Wkano

Hvordan være en jentete jente i skolen

Hvis du er en jente på skolen som ønsker å være mer jentete, istedenfor å se kjedelig, kan disse trinnene hjelpe deg. Les videre...

Trinn

Hvordan være en jentete jente i skolen. Vask ansiktet med varmt vann om morgenen før du går på skole for å se frisk.
Hvordan være en jentete jente i skolen. Vask ansiktet med varmt vann om morgenen før du går på skole for å se frisk.
 1. 1
  Vask ansiktet med varmt vann om morgenen før du går på skole for å se frisk. Bruk fuktighetskrem for å holde huden din fra å bli tørr fordi du egentlig ikke ønsker tørr hud! Også prøve å bruke hudpleieprodukter som pro aktiv eller rent og klart noe som fungerer for huden din!
 2. 2
  Bruk forskjellige frisyrer hver dag for å se søt og jentete. Bruk sofistikerte og elegante frisyrer. Gre håret med en kam eller en hårbørste. Hvis du har hår rettetang eller curlers, eller hår tørker, bruke dem til å style håret. Hvis du vil ha skinnende hår, vaske den med kaldt vann etter sjamponering. Dette vil gjøre håret ditt ser polert og ren. Deretter legge til noen ferdige berører (hår tilbehør). Bruk en bue i håret eller blomster. Disse kan virkelig hjelpe deg å se søt og stilig.
 3. 3
  Bruk litt av makeup. Makeup er et oppkomme av å være jentete. Prøv å se noen YouTube-videoer til noen nye lære teknikker for å bruke sminke. Bruk alltid leppepomade for å hindre at leppene chapping, og deretter legge til noen lipgloss å legge til at blanke og skinnende utseende til leppene. Hvis du vil ha litt farge på leppene og du elsker skinnende lepper, kan du prøve noen tonet / farget lip gloss.Don 't overdrive det selv.
 4. 4
  Bruk noen søte sko. Boots er stor. Dette betyr ikke regn støvler imidlertid bare støvler som ankel-høye støvler og knehøye støvler. Støvler ser flott med et skjørt, eller med bukser gjemt i dem. Slitasje ballett leiligheter å se elegant i skolen. Hvis du ønsker å se elegant samtidig som man gjør en dristig fashion statement på samme tid, prøve seg et par tøfler. De passer godt med et skjørt. Men unngå høye hæler. De såre føttene og forårsake kneproblemer. Kattunge hæler eller sko med en liten hæl er fine skjønt.
 5. 5
  Slitasje pen, sette sammen antrekk hvis skolen din ikke krever at du bærer uniform. Bære en t-skjorte med et par jeans, og en søt jakke eller genser på toppen. Være gratis med klær (bare ikke for gratis). Casual kjoler med en fet belte (piggdekk belte, neon belte etc.) kan se virkelig imponerende også hvis du setter utseendet sammen på riktig måte.
 6. 6
  Hvis du er i en skole som krever en uniform, jazz opp uniformen din. Bruk en søt, jentete skjerf eller søt en jakke eller en genser på toppen. Ikke gjør uniformer ser kjedelig og baggy, at det ser så levende som mulig. Hvis skolen din, vil ikke la deg gjøre dette, bare handle mer jentete generelt, ved å gjøre dette folk vil se mer jentete deg! (Ikke overdriv det selv, vil folk ikke liker deg hvis du begynner å opptre som en snobb!)
 7. 7
  Accessorize. Bruk lyse, sterke, fargerike øredobber, noen fargerike armbånd, eller en ganske sjarm armbånd, og en søt høy kvalitet kjede. Hvis vesken ser kjedelig, dekorere den. Sett søte merker og key-kjeder på den eller sy forskjellige stoff fargeprøver på vesken for å legge til en kreativ og fancy likevel jentete stil.
 8. 8
  Blende opp neglene. Fransk manikyr er gode fordi de er sofistikerte og enkle. Du kan også gå fet med neglene ved å legge noen fargerike nail art til neglene eller ved å bruke en lys eller sparkly spiker farge.
 9. 9
  Gå grasiøst og ikke komme i trøbbel veldig ofte. Ikke rist hoftene for mye, så det er veldig irriterende og rare. Også ikke hoppe eller løpe rundt skolen. Tross alt, jentete jenter er også søt, og hvordan komme i trøbbel (selv for små ting) søt, søt og uskyldig?
 10. 10
  Ikke vær slem og snobbete. Ikke opptre som du er plutselig berømt og rik. Vær snill. Møt nye venner, og bare ha det gøy!

Tips

 • Å være jentete betyr ikke alltid at du må bære jentete farger som rosa og lilla og baby blå. Gå utover pasteller og prøve ut en neon farge i stedet for fet vri.
 • Prøv å se hva andre jenter gjør. Dersom de gjør noe som kan forbedre deg selv og deretter gå videre gjøre det. IKKE kopiere dem nøyaktig skjønt, husk å være jentete handler om å være deg selv! Det er ikke dårlig å ta ideer om (oh og prøv å ikke komme inn i for mye problemer, vil folk tro du er en dårlig innflytelse)
 • Vær deg selv.
 • Eksperimenter med fantastisk frisyrer.
 • Du trenger egentlig ikke å bære noen sminke, men noen mascara / blush / lip gloss osv. kan se virkelig søt.
 • Alltid være vennlig. Hvis noen blir bety spør henne hvorfor hun mener blir. Hvis hun flirer eller sier hun ikke er det, fortelle henne at hun må prøve å være bedre fordi folk som hun mener blir til sannsynligvis aldri gjorde noe med henne. Deretter gange unna.

Advarsler

 • Folk tenker kanskje du prøver å være falsk. Vær forsiktig. Denne endringen kan påvirke din personlighet også, prøv være så mye som deg som mulig