder og tilbake samtidig som punkter i samtalen. Hvis du ikke kjenner henne i det hele tatt, må du vente litt før du begynner å bryte barrieren.
   • Ikke gå for truende eller sensitive områder, som lår, mage og nakke. Det er strengt off-limits før du dater.
   • Lekent berøre henne etter at du har kommet nærmere. Du kan prøve kilte henne, for eksempel hvis du gir henne en hard tid. Pass på at hun er i en leken stemning før du gjør dette.
 4. 4
  Henge med andre jenter. Jenter liker gutter som kan imponere andre jenter. For ett, forteller det dem at du er klarert av andre jenter. Sekund, lar det dem vite at andre jenter tror du er interessant. Henger ut med andre jenter vil ubevisst la din potensielle date vet at du er kvalifisert materiale. Og det er en god ting.

Del to: spørre henne

 1. 1
  Prøv å spørre henne i person. Spør henne i person vil etablere en reell, fysisk forbindelse mellom de to av dere, og vil gi deg en bedre sjanse for å få et "ja" fra henne. Det er fordi, for bedre eller verre, er det mye vanskeligere å avvise noen i person. Hvis du kan gå opp mot til å spørre henne i person, vil du øke sjansene dine for å få svaret du hadde håpet på.
  • Hvis du ikke kan spørre henne i person, tenke på å skrive et brev og sklir den til henne. Gjør det romantisk uten å være overstrømmende. Du ønsker å la henne vite at du liker henne, men du vil ikke ha henne til å tenke at du er skumle og har vært besatt av henne i flere måneder. Gi den til henne i person, eller putt den i skapet hennes.
  • Som en siste utvei, spør henne over IM eller tekst. Verken alternativet er virkelig ideelt, men noen ganger livet kaster du en curveball. Prøv å spørre henne kloss hvis hun har en prom date. Hvis hun ikke gjør det, gå inn og spørre henne. Vokt dere, men: sjansene for suksess gjennom IM eller tekst er mye lavere enn å spørre i egen person eller et brev.
 2. 2
  Se presentabel. Hun kan ikke ønsker å gå til promenadekonsert med deg hvis du har dårlig ånde, uflidd hår og / eller fet hud. Ikke forandre deg selv for mye å glede henne, men husk å være hygienisk:
  • Puss tennene hver morgen, før skolen, men spesielt før du spør henne ut. Du vil friske pusten når du snakker til henne.
  • Dusje hvis du er skitten. Hvis du har roing eller fotballtrening før skolen, for pokker, ikke hoppe ut om morgenen dusj. Renslighet er ved siden av gudsfrykt, husker du?
  • Ikke legg den på tykt med cologne. I motsetning til det mange tror, ​​sprøyting selv med massive mengder cologne er ikke en vinnende forslag i øynene hennes. En spray på de fleste, eller enda bedre - la din naturlige renhet glans.
  • Kle deg for å imponere. Du trenger ikke å bære en dress og slips når du spør henne, men du ønsker å sette beste foten frem. Ser virkelig fint uten å se ut som du gikk rett ut av 50-tallet.
 3. 3
  Smil på henne når du gjør øyekontakt. Du smiler når du er glad, men visste du at smilende kan også føre til at du skal være lykkelig? Forskere har funnet ut at smilende faktisk kan forbedre humøret organisk, og gjøre smertefulle øyeblikk mindre smertefull. Et lykkeligere du vanligvis betyr en lykkeligere henne. Og hvis det ikke gjør sjansene bedre, hva vil?
 4. 4
  Vær deg selv, puste dypt og slappe av. Hvis du er normalt en morsom fyr, ikke spille det super alvorlig plutselig. Hvis du er normalt en seriøs fyr, ikke prøv å være en vanlig jokester. Nerver vil sannsynligvis holde deg fra å spørre henne nøyaktig slik du hadde planlagt på å spørre henne, men det er vanligvis ikke så ille som vi tror det er.
  • Sett situasjonen med hensyn til risiko og belønning. Du ønsker lav risiko og høy belønning, og det er akkurat hva du får. (Du bør være en betting mann.) Risikoen er at hun vil si "nei". Du vil være flau for en time, og da vil du gå videre. Belønningen er at hun vil si "ja", og du trenger ikke å lese videre for å gå ned på listen over hvorfor det er bra!
 5. 5
  Spør henne. Dette er øyeblikket du har ventet på. Avhengig av din personlighet, spør du henne i en rekke måter. Her er noen ideer for deg å bygge på:
  • Vær oppfinnsom. Spesielt for jenter som du er nærmere, eller kanskje forventer du å spørre dem, prøver:
   • Lyser opp lysene på oppkjørselen henne at spell "Prom?" Være der når hun steg utenfor.
   • Skriv "Prom" på et stykke papir, laminat det, og deretter bryte den opp i et puslespill. (Alternativt kan du kjøpe ferdig knuste biter i et puslespill å skrive på.) Gi det til henne å montere.
   • Lag din egen brus etiketten spørre henne ut til prom. Deretter tape etiketten på en flaske brus og gi det til henne.
  • Være direkte. Disse er mer følelsesmessig-drevet måter å be en jente ut til prom. De er det eldste trikset i boka, og det er fordi de fungerer veldig bra:
   • "Jeg vet vi er bare venner akkurat nå, men det er ikke noen andre som jeg vil heller ta til skoleball. Vil du reise med meg?"
   • "Jeg har vært meningen å spørre deg om dette en stund nå, men jeg blir så bundet opp rundt pene jenter. Vil du gå til prom med meg?"
   • "Jeg har ventet på denne dagen for en stund nå, og med mindre jeg bare gå ut og si det, vil jeg nok ikke si det direkte nok:. Vil du gå til prom med meg?"
 6. 6
  Godta avvisning på strak arm. Vi har alle avtale med avvisning. Hvis du aldri har blitt avvist, du prøver ikke nok. Hvis din håpefulle datoen viser seg å ikke være så forventningsfull selv, ikke bli sint, mutt, eller prøve å debattere henne. Hun har trolig gode grunner til å velge hennes svar, og hvis hun ikke gjør det, har du sannsynligvis ikke ønsker å gå til skoleball med henne i første omgang.
  • Prøv å sette et smil på ansiktet ditt, se henne i øynene, og si noe sånt som: ". Det er helt greit, jeg forstår jeg håper vi kan fortsatt holde venner." Du vet aldri hva ren gamle anstendighet kan få deg.

