Wkano

Hvordan å komme over avslag

Tenåringer og folk i andre aldre, du er aldri for gammel, for vakker, eller for smart til å bli avvist. Avvisning skjer med alle.

Trinn

Hvordan å komme over avslag. Del dine følelser av avvisning med noen du stoler på - Eg.
Hvordan å komme over avslag. Del dine følelser av avvisning med noen du stoler på - Eg.
 1. 1
  Del dine følelser av avvisning med noen du stoler på - Eg, din beste venn.. Lytt til deres opplevelse av avvisning i det siste.
 2. 2
  Lag en liste over dine positive egenskaper - Få en journal ut og liste ting som dine venner / familie har alltid fortalt deg hva de likte deg i det siste.
 3. 3
  Husk at avvisning sier ingenting om den personen som blir avvist eller den personen gjør avvisning. Alt den sier er at dere to som et par er sannsynligvis en dårlig idé. Det er bare det at han / hun har skjedd å erklære den første.
 4. 4
  Ha det gøy - Få tankene bort å være ensom. Har noen av dine favoritt tidsfordriv aktiviteter, det være seg å se en film, spille din favoritt instrument, lese en ny bok, etc.
 5. 5
  Benytt anledningen til å prøve noe nytt du har alltid ønsket å prøve, spesielt hvis det er en enkelt person aktivitet som maling, strikking, lære dataanimasjon, etc.
 6. 6
  Husk at ikke alle vil like / elsker deg, akkurat som du ikke liker eller elsker alle du møter i livet ditt. Dette er bare et springbrett for å gjøre deg til en bedre person. Tenk positivt og du vil bli bra.
 7. 7
  Lytt til musikk. Lytt til musikk du liker, men ikke lytte til sanger om forelskelse som du vil føle deg enda verre.
 8. 8
  Unn deg noe godt å gjøre deg se bedre ut som en klippe håret, ta en dusj, ansikts, kjøpe et par nye jeans, etc.
 9. 9
  Håndtere avvisning din ved å skrive sanger, dikt etc. Om det i en journal. Når du har fylt det, sette det bort. Når du har fått over avvisningen, ta ut journal og reflektere over hva som skjedde. Vil du innse at det du gikk gjennom var ikke verdt all hjerte verke og tårer (kanskje).
 10. 10
  Prøv å kanalisere din energi til fysisk aggressive aktiviteter som løping, kickboksing, taekwondo og karate, hvis du føler deg sint om avvisning din.
 11. 11
  Det kan være vanskelig på den tiden, men innser at du var ment for noen eller noe bedre, og at personen som forkastet du ikke skjønner hva han eller hun har virkelig gjorde du føler for.
 12. 12
  Vet at personen som forkastet du ikke visste at han eller hun har gjort den største feilen i hans / hennes liv ved å avvise deg fordi du er unik og flott. Ikke la dem vite at du er opprørt. De kan bruke det som en svakhet, og ta det opp foran vennene dine eller deres venner!
 13. 13
  Husk at DU er en verdifull person for samfunnet og har noe flott å tilby. Bare fordi noen ikke verdsetter det du har betyr ikke ingen vil. Så komme tilbake i den velkjente salen og prøv igjen. Og holde snu hjørnet - det er noen rett rundt svingen!

Tips

 • At følelsen av smerte varer ikke evig. Etter en stund går unna! Det gjør virkelig. Selv om det kanskje ikke har lyst til det nå.
 • Husk at avslaget skjer med alle, og det er smertefullt om det er at måten det skjer til hver person er unik for ham eller henne.
 • Huske alle de tingene som gjør deg unik og tenke hva vedkommende går glipp av. Notere på et ark. Ødelegge den hvis du føler behov, men husk hvor fantastisk du er.
 • Bare fordi denne personen ikke liker deg betyr ikke en bedre en ikke vil.
 • Det kan bidra til å holde seg borte fra den personen som avviste deg for en periode.
 • Selv om det ikke er filosofisk den beste tilnærmingen, kan du prøve å lage en liste over ting som du ikke liker med den personen som avviste deg.

Advarsler

 • Hvis du lager en liste over ting som du ikke liker med denne personen, være forsiktig for ikke å føle hevngjerrig mot denne personen, og spesielt, handle på det. Det vil bare gjøre deg til en dårligere person enn den som gjorde deg en.
 • Ikke gjør noen ting nytt som kan skade deg. Det er indre helbredelse tid og du trenger ikke ytre skade sammen med det.