Wkano

Hvordan tjene penger som en gutt eller tenåringer

Ønsker du å kjøpe noe dyrt som du nå ikke har råd til? Ønsker du å spare penger til å shoppe? Eller ønsker du å spare penger til å dra på ferie? Kanskje det kult leketøy du er døende å få. Hvis så, har denne artikkelen blitt skrevet for å hjelpe deg.

Trinn

Hvordan tjene penger som en gutt eller tenåringer. Avgjør om du ønsker å starte en bedrift, eller få en jobb.
Hvordan tjene penger som en gutt eller tenåringer. Avgjør om du ønsker å starte en bedrift, eller få en jobb.
 1. 1
  Avgjør om du ønsker å starte en bedrift, eller få en jobb. Starte en bedrift innebærer å, annonsering og salg av produkter mens du får en jobb betyr å arbeide for noen andre. Starte en bedrift er virkelig vanskelig siden din en gutt eller preteen, eller hva. Men, kan jobben være svært vanskelig også. Få en jobb krever ikke planlegging ferdigheter eller investeringer mens du gjør en virksomhet er mer moro og lønner seg mer hvis du får det riktig. Hvis du er over 14, vil du sannsynligvis vil få lov til å gjøre en skikkelig jobb, ikke en "rundt i nabolaget" jobb.

Å starte en bedrift

 1. 1
  Spør deg selv hva som interesserer deg mest. Er du interessert i datamaskinen eller håndverk? Utendørs eller innendørs? Alt som kan forholde seg til jobben din.
 2. 2
  Få en partner, for eksempel en venn. Hvis du er elendig på penger, men mer kreative, kan vennen din være i stand til å håndtere alle pengene. Eller hvis du mangler kreativitet og er du god på penger, får vennen din til å håndtere alle de kreativitet hvis hun / han er kreativ. Eller dere kan være lik i alt du gjør, så da du ville dele det halvt om halvt.
 3. 3
  Først må du ha en god idé, så må du planlegge fremover. Må du tenke opp et navn, tenk om annonsering, hvor du vil få forsyninger, hvordan vil du betale for forsyninger, og hvilke timer og dager du kan arbeide.
 4. 4
  Pass på at du ikke betaler for mye for forsyninger. Sørg for at du beregne dine forsyninger og lade uansett hva det er å få pengene tilbake og mer.
 5. 5
  Hold oversikt. Hver gang du bruker eller få penger, skriver i en notatbok du satt til side for din bedrift. Når du får en jobb, skrive det ned slik at du ikke glemmer det. Skriv ned hvor mye en person skylder deg og hvor mye du lader for hver ting.
 6. 6
  Ta forhandlinger, men ikke la din prisfall altfor for mye.
 7. 7
  Husk å annonsere! Hvis du ikke annonsere, vil du ikke få noen virksomhet. Annonsere ved flyers eller fortelle noen til å fortelle andre mennesker.
 8. 8
  Finn ut hva andre mennesker er betalt for sine tjenester, og prøve å gå lavere eller det samme som dem.

REAL jobber som ikke krever mye "reklame"

Her er noen mulige jobber og deres fordeler og ulemper.

 • Dog Walker:

Hvis foreldrene dine ikke jobber i sommer, har du nesten ingen hindringer for å ta hånd om, men hvis de er, som folk flest, så er det ikke alle spill og moro. Ja, kan gå hundene være morsomt og gjøre at du føler mer ansvar, men du må også rydde etter dem. Det er mye bæsj! Også, hvordan ville dine foreldre føle hvis du konfrontert en fremmed (en hundeeier) av deg selv? Lag en plan for å gå kjente andres hunder, men husk-alltid søke dem opp først!

 • Summer camp rådgiveren:

Dette er en jobb som krever mye tålmodighet og ansvar. Du må vite hvordan man skal håndtere barn. Det kan være svært givende også. Tilbringe tid med små barn vil hjelpe deg å bli ansvarlig. Pluss, du går på morsomme turer mens du får betalt! Du må av har hørt eller vært på en sommerleir før. Hvis ikke, se deg rundt i ditt område og / eller se på nettet.

