Wkano

Hvordan bli kjent med jenter på skolen din

Hvis du er i midten eller, har du sannsynligvis har nok venner som er gutter. Men hvis du ønsker å til slutt få en date med en jente du liker, eller bare bli venner med jentene, må du bli kjent med jenter. Denne grundige artikkelen vil guide deg gjennom før, under og etter at du møter dine mål.

Trinn

Hvordan bli kjent med jenter på skolen din. Vet hva utenfor-of-school hendelser skjer, og lage planer for å gå til disse hendelsene.
Hvordan bli kjent med jenter på skolen din. Vet hva utenfor-of-school hendelser skjer, og lage planer for å gå til disse hendelsene.
 1. 1
  Vet hva utenfor-of-school hendelser skjer, og lage planer for å gå til disse hendelsene. (Dances, sportsbegivenheter, etc.) Skal parter er en flott måte å nærme seg jenter, tilbyr å ta en drink er alltid en stor isbryter.
 2. 2
  Lære fra folk som allerede har vært til hendelsen om hva du skal ha og ta. Hvis hendelsen er noe som en månedlig dans, finne ut om du bør bruke uformelle eller formelle klær. Du ønsker ikke å være iført en dress når alle har på seg hva de bruker på skolen og vice-versa. Finn ditt beste antrekk mulig for hendelsen, eller handle for en. Jenter vil ikke snakke med deg så ivrig hvis du ikke er kledd riktig.
 3. 3
  Ta med noen venner med deg. Dette vil hjelpe enormt fordi ikke bare vil du se ut som du har muligheten til å få nye venner, kan du introdusere og starte en samtale med jentene dine venner vet uten at det er veldig vanskelig.
 4. 4
  Nærme seg jenta (e) du ønsker å møte med gruppen din. Du har sannsynligvis ikke bør nærme de mest populære jentene på hele skolen hvis du ikke er noen av de mest populære guttene på skolen din, men hvis de ikke er så mye mer populær enn deg, gå for det. Også prøve å snakke med jenter som du og vennene dine vet gjennom klasser, aktiviteter etter skoletid, etc. Prøv en litt formell introduksjon;. Ikke har en venn sier, "Person 1, er denne Person 2 Person 2, er dette Person 1 ".
 5. 5
  Lær om hendelsen du er på før det skjer, slik at du kan bruke det du vet om det å innlede en samtale med jenta (s). For eksempel, hvis hendelsen var en fotballkamp, ​​lære kanskje om det andre laget, som hvordan deres QB er en All-Met. Men ikke høres ut som en autoritativ geek om emnet.
 6. 6
  Spør dem om de liker å handle eller om de har hobbyer om hendelsen. Hvis ikke, si heller du har en hobby om hendelsen som en sport eller at du ikke har en hobby om hendelsen, men da liste opp noen av dine personlige hobbyer og spør dem om deres. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med hverandres interesser, noe som er veldig viktig.
 7. 7
  Hold samtalen i gang i ca 10-20 minutter. Når noen anekdote om noe som noen sier i en setning popper inn i hodet ditt, dele den. Men lyver ikke, for da må du tenke superrask etter svar på spørsmål, og det er ganske vanskelig å gjøre.
 8. 8
  Kast i noen humor, og når du forteller en humoristisk historie, gjør en humoristisk tone det høres bedre ut.
 9. 9
  Komme inn i en diskusjon om mobiltelefoner og til slutt be jentene om sine tall.
 10. 10
  Snakk med dine nye venner i gangene når det er mulig. Å holde kommunikasjonslinjene åpne vil tillate deg å bli tettere til gruppen med mulighet for dating en av dem
 11. 11
  Gjenta prosessen så mange ganger som ønskelig.

