Wkano

Hvordan å rømme vennen sone

Oh no! Du er forelsket. Men gjenstand for hengivenhet din tenker på deg mer som en bror eller søster enn noe annet. Mens det er notorisk vanskelig å komme seg ut av "venn zone", hvis du virkelig ønsker å unnslippe, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan å rømme vennen sone. Bryte den "nice guy" eller "sweet girl" stereotypi.
Hvordan å rømme vennen sone. Bryte den "nice guy" eller "sweet girl" stereotypi.
 1. 1
  Bryte den "nice guy" eller "sweet girl" stereotypi. De fleste gutter og jenter som befinner seg i "vennen sone" er vanligvis utsatt for mange av egenskapene til "nice guy" eller "sweet girl" stereotypi. Dette betyr ganske mye noen som ønsker å unngå å gjøre andre mennesker ubehagelig for enhver pris, men gjør det som regel på egen regning ved å ikke kommunisere egne behov. Hvor du er romantisk tiltrukket av noen, men du ønsker ikke å "trykk" dem inn i et forhold, eller "ødelegge" vennskapet ved å uttrykke din interesse eller gjør et trekk, vil du ende opp med å holde tilbake i en rekke måter. Problemet er når du gjør andre menneskers følelser viktigere enn din egen (i stedet for å finne det glade balanse), du ubevisst å kommunisere til folk at dine egne følelser ikke betyr noe. Dette kan gjøre det virke som du har lavt selvbilde verdt, som er det motsatte av tillit.
  • Mens noen mennesker er tiltrukket av stadig behagelig kamerater, er den personen som har gitt deg til "vennen sone" sannsynligvis ikke. Om ikke annet, forteller passivitet den andre personen at du rett og slett ikke interessert (sjansene er, selv om de aldri følte seg tiltrukket av deg, lurte de på om dine intensjoner).
 2. 2
  Slutte å være trengende. En av grunnene til at du kan være interessert i denne personen mer enn de er i deg er fordi du gir ut signaler om at du virkelig ønsker å være i et forhold! Du kan komme ut som et litt desperat, noe som er ganske tiltrekningen morderen. Du kan bli rushing ting følelsesmessig. Du kan også plassere denne personen på en pidestall, fordi du er så fanget opp i ideen om forholdet, at du er rask til å anta denne personen er "perfekt".
  • Undersøke din egen trang. I ett ord, slappe av. Det vil alltid være mange flere møter foruten denne, så slutte å behandle det som den siste du noen gang vil ha. Også, ikke tving deg selv til å avsløre dine håp for intimitet, la dine handlinger vise tillit. Din oppførsel bør tale for seg selv.
 3. 3
  Tenk på forskjellen mellom et vennskap og et romantisk forhold. Hvis du tror et romantisk forhold skal bare være en stor vennskap med fysisk intimitet kastet inn i miksen, så det er forståelig å lete etter en felles plattform først, og vente på at fysisk tiltrekning å sparke i før eller senere. Men ikke alle ser relasjoner på denne måten. Noen mennesker forventer en "kjæreste" eller "kjæreste" for å spille en bestemt rolle i deres liv for at fysisk tiltrekning å dukke opp. Den personen som du ønsker å være mer enn venner med gjør trolig en større skille mellom "venn" og "romantisk partner" enn du gjør. Innse at mange mennesker (både mannlige og kvinnelige) forventer å bli kurtisert på noen måte. Og mange psykologiske problemer spille ut i forholdet arena som ikke alltid oppstår i vennskap. Noen mennesker, for eksempel, se etter en romantisk partner som kan spille mer av en foreldrerolle enn en venn ville.
  • Finne ut hva den personen du lengter etter ønsker i en kjæreste. Deretter bestemme om du vil være at for dem.
  • Vær oppmerksom på at noen mennesker er tiltrukket av giftige forbindelser. Hvis kjærlighet interesser holder får involvert med folk som behandler dem dårlig, til tross for dine råd, kan du bare nødt til å akseptere at de jobber gjennom noen problemer. Du kan tilbringe hele livet venter for dem å "se lyset", eller du kan gå videre og finne noen som faktisk (gjennom sine handlinger, ikke deres ord) ønsker et sunt forhold.
 4. 4
  Bryte kontakten barriere. For mange mennesker, er et stort skille mellom "vennskap" og "forhold" slik de berører. Det er platonisk måter å berøre noen, og romantiske måter, og grensen er forskjellig for forskjellige mennesker. Men hvis du er livredd for å berøre noen på feil måte, i den grad at du nøler og aldri røre dem først, kan dine intensjoner være bra, men din "touch lammelse" ikke hjelper deg i det hele tatt i den romantiske avdelingen. Ta noen små "touch risiko". Strekke seg etter sine hender, hår, skuldre, ankler og rygg. Ikke bare alltid vente for dem å gjøre det først. Hvis de ikke liker det, vil de definitivt gi deg beskjed. Men berøre noen kommuniserer til dem at du finner dem attraktive, og også at du er rimelig trygg. Begge disse tingene kan gjøre noen føler seg mer tiltrukket av deg.
  • Det finnes flere tips i hvordan å røre en jente og hvordan å hint for et kyss fra en fyr.
  • Vær oppmerksom på at noen mennesker er veldig hengiven med sine venner, den personen du er interessert i kan være alt om kos med deg, og tenker ikke noe mer av det enn vennlighet, mens du føler at du får blandede signaler. På et tidspunkt den personen du er interessert i behov for å gi ut eller gi i.
 5. 5
  Innse at du er "binde opp" dine følelser ved å bo venner med noen som ikke er kjærester interessert i deg. I tilfelle hvor du allerede har fulgt de foregående trinnene, og du har forlatt din pushover vaner bak, har du trappet opp til rollen som han eller hun er ute etter i et forhold, og du har krysset berøring barriere, men denne personen fortsatt ønsker å være "bare venner", må du ta noen tøffe beslutninger. Kanskje de rett og slett ikke tiltrukket av deg, av grunner du vil aldri vite. Men du har fortsatt følelser for dem. Er ikke lurt å fortsette å tilbringe tid med dem?
  • Tenk at det vil være vanskelig å utvikle følelser for noen andre hvis dine følelser for denne personen er drevet hver gang du legger ut. Du vil slite med følelser av sjalusi og frustrasjon når vedkommende går. Tenk at selv om du klarer å utvikle følelser for noen andre, kan ditt hjerte alltid bli revet og forvirret, og det vil være vanskelig å gi den nye flammen din udelte hengivenhet.
  • Noen ganger er den beste tingen å gjøre for å ta vennskapet ned til nivået av bekjent. Personen kan føle seg fornærmet, kanskje det vil virke som om du ikke setter pris på dem som bare en venn, men husk (og forklare dem om nødvendig) at du ikke kan kontrollere hvordan du føler deg, akkurat som de ikke kan kontrollere hvordan de føler, og du trenger å gjøre plass i livet ditt og hjertet for noen som føler om deg på den måten du føler om dem.