Tips

 • Hvis du ikke er sikker på at hun vil si ja, prøve å spørre henne når det ikke er for mange folk rundt. Hvis hun sier nei, trenger du ikke vil at alle der for å se det.
 • Hvis du er nervøs, ta noen dype åndedrag, være hyggelig og høflig og husk at det er ikke slutten av verden hvis hun slår deg ned.
 • Hvis du vet hun vil si nei, ikke spør henne i første omgang. Det vil bare gjøre det vanskelig for henne, spesielt hvis du er venner, og kanskje ødelegge vennskap.
 • Være avslappet. Når du føler deg bra og er avslappet, er det den beste tiden å spørre en hyggelig, vennlig jente.
 • Ikke over eller underby selv.
 • Husk at prom er noe som jentene ser frem til og sannsynligvis ikke vil glemme, så gjør det minneverdig når du spør henne!
 • Du kan gjøre en stor gest på et offentlig sted, men bare hvis du tror hun vil reagere godt. Hvis hun er den type jente som er sjenert, bør du ikke prøve dette fordi hun vil sannsynligvis få flau og avvise deg.
 • Hvis du anser som nødvendig spør på en kreativ måte - det viser at du legger litt ekstra tid og krefter på å spørre (det gir et personlig preg).
 • Vær hyggelig og flørtende. Hvis hun ser at du er fin og søt til henne da hun vil mest sannsynlig si ja. Hvis du er gjennomsnitt, vil hun mest sannsynlig avvise deg.
 • Ikke spør en jente til prom bare fordi du synes hun er "hot". Hun foretrekker noen som liker hennes personlighet først, deretter hennes utseende.
 • Se andre gutta for eksempler. Hvis de samsvarer med alle krav du lese i denne artikkelen (sjarmerende, søt, romantisk, glatt, fin, snill, flørtende etc.) så kanskje du burde etterligne dem.
 • Hvis hun forteller deg at hun trenger tid til å tenke på det, bare smile og tilbake av. Gi henne den tiden hun vil, og ikke plage henne - hun vil komme tilbake til deg.

Advarsler

 • Ikke plag henne hvis hun sier nei, eller hun kan ødelegge dine sjanser ved å fortelle alle sine venner at du er desperat etter en date.
 • Ikke skryte om din "hot" date hvis og når hun sier ja - hun ikke ønsker å være et trofé jente.
 • Ikke mist besinnelsen eller få opprørt hvis hun sier nei. Husk at det vil være noen andre der ute for deg å gå til promenadekonsert med.
 • Vær deg selv. Du vil ikke ha henne til å falle for noe du ikke er!
 • Ikke beg - det er barnslig og irriterende, og vil ikke overbevise henne til å gå med deg.
 • Ikke opptre som ber henne er noe du ønsker å komme over med så snart som mulig.