Tips

 • Hold forholdsvis ren. Førsteinntrykket er alltid viktig, og jentene legger merke til renslighet. Rengjør hender, ingen halv-skjegget, er håret ikke kommer overalt, osv.
 • Bruk deodorant og antiperspirant, du kan ikke bli svett i en tid som dette.
 • Ta med deg en pakke med peppermynte så hvis pusten plutselig begynner å lukte dårlig, du er ikke død.
 • Ta med penger til mat og drikke.
 • Bruk komfortable men attraktive klær slik at du kan fokusere på samtalen, ikke det faktum at du føler deg så varmt som solen. Men hvis du gjør det, kan det faktisk brukes til å holde en samtale i gang.
 • Hvis du tror en jente som er på arrangementet kanskje liker deg, snakke med henne og hennes venner og se hvordan hun fungerer rundt deg: nervøs, stirrer på deg, tilsynelatende veldig interessert når du snakker, eller prøver å røre deg. Så når hun og venninnene hennes ut, se hvordan hun fungerer. Hvis hun ikke er en sjenert jente, og hun begynner å handle måte annerledes enn hun gjorde rundt deg, hun sannsynligvis liker deg, så gå spør henne å danse hvis du er på en dans, hun vil innse at du er interessert og som setter scenen for deg å gå inn for seieren.
 • Flørte. Dette gjør samtalen mer moro, og litt flørting kan gå en lang vei. Ikke flørte for mye, men da dette kan gjøre jenta føler seg overveldet hvis hun ikke kjenner deg så bra.
 • Ikke avbryt når andre snakker, spesielt jentene. De kunne bli irritert.
 • Ikke stamme. Det gjør du ser ikke selvsikker og mindre attraktive (TURN-OFF!) (Tips fra en jente: Noen jenter vil finne denne søte Ikke prøv å være for cocky eller overmodig De fineste jentene vil bare le og fortelle deg å roe.. ned.)
 • Ikke prøv å være gangsta. Det kan virke kul, men det er en stor avkjøring for jenter, spesielt når du er en wannabe av en gangster.
 • Ikke spis eller drikk for mye, eller du kan se ut som en gris (TURN-OFF!).
 • For å hindre dårlig lukt, også ta en dusj og friske pusten med en mint før arrangementet, slik at du lukter godt. Og bruke Axe eller cologne (De fleste jenter HATER Axe, men ikke alle jenter hater det. Den klassiske femten år gammel duft er Axe, dessverre nok.) TWO SPRAYS MAX! Trenger du et forslag? Prøv Domain. Det er mandig, fet og lukter godt. Hva bedre ting er det å lukte som da spør en jente ut.
 • Å ha en mobiltelefon virkelig hjelper fordi de fleste jenter er virkelig i mobiltelefoner og elsker å samle andres tall.
 • Hvis du kommer til en dans, lære danser som de fleste vet. Også, kan det være lurt å lære Cupid Shuffle. Det kan definitivt bli spilt. Du ønsker ikke å skille seg ut som den eneste personen som ikke vet en dans.
 • Hvis du finner ut en jente virkelig liker en bestemt sang og du er på en dans, be om at sangen til DJ. Når det er spilt, vil hun gå gale avhengig av hvor mye hun liker den sangen.
 • Uansett hva du gjør, sørg for at de jentene du snakker med ikke føler de blir forfulgt.
 • Hvis forfriskninger blir solgt på arrangementet, kjøpe noen for jentene du snakker til. De vil virkelig sette pris på det, spesielt hvis du brukte dine egne penger.
 • Dersom gruppen av jenter ønsker å avslutte samtalen, la det ende. I stedet for å være venner, kan de bli dine fiender. Igjen, vil de føle at de blir forfulgt.
 • Hvis du har en samtale med en jente du liker, og på skolen er det denne andre jenta som liker ganske knuse (Hobbyer, Klær, mat), fortell din knuse (bare hvis dere er på emnet!) "Yeah, Jeg er ganske interessert i (navn), men bare fordi hun (hva liker du henne?). Ikke flate ut fortelle henne, eller hun vil bli motløs og glemme noensinne dating deg. Deretter spørre jenta hva hun liker. "Hva er din favoritt (Thing)?" Når hun svarer, fortelle henne noe sånt som "Hei, jeg er interessert i det også!" Når du gjør det, sørg for at du ikke opptre som en falsk person. være virkelig interessert. bli virkelig overrasket. også at hun vet at du ikke bare er interessert i (navn) på grunn av hva hun liker, men ikke opptre som du elsker den personen som du ikke er virkelig interessert i.
 • Bruk riktig sko. Jeg kan ikke understreke dette nok. Jenter vil ikke ønske å snakke med deg så mye hvis du ikke bruker riktig sko. Du prøver å gjøre det beste førsteinntrykket mulig. Og de vil legge merke til skoene dine. Gå for Puma, Nike Running, eller Nike SB/6.0 blant andre. Ikke ha New Balance eller flip-flops, og unngå basketball sko som Nike, Adidas, Reebok og Converse Basketball, men noen er akseptabelt. (Ikke bekymre deg skoene for mye. Ingen jente vil dømme deg veldig sterkt på skoene dine. Bruk det du føler deg komfortabel i.)

Advarsler

 • Hvis du gjør noe pinlig, komme over det fordi det er ikke så ille som du tror det er. Lage en spøk ut av det.
 • Dette er slags opplagt, men IKKE bruk pickup linjer, uansett hva du gjør. Hvis du ønsker å danse med en jente, bare si: "Så, ønsker du å danse?" Det er alt.
 • Pass på at du fortsatt har nok fyr venner, prøv å ha kanskje en 2:1 eller 3:2-forhold for fyren venner til venninner.
 • Ikke fart, burp, snøft, plukke på nesen, etc.
 • Nærmer jenter som er langt mer populære enn du kan jobbe, generelt mer populært en jente er jo mindre folk snakke til henne fordi de ikke tror de er populære nok til, disse jentene får ensom, vil de nesten date noen, prøv det. Intet våger, intet har oppnådd.
 • Ikke bli kjent som 30 jenter i ett tilfelle, vil du har for mange mennesker som tror at du er deres venn, og du vil ikke være i stand til å snakke med dem alle på skolen, og de vil glemme deg.
 • Noen ganger jenter ikke bryr seg hvor populær du er, og noen ganger de liker det når gutter snakker til dem, men vær forsiktig.

Ting du trenger

 • Tillit
 • Klær
 • Penger kan være nødvendig. Noen jenter gå for de dyre menn. Til andre er det bare ikke viktig.
 • Personlighet
 • Humor
 • Noe å holde noen interessert i dager eller kanskje en levetid