Wkano

Hvordan å trøste noen som er trist

Det er så mange mennesker som av en eller annen grunn, er trist, alene, og tilbringer mange netter i sine hjem, bak, og trenger trøst. Vi går i gatene og kanskje møte en, spre hans eneste seng et stykke papp, ute på hard betong. Han kan ha mistet sin familie, eller mistet sitt hjem, eller hans jobb, og likevel går vi ved å ignorere ham, i stedet for å forsøke å trøste ham. Det er like mange triste mennesker, som det er glade mennesker, og ennå, vi har en tendens til å ignorere den triste, og teamet opp med den lykkelige.

Trinn

Hvordan å trøste noen som er trist. Stopp og bli venn med noen du kommer over, som er, eller åpenbart behov for, og vennskap.
Hvordan å trøste noen som er trist. Stopp og bli venn med noen du kommer over, som er, eller åpenbart behov for, og vennskap.
 1. 1
  Stopp og bli venn med noen du kommer over, som er, eller åpenbart behov for, og vennskap. Tilby en hjelpende hånd, har et åpent sinn og lytte., Før de har snakket ferdig. Tenk om svaret ditt, hva kan du kanskje si opprørt personen enda mer. Fokus på personer behov. Husk at du kan etterlate et varig inntrykk på alle, spesielt de som er i behov av trøst. Prøver å fikse ting for andre kan være svært dis-styrke.
 2. 2
  Tilby deg å hjelpe, spør dem hvordan, og legge en hånd på skulderen. Dette en enkel gest kan tillate ham å føle seg mindre alene, men vær klar over at rørende må behandles med forsiktig og best gjøres bare hvis invitert til å gjøre det, eller sjekke at det er greit først.
 3. 3
  Vær forståelse og medfølende. dem eller klandre dem, selv om du føler at de burde være. Kanskje gi dem en bjørn klem, eller hvis du er sikker på at de vil ikke tankene, gi dem en.
 4. 4
  Tenk på deg selv, hvis du var i deres sted. Kanskje du vil møte dem på sykehuset venterommet. Sine kjære kan ha vært i en dårlig ulykken, og de kan vente alene. Sitte ved siden av dem. Spør dem hva som skjedde. Når en person er i en desperat behov for trøst berolige dem å holde håp og tro i sine hjerter. Andre ganger en person kan gråte ukontrollert, er den beste tingen å gjøre i en sak som dette avlede oppmerksomheten til noe annet. Dette vil gi dem tid til å roe ned og fortelle deg hva deres problem er. Ikke vær redd for å tilby komfort. Husk at den eneste forskjellen på å være en god samaritan opptrer når ingen andre vil. Når du er ferdig trøstende venn, foreldre, søsken, barn, ektefelle, eller en fullstendig totalt fremmed minne dem om at de har gjort en ny venn, eller at du alltid vil være der for å gi dem et øre og et åpent hjerte når noen gang de trenger det.
 5. 5
  Før du drar, spør dem om det er noe annet du kan gjøre, eller om det er noe annet de trenger å snakke om. Hvis de sier nei, sier: "Kom her, ikke bekymre deg, jeg er her for deg hvis du trenger meg." MEN holde ord, og hvis de trenger å snakke selv midt på natten, være der for dem, være støttende, lytte, og ikke handle irritert på dem, eller klage over deres trenger deg.

Tips

 • Prøv å ha empati og føle deres smerte.
 • Og, selvfølgelig, lytte, virkelig lytte til deres ord, meningen bak dem.
 • Tilby en forståelse, til de som ser ut til å være alene. Et smil vil hjelpe dem vite at du bryr deg.
 • Spørre andre om sine personlige problemer, kan lokke dem. Hvis de ser ut som om de foretrekker å være alene, så ikke nærme seg dem. Noen mennesker liker å være alene når de er trist, og det er greit. Hvis det er tilfelle, må bare la dem finne ut av det selv.
 • Vær forsiktig når du nærmer deg noen som bor på gata. Ikke alle fremmede velkommen en tilnærming.
 • Tilbringe tid med dem, så mye som de trenger, eller få tid for dem, så lenge som to eller tre timer hvis du tror de trenger det.
 • Tillate at personen noen tid alene, spesielt når en relativ døde nettopp. Det er ikke hver dag at du mister noen. De som har, vil trenge tid til å komme over det. Det vil påvirke dem gjennom hele livet, men de vil komme sammen igjen.

Advarsler

 • ALDRI tvinge noen til å fortelle deg hva som er galt, eller bli opprørt med dem for ikke å fortelle deg. Når de er klare til å fortelle deg, vil de. Du må forstå at de kan trenge litt privatliv, og respekterer dem nok til å la dem ha det.
 • Hvis de ikke ønsker din hjelp i øyeblikket, ikke gi det til dem. De kan bli sint, på toppen av opprørt.
 • Noen mennesker har personlige plassproblemer, så hvis det er en person du ikke kjenner så godt, spør før du dem.
 • Oftere enn ikke, de bare trenger en sympatisk øret. Ikke prøv å gi råd eller din mening, eller prøve å fikse det for dem. Bare være der, være støttende, være medfølende, følsom for sine følelser og følelser, være sympatisk og empatisk. Selv gråter med dem, ikke vær redd for å føle deres smerte og gråte med dem. Noen ganger hjelper det dem føler seg bedre å kjenne noen bryr seg, er det, forstår og føler deres smerte. Men ikke prøv å tvinge deg selv eller dem til å gråte.
 • Ikke døm, eller over-evaluere.

Ting du trenger

 • Kjærlighet
 • Medfølelse
 • Sympathy
 • Empati
 • Bekymring
 • Courage