 • Babysitter:

Denne jobben krever tålmodighet og ansvar, også. Sørg for å diskutere dette med foreldrene dine om å sørge for at du er klar. Å bli forlatt alene på et hus med et barn kan være vanskelig, og du må vite hvordan du skal ta kontrollen uten å bli for overveldet eller forvirret om hva du skal gjøre. Det trenger ikke engang å vært så stor av en jobb. Kanskje naboen din, er Lille Johnny foreldre jobber denne lørdagen. Siden du kjenner dem, kan de ikke betale så mye. Det kan hjelpe mye hvis foreldrene dine kan gi deg tips om hvordan å ta vare på et barn.

 • The Lawn Mower (Don, don, DA!):

Dette kan være farlig, men ved å ta noen enkle grep kan det bli så trygg som hus. Kontroller at du har en idé om hvordan en gressklipper fungerer og hvordan du skal bruke den. Det kan være en enkel jobb hvis du setter ditt sinn til det, men vanskelig hvis du ikke stille spørsmål før du starter, akkurat som enhver annen jobb. Ikke ender opp med å ødelegge folks plener på grunn av din mangel på ferdigheter og behov for penger. Det ville være lettere hvis du starter med din nestes plenen, eller til og med plenen.

Tips

 • Forretningsideer: lemonade stativ, hagestell (.. Hvis du lader for time, ikke ta deg tid Hvis du lader av element gjort, sette en rimelig pris), IT-konsulent (. Tilbudet skrive og tekstbehandling tjenester), grafisk design, webdesign, salg av bøker, sykkel / skateboard reparasjon, pet barnevakt, hjemme sitter, pet sitter, går, rengjøring kjæledyr, veiledning, bilvask, kunst og håndverk, tegne og male, smykker, kort salg, renhold hus, grønne tommelen (hagearbeid), gavepakking (Fortell dem at du vil vikle på huset deres hvis de vil det. De vil føle seg tryggere på at du ikke vil stjele gavene sine!), DJ, og avisen gutt / jente.
 • Diskuter ikke bare de gode sidene av jobbene, men de dårlige sider også. Hvis de gode overstyrer de dårlige, så jobben er for deg!
 • Tenk på hva du virkelig ønsker å gjøre. Ikke gjør ting hvis du ikke liker å gjøre det. Ikke bare vil jobben bli enklere for deg, vil folk legge merke til hvor mye omsorg og ta det av som tillit. Derfor, folk liker å kjøpe ting fra en person som er trygg og kjenner sine ting.
 • Hvis du ikke gjør det ønskede beløpet på én dag, prøver du neste dag. Det er ikke en stor avtale. Du har hele livet foran deg å tjene penger. Nyt barndommen.
 • Når du lagrer lunsj penger, prøver å bringe en sandwich.

Advarsler

 • Kids-sjekk for å kontrollere at du ikke bryter loven. Ikke selge eller gjøre ulovlige ting for penger som selger narkotika, selvsagt vil du fengslet for det, men mindre opplagte inkluderer å gjøre CD-eller DVD kopier og selge dem.
 • Aldri lyve om kvalifikasjoner til folk bare for å få pengene sine. Vanligvis du kommer ut som en løgner uansett.
 • Fortell foreldrene dine hva du gjør før du går ut.
 • Fokus på skolearbeid, så jobber-sånn når du er en voksen du kan få en god jobb og tjene penger.

HUSK

 • Hvis du er for ung (5-14), og du vil få masse penger, ser rundt på rommet for leker / bamser du ikke lenger ønsker og trenger, så spør foreldrene dine om de kan selge dem / den på eBay. (Men ikke la dem beholde pengene hvis leken (e) selge, ellers er det ikke mye poeng i deg selge ting...)

Og hvis du har leker som ser bra ut og nytt, men du ikke liker lenger, selge dem. De bør imidlertid fortsatt fungerer på samme måte som de brukes til når de var nye.