Wkano

Hvordan å ha en meningsfull samtale

Meningsfulle samtaler har en stor effekt på humør og relasjoner. Dyp og gjennomtenkt kommunikasjon kan ikke læres ved å lese en artikkel, men disse tipsene gir en god ramme for diskusjonen.

Trinn

Hvordan å ha en meningsfull samtale. Være klar til å akseptere noe som den andre personen kan si.
Hvordan å ha en meningsfull samtale. Være klar til å akseptere noe som den andre personen kan si.
 1. 1
  Velg en god person. En venn, et familiemedlem eller en nær bekjent burde holde.
 2. 2
  Sett deg ned i et rolig sted. Når du snakker, om du ikke ønsker å bli forstyrret av støy fra omgivelsene. På grunn av dette, velger riktige tider for å sitte ute, så lyder av biler og fugler ikke vil overvelde deg. Hvis du velger å bo inne, husk å ha en privat setting for samtalen og ha en stol / sete som er behagelig, slik at du ikke vil bli avbrutt av keitete smerte.
 3. 3
  Velg et godt emne. Så lenge du ikke fokusere på deg selv og skryte, kan et emne være bra. Hvis du har problemer med å uttrykke følelser, bør du informere den andre personen. En samtale som dette er en flott mulighet til å tilstå noe galt du har gjort eller noen hemmeligheter som du holder.
 4. 4
  Ikke lyv. En løgn er en av de mest utskjelt egenskaper som alle kan ha i nesten alle kulturer, og det er fordømt av de fleste filosofer som en skrustikke. Mange et argument vil ende med en person overdriver, være fiendtlige / defensiv, eller viser unødvendig sinne bare for at personen vil bli motbevist. Ikke la dette bli deg, unngå å la dine følelser ta deg over.
 5. 5
  Være klar til å akseptere noe som den andre personen kan si. Sanne bekjennelser dypt holdt følelsene kan være smertefullt, men uansett hvor svimlende,.
 6. 6
  Se på dem. Med mindre din kultur fordømmer det i visse situasjoner, prøv å se rett inn i den andre personens øyne, fordi dette bygger. Øynene er virkelig vinduet til sjelen, og din oppriktighet kan bekreftes ved din troverdig uttrykk. Unngå sender blandede beskjeder ved å snakke alvor samtidig ha en leken eller ikke omsorg uttrykk.
 7. 7
  Ikke mumle. Mumler er et tegn på skjult sinne, bitterhet, mangel på respekt, eller tristhet. Hvis du føler klosset i diskusjonen, si det uten å ty til mumlende, det er bedre å unngå eventuelle misforståelser.
 8. 8
  Ikke bli distrahert. Hvis du har en TV på i bakgrunnen, slå det av hvis du vet at du ikke kan fokusere med den på. Sett bort din mobiltelefon, og for godhet skyld, ikke bære øretelefoner av noe slag, mens den andre personen snakker. Eliminere disse distraksjoner bør hjelpe deg å fokusere.
 9. 9
  Ærlig prøve å lytte. Den generelle tendensen for folk flest er å holde tenker på hva de har å si når den andre personen snakker. Prøv å virkelig forstå hva den andre personen prøver å kommunisere. Som vil gjøre samtalen en "samtale" og hindre deg fra å forstyrre for mye og kjedelig den andre personen.

Tips

 • Du må ikke avbryte den andre personen mens de snakker. Hvis dere begge er konstant interrupters og tankene ikke dette, slappe av med det. Som med vulgaritet, la den andre personen velbefinnende forrang. Hvis de avbryter mye, bare avbryte tilbake og behandle det som den type samtale er det.
 • Ikke gå bort når de snakker. Å gjøre dette vil vise at du ikke ønsker å være rundt dem.
 • Unngå sladder. Sørg for at diskusjonene er positivt og oppløftende, og ikke om kritikk andre eller sette dem ned.
 • Unngå å starte samtaler i fylla. Bedre ennå, unngå å drikke for mye alkohol i sosiale situasjoner. Du kan si / gjøre noe som du angrer på, og finner ut at du har mistet en venn neste dag.
 • Prøv å ikke ha en gjeng med folk mens du har en dyp, meningsfull samtale.
 • Hvis du har å gå på do, kan du enten holde det eller si "Unnskyld meg" og gå.
 • Ta vare på den andre personens emosjonelle behov i samtalen.
 • Ved hjelp av dagligdags språk er fint i dagligdags samtale, men unngå å bruke for mye slang eller for mange vulgarities i talen din med mindre du dele det med din pålitelige person. Dette vil gjøre deg virke uten utdannelse eller råolje dersom de ikke er vant til det. Hvis de er, så plutselig å unngå vulgære ord eller slang kan virke som du oppretter mer følelsesmessig avstand. La den andre personens grad av slang og uhøflig språk forrang.
 • Sitte rett opp for å vise at du er våken, selv om du ikke vanligvis har god holdning. Eller lene seg fremover i delt intimitet.
 • Hvis du er en mann å snakke med en kvinne, husk at det anses som svært sexist å avbryte hele tiden. Husk også at kvinner og menn både blir opplært til å gi en kvinne bare 1/3 av linjene i en en-til-en samtale. Hvis du gjør en innsats for å holde tilbake, kan du selv dette opp og være rettferdig mot henne. Hvis du føler hun prøver å dominere samtalen, tenke på at andelen og før bringe den opp, spør deg selv om hun er dominerende eller bare å være din like, tar en 50-50 rolle i den måten en mann ville.

Advarsler

 • Tror ikke at en lang detaljert samtale om alt som er galt med deg er dyp eller meningsfull med mindre innholdet er genuint konstruktiv kritikk. Personlig kritikk kan være alt fra hjelpsomme og oppmuntrende til personlige angrep ment for å la deg følelsen belittled, håpløs og usikker. Presset for å endre noe om deg selv som din religion eller dine drikkevaner kan være godt ment, men når det ikke er det, kan du fortelle etterpå ved å spørre andre folks meninger. Telling "personlig kritikk" fra "støttende kritikk" er vanskelig for alle, ikke føler seg dårlig hvis det tar noen dager å sortere ut alt som ble sagt, spesielt hvis det var grusomhet merket som konstruktiv.
 • Ikke legg opp med mobbing eller tenke på det som en meningsfull samtale selv om mobberen sier det er.
 • Noen av de mennesker som synes harde og ondskapsfulle har viktige saker der de enten er på kant med deg eller tror de er. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å finne ut hva som lidenskapelig problemet er og komme til fred med det. Defensiveness har vanligvis en grunn.
 • Noen mennesker er naturlig harde og ondskapsfulle. De kommer ikke til å ønske å ha mye å gjøre med deg, uansett hva du gjør for dem. Med disse menneskene, er det best å bare gå bort. Hvis du har sagt alt det du kan, det er ikke noe annet å gjøre.