Wkano

Hvordan å kle for din kroppstype

Mennesker kommer i alle former og størrelser, så hvordan finner du klær som er flatterende din spesifikke kroppen? Nøkkelen er å kjenne dine proporsjoner, og bruke mote for å fremheve dine beste trekk - og skjule alt annet! Denne artikkelen er rettet mot kvinner, men menn kan lese Hvordan kle for kroppen din type (menn).

Trinn

Hvordan å kle for din kroppstype. Identifiser din kroppstype.
Hvordan å kle for din kroppstype. Identifiser din kroppstype.

Hva slags kropp har du?

 1. 1
  Identifiser din kroppstype. En måte å definere en kvinnes kropp type er av hvor hennes kurver koble hennes byste, midje og hofter. Det er fire generelle typer kroppen:
  • Apple - topptung, 14 prosent av kvinner; bust tre eller flere inches større enn hoftene, hvis du har denne type kropp, har du sannsynligvis ønsker å understreke din stramme ben og rumpe, trekke oppmerksomheten bort fra midjen og skuldre / armer (slitasje lange ermer), og trekke oppmerksomhet til din byste og hals (f.eks v-hals).
  • Rett / rektangulær - 46 prosent av kvinnene, midje er omtrent det samme som hofter og midje, mer som en sylinder, hvis du har denne type kropp, kan du "klype" midje og overdrive kurver for å unngå å se hengslete eller gutteaktig. Gå for volanger og grei å legge tekstur og volum (og femininitet) til figuren din. Styr klar av baggy jeans og spore klær hvis du ikke ønsker å se gutteaktig.
  • Pære - bunn-tung, 20 prosent av kvinnene, hofter betydelig større enn byste, hvis dette er din kroppstype, er det ting du kan gjøre for å gjøre dine hofter og rumpe ser slankere, men noen kvinner kan det være lurt å gjøre sine rumper større!
  • Timeglass - 8 prosent av kvinnene, like hippe og byste målinger med en smal midje, hvis du er en av de få heldige med denne type kropp, kle å smigre - ikke flat - dine vakre kurver.
 2. 2
  Trekke oppmerksomhet til midjen din med belter og kjoler som klype på midtpartiet. Hvis du har en rett form, er dette et must, fordi det vil skape en illusjon av kurver. Hvis du har en pære eller timeglass form, vil dette fremheve dine eksisterende kurver.
  • Unngå dette, men hvis du har et eple form (som betyr at du har en tykk midje, eller du legger på seg lett der) - slitasje topper som "drapere" over noen kjærlighet håndtak, som tunikaer og flowy topper med et imperium midje ( midjen begynner rett under bysten og flyter utover).
  • Kjoler eller topper som festes rundt midjen og kryss over brystet er bare en god ide hvis du har en god bust, ellers kan gjøre bust ser uforholdsmessig liten (hvis du er pæreformet) eller ditt bryst og skuldre ser flat og square (hvis du er straight-formet).
 3. 3
  Forlenge bena. Uansett hva din kroppstype, noe som gjør bena ser lenger er generelt smigrende.
  • Hvis du er eple-formet eller rett-formet, velger fakles bukser enn straight-leg eller skinny bukser. Det gir mer "form" til en rett kropp, og det bidrar til å balansere ut brede skuldre og / eller en tung overkroppen. Aksje opp på miniskjørt og lyse tights å få mest mulig ut av din store ben.
  • Hvis du er pæreformet, og du er kort (eller har korte bein), bære rett leg eller litt blusset bukser med hæler. Skinny bukser som klem anklene kan gjøre underkroppen ta på utseendet av en opp-ned trekant. Fakles bukser kan gjøre bena ser veldig tykk, kanskje bolle-legged, i forhold til overkroppen.
  • Bruk klær med mønster som går ned kroppen (spesielt bena) og ikke på tvers.
 4. 4
  Forme bysten. Hvis du har et eple eller timeglass form, har du sannsynligvis en god bust, din største bekymringen bør være å ha en støttende bh slik at brystet ser oppkvikket, ikke hengende. Bestille deg en profesjonell BH montering, det er livsforvandlende, og vil gjøre brystet ser fantastisk! Aksje opp på V-hals kjoler og topper - de er super flatterende på big-busted jenter. Hvis du ikke ønsker å trekke oppmerksomheten til brystet, holde seg borte fra halskjeder og slitasje chunky armbånd i stedet. Du bør også bruke vanlig farger rundt bysten din og gå for mønstrede og fargerike bunner i stedet. Hvis du har en rett eller pære form, iført en push-up BH for å legge kurver opp toppen kan ikke være en dårlig idé. Hvis du har en flat mage og er ikke sjenert om å vise det, vil beskjæres topper gjøre brystet ser litt større i forhold til midjen din.
 5. 5
  Velge farger og mønstre med omhu. Hvis det er noen kurver, håndtak, eller klumper som du foretrekker å skjule, bære heldekkende mørke farger (sort, marineblå, mørk lilla) over dem. Bruk lyse farger eller mønstre på hot spots for å trekke oppmerksomheten bort fra problemområdene!
 6. 6
  Trekke oppmerksomheten bort fra uønskede kurver ved å styrke en funksjon som er lenger unna, eller du kan dekke den med mørke farger.

Vær komfortabel

 1. 1
  Bruk det du føler deg mest komfortabel i trygghet. Og sørg for at klærne passer ordentlig. Klær som er for stramt eller for stor vil ikke nødvendigvis gjøre at du ser bedre.
  • Husk, bare fordi du har en time-timeglassfigur betyr ikke at du må bruke klær som rødmer. Hvis en hals er for dypt, eller hvis en kant nederst er for kort, la de klærne på stativet.
  • Komfortable klær vil føle deg bedre og gjøre deg mer trygg. Vurdere alle alternativer.

Retningslinjer kartlegge

Tips

 • Hvis du er en petite kvinne (kort og tynn) unngå full-lengde strøk og maxi kjoler - de vil bare sump deg. Velg beskjæres jakker, shorts og mini kjoler å holde petite ramme i perfekt forhold. Dressing i en farge eller iført vertikale striper vil gjøre at du ser høyere. Prøv høye hæler også!
 • Husk at hvis du virkelig ønsker å bære noe som denne artikkelen (eller noen annen kilde) anser "lite flatterende" for deg, bør du bruke den uansett. Det eneste som virkelig teller er hvordan du føler deg i klærne. Dette er bare ideer og forslag til hva du skal ha hvis du ønsker å fremheve (eller cover) visse ting som gjør deg-du.
 • Du kan også prøve blyant hæler.