Tips

 • Prøv å bruke et nettsted som woofun å se om tiltrekningen er gjensidig uten å gjøre deg for sårbar.

Advarsler

 • Ikke besette over din venn. Dette vil komme over så skumle og muligens ødelegge dine sjanser til noen gang å slippe unna den "fryktede vennen sone".
 • Ikke noen gang prøvd å få dem til å slå opp med en kjæreste / venninne. Som gjør at du ser desperat, det gjør ham / henne føle seg flau, er det sannsynligvis freaks dem ut og gjør at du ser STALKER-ish. Dens en dårlig idé.
 • Hvis du bestemmer deg for å gi slipp på noen som ikke returnerer din hengivenhet, kan du finne at plutselig de er tiltrukket av deg. Vær forsiktig, da. Dette kan fortelle deg at de elsker "spenningen i jakten". Hvis du finner de mister interessen når du blir interessert igjen, du har en katt-og-mus-lek på hendene - ikke oppskriften på et sunt forhold.
 • Ikke gi forholdet råd til din venn, vil de til slutt bare se deg som "en av gutta / jentene" alltid der for å gi råd, som vil kaste deg dypere inn i vennen sone!
 • Making tid for dem selv når du ikke har noen kan hjelpe personen innser at du alltid er der for dem, men ikke gjør det åpenbart at du liker dem, så det kan slå tilbake dem og ender vennskapet.

Kilder