Wkano

Hvordan ta en jente til skoleball

Det er mange how-to manualer på hvordan du skal spørre en jente til skoleball, men ingenting som fullt ut forklarer den komplekse prosessen involvert i denne viktige begivenheten. Denne håndboken vil gå gjennom hele greia fra å spørre, til dressing, for å plukke opp.

Trinn

Hvordan ta en jente til skoleball. Være mannen ridderlighet ved å åpne dører og å være høflig.
Hvordan ta en jente til skoleball. Være mannen ridderlighet ved å åpne dører og å være høflig.
 1. 1
  Anta ingenting! Hvis du ikke har spurt henne, spør henne! Det spiller ingen rolle om du har gått ut hele livet ditt, du spørre henne. Og, gjør det med stil. Ikke bare hilse henne på parkeringsplassen mens hun er i endring for å gå i gang og si: "Hei, så... Jeg var tenke på å gå til Prom... var du?" Bad! Hvis du kommer til å be en jente så spør dem med årsak og med hensikt, men på en kreativ måte (se tips seksjonen for sample ideer). Ikke glem dette trinnet! Hun vil ikke, og hennes venner vil angripe deg hvis du skal spørre henne ut. Hvis dette er en ny interesse, da fortsatt være kreativ, og spør tidlig. Det er ingenting verre deretter å spørre for sent. Jentene har forberedt Prom siden de kunne bære en kjole. Ber dem om en måned i forveien er ikke for tidlig (se advarsler). Men, hvis du rotet opp, vil det alltid være single jenter i slutten leter etter datoer. Så kjøpe to billetter (se tips), og du er nødt til å ha en dato å Prom.
 2. 2
  Finn ditt antrekk. Hvis du er redd for å spørre daten din hva hun har på seg, så gå med en standard svart eller hvit Tux. Dette vil ikke kolliderer med noe. Hvis du finner ut hva hun har på seg, og ønsker å prøve noe litt annerledes, og deretter gå videre, men sørg for at du kjører den av selgere, fordi de vet hva de gjør, gjør du ikke. Hvis det er senior prom, en litt annen Tux kan være veien å gå.
  • Når jeg prøver på Tux, sørg for å ha buksene på navle-nivå, ingenting av dette under baken, Southpark boksere viser ting. Dette er en formell affære, ikke en rave. Også, de skreddersyr trolig målt korrekt, så hvis buksen er for lang, så du ikke bruker dem rett.
  • En del av Tux som fanger folk flest er mansjettknapper. Tommelfingerregel, hvis de vondt, klør, eller er bare irriterende, er du ikke bruker dem riktig. Når du setter mansjettknapper på, lå på innsiden av ett hull mot innsiden av det andre hullet og skyv cufflink fra utsiden gjennom begge hullene. Hvis det gjøres riktig, bør du se knappen på utsiden, og den svingbare delen også på utsiden. Ingenting skal være inne i skjorte eller berøre håndleddene.
 3. 3
  Plukk opp daten din.
  • Sørg for at du får en corsage (se tips).
  • Komme i gang. Verst av alt er å holde daten din venter. # * Hvis det er en gruppe karer der, gjøre samtalen, men når hun kommer ned, sørge for at hun er fokus for oppmerksomheten (se tips).
  • Sett henne corsage på for henne. Hvis hun glemmer en boutonniere, ikke fortvil, du trenger ikke en blomst uansett (men hun gjør, så ikke du tør glemme corsage).
  • Ta fine bilder med henne (fordi jenter elsker bilder).
 4. 4
  Være mannen ridderlighet ved å åpne dører og å være høflig. Dette er en formell og sivilisert kveld... du ikke ønsker å ødelegge det ved å gjøre noe dumt. Eskortere henne hvor hun går, tilby din jakke hvis hun er kald, og ha det gøy. Hun er fokus for oppmerksomhet for natten, så sørg for at hun vet det. Gjøre hva hun vil, selv om det ikke ville være ditt førstevalg. Hvis du gjør dette, vil du ha en flott tid, og hun vil huske en fantastisk kveld med deg. Resten er opp til deg. Les gjennom advarsler og tips for mer info.

Tips

 • Ikke bli utålmodig hvis jenter gjør du vente mens de gjør håret eller gjøre siste minutt justeringer. Husk, de ser bra ut for deg, og de er følsomme jenter, så ikke presse dem. Også når daten din kommer ned, kompliment henne, og prøve å sørge for at hun føler seg som den peneste jenta i live.
 • Alltid kjøpe billetter. Dette er en dato, ikke en uformell sosial sammenkomst. Hvis hun tilbyr seg å betale, så kan du dele kostnadene. Men fortsatt dekke andre utgifter.
 • Noen corsages ser forferdelig. Hvis du vil ha noe godt vanligvis små blomsterbutikker vil gjøre utslaget. Hvis du vet hva daten din har på seg, enda bedre! Fortell dem og de vil matche det. Hvis ikke, går med hvite blomster eller selv små røde roser er alltid akseptabelt. Bare sørg for at det ikke er noen chintzy stykker av ingenting. Det må være minst én blomst på den for at det skal være legitimt. Jenter liker blomster og de liker å lukte dem, husk dette. Også, hvis du plukker opp corsage tidlig, sørg for at den holder seg frisk ved å sette den i kjøleskapet. Ikke hånden din date døde blomster.
 • Kreative måter å spørre henne ut kan være ved å ha student anliggender person levere et notat i klassen, vanligvis refererer til noe dårlig, som sier vil du gå til promenadekonsert med meg. Eller, kommer til et bilde show og merking ett av hennes bilder som solgt. Og når hun går for å se hvem det er, vil det være en linje som sier, vil du komme til prom med meg. Bare husk, sette navnet ditt på det! Spør aldri uten navn. Hvis du gjør det, vil det være svært vanskelig for deg, henne, og muligens en annen fyr.

Advarsler

 • Jenter er veldig følsom. De tilbringer mye tid på Prom. Men, ikke vær redd for å ha det gøy. Erte dem litt, men sørg for at det er gøy. Gi henne komplimenter, og deretter bust på henne eller si noe litt cocky, som "Hvis jeg ikke var her, ville du være den vakreste personen i rommet." De spiser det opp ting.
 • Hvis du spør dem veldig tidlig, ikke gjør rettssaken uker vanskelig med dem. Hvis du er bestevenner og deretter til høyre etter at du be dem om å skoleball slutter å snakke, er noe galt.
 • Hvis du spør jenta du har vært knusing og hun sier hun vil tenke på det og fortelle dere i morgen eller en annen dag, ikke spør noen andre før hun gir deg et svar. Sjansen er både jenter kan si ja, og du ikke ønsker å såre noen av sine følelser. Tar begge jentene vil mest sannsynlig ende i katastrofe og bør ikke engang bli vurdert et alternativ.
 • Prom er ikke en lisens til å gjøre ut eller få fysisk - IKKE PUSH IT.
 • Pregame det! Det vil gjøre at tiden går fortere og funner.

Ting du trenger

 • En Tux (utleie)
 • En anstendig leter Car