Wkano

Hvordan bli kvitt narkotikalangere i nabolaget ditt

Er det narkotikalangere henger ut i nabolaget ditt? Lær hvordan du kan kvitte nabolaget ditt problem, men være forberedt på å få hjelp av andre.

Trinn

Hvordan bli kvitt narkotikalangere i nabolaget ditt. Ring det lokale politiet og statlige politiet.
Hvordan bli kvitt narkotikalangere i nabolaget ditt. Ring det lokale politiet og statlige politiet.
 1. 1
  Ring det lokale politiet og statlige politiet. Statspolitiet er heltidsansatte. Be om økt tilstedeværelse. Dette er det mest fornuftige og nummer én ting du bør gjøre. For full sikkerhet, gjør en anonym telefon fra en telefonkiosk. Sjekk imidlertid å sørge for personvernet. Å gi navn til politiet kan være nødvendig og vil la dem vite at du er seriøs.
 2. 2
  Snakk med naboer og andre grunneiere i området om problemet. De kan ha nyttig informasjon å formidle til politiet.
 3. 3
  Denne eiendommen en leie? Gå til Skatteetaten Appraisal District for å finne eieren. La dem vite hva som skjer på deres eiendom. Forhåpentligvis vil du finne en alliert.
 4. 4
  Start en "nabolaget watch" i ditt område. Er sjansene, du er ikke den eneste opptatt av dette problemet. Politiet kan gi deg NW skilt, og vil ofte arbeide aktivt med å løse problemet. De kan ikke hjelpe deg hvis ingen kaller dem.
 5. 5
  Pass på at alle er opplyst. Hvis ikke, kan du ringe og få dem fast.

Tips

 • Barn krever alternativer til legemidler, slik at arbeidet med fellesskapet for å sikre god kvalitet på alternativer til livet på gata.
 • Ring politiet med en god beskrivelse av forhandlere. dvs. rase, ca høyde, kroppstype, klær, plassering, og der hvis mulig narkotika er. Selv om narkotika er ikke på dealer du kan sette en bulk i sitt salg. Politiet kan ta stash og få den ødelagt.
 • En nabovern gjør mer enn bare alliert mot narkolangere: alle livskvalitet forbrytelser er redusert når naboene er årvåken og ikke svekke deres holdning. Selv en månedlig møte med middag eller pizza bidrar til å skape en obligasjon.
 • Ta bilder av skuespillerne (smug selvfølgelig), stoffet brukerutstyr igjen, bilskilt av biler hvis du kan. Håndfaste bevis hjelper politiet gjør jobben sin.

Advarsler

 • Vær forsiktig! Noen narkotikalangere er farlige mennesker! Vit når du skal holde stille. Du ønsker ikke å få deg selv eller din familie vondt.
 • Ta notis av dine omgivelser. Personer med narkotika på dem er trolig ikke føre til en scene i et offentlig område, så konfrontere dem i områder med folk rundt.
 • Ikke true forhandlerne. Dette vil bringe åpent fiendskap i forholdet. Vær på vakt mot å konfrontere dem forhastet; Mens mange kan være fornuftige mennesker, det er distinkt mulighet dette vil være en svært farlig handling. Hvis du bestemmer deg for å ta denne risikoen, være sterk, men rimelig og så vennlig som mulig. Ikke true med å ringe politiet, og prøve å forholde seg til dem uten å virke nedlatende.