Wkano

Hvordan å kle seg som en ekte skater

Enkelte artikler kan villede deg om hvordan å kle seg som en "ekte" skater. Ekte skatere gjør det virke som om de ikke legge for mye innsats eller trodde i hva de bærer. Hvis du tenker på det for mye, gi det opp, stilen er ikke for deg.

Trinn

Hvordan å kle seg som en ekte skater. Se skatevideoer se hva proffene slitasje og får en idé.
Hvordan å kle seg som en ekte skater. Se skatevideoer se hva proffene slitasje og får en idé.
 1. 1
  Se skatevideoer se hva proffene slitasje og får en idé. Hvis du planlegger å faktisk skøyter med jeans, gjør at de kan strekke seg. Noen skatere slitasje joggebukse med atletisk shorts under. Det avhenger av din personlige stil. Baggier bukser kan også brukes, men bare hvis de vil holde på deg, ingen ønsker å se dine whiteys.
 2. 2
  Få en haug med flanell skjorter eller t-skjorter (igjen avhengig av stilen din). Du kan passere av seg et par jeans et par dager på rad, men ikke prøv det med skjorter. avhengig du er stil og bygge, vil du ha forskjellige størrelser av shirt. Hvis du er virkelig tynn, kjøpe skjorter som gjør det åpenbart at du er. Hvis du ikke er komfortabel med det, kjøpe en hettegenser. Hvis du er i gangster look, gå lang og baggy!
 3. 3
  Få et par sko som passer din stil av skøyter. Hvis du er mer i en "Punk" eller "Emo" utseende, så bør du få et par Vans eller Fallens. Hvis du er mer i "Gangster" og deretter få Zoo York eller Supra. DC, Etnies, Globe, Osiris, Adios etc er alle gode 'generell skate gjør'. Et godt tips er å bruke hva stil klær din favoritt Pro skater slites, eller til og med stilen til skatere på den lokale spot. Ikke kjøp nøyaktig samme klærne selv! du ikke ønsker å være en kopi katt!
 4. 4
  Sørg for at du får en god bord. En skater vil dømme deg av brettet ditt før du kommer på det. Gode ​​merker av lastebiler er selvstendig, Tensor, Thunder, Royal, og destructo. Noen populære merkene av dekk inkluderer Element, Baker, PlanB, Zero, Enjoi, Blueprint, og Blind. Lagrene er viktig, så vel som maskinvare; kilde disse fra samme produsent som lastebilene hvis tilgjengelig, hvis ikke, bare kjøpe hardware dekk selskapet selger.

Tips

 • Later ikke til å være bra hvis du ikke er. Sjansene er, vil noen utfordrer deg til å skate, så vil du bli flau eller kanskje til og med skade, og kan begynne å gråte. Gråt er ikke kult.
 • Hvis du får vondt, komme seg opp og gå på skøyter,
 • Ikke bruk fraser som 'GNARLY, DUDE "eller" MAN, SOM VAR OND AWESOME,' med mindre du er sikker på at du kan komme unna med det.
 • Når du får god nok, gå på skøyter med noen talentfulle venner. Det er godt å ha dyktige venner som vil tilbake til deg, støtte deg, og oppfordrer deg til å holde skøyter.

Advarsler

 • De fleste skatere som opptrer tøff er ikke annet enn fitter som bare vil plukke en kamp når de har en gruppe venner i nærheten. Likevel, det er best hvis du ikke bekjempe dem.
 • Ikke mist motet når du ser folk snakker om deg bak ryggen din i parken, spesielt når du først starter. Det skjer, så bare gå med strømmen.

Ting du trenger

 • Board (med alle bjeller og fløyter)
 • Noen sko. Noe din lokale nabolaget skate shop bør gjøre. (Vans er bra, de har godt grep, og deres rimelig også)
 • Klær. Få en haug av skjorter og bukser.
 • Venner som skate. Kompiser som vet å makulere virkelig kan øke selvtilliten din.