Wkano

Hvordan å låne penger fra dine foreldre uten tillatelse

Alle vet at det er galt å stjele (spesielt de som tror på kristendommen... eller jødedom eller islam eller hinduismen eller buddhismen, eller den gylne regel)... men la oss innse det: du er "spesielle" og reglene ikke gjelder for deg. "Alle" (som betyr "deg") "behov" (som betyr "ønsker") noen penger nå og da, men er for lat til å jobbe for det. Denne guiden skal hjelpe deg å få penger, skyld og nok tau til å henge deg selv, uten foreldrene dine engang merker først.

Trinn

Hvordan å låne penger fra dine foreldre uten tillatelse. Planlegg din prosess.
Hvordan å låne penger fra dine foreldre uten tillatelse. Planlegg din prosess.
 1. 1
  Planlegg din prosess. Planlegg en tid når du er sikker på at ingen vil avbryte deg. Enten når foreldrene er ute, eller premeditate en hendelse som når de går på do, eller når de tar en dusj.
 2. 2
  De fleste holde lommepenger alle rundt dem. Hvis du ser godt, og hardt nok du bør finne minst et par dollar (eller pounds) hver gang du ser.
 3. 3
  Hvor kan de holde pengene sine? Se rundt hele plassen. Fedre har en tendens til å holde endring i lommene på sine bukser. Hvis moren din har mer enn en veske, så se gjennom dem også.
 4. 4
  Vær smart. Stjel en enkelt 20 i stedet for to 10-tallet. Ikke omorganisere regninger, og ikke stjele penger rutinemessig, for eksempel hver fredag.
 5. 5
  Stjele noe du kan finne. Selv utenlandsk valuta. Jeg kan garantere deg at du vil finne et vekslingskontor i nærheten av hjemmet ditt. Noen restauranter vil ta utenlandsk valuta også, men vil betale deg tilbake i ditt lands valuta. Spesielt hvis foreldrene dine siste tur i utlandet var i 1989 - francs, merker, lire etc. er alle ganske sjelden nå, og er sikker på å hente en "premium".
 6. 6
  Hvis du har et skap med strøk, se gjennom dem. Når folk kjøper noe og får endring (mynter) tilbake, vil de vanligvis sette dem i deres lommer. Husk at et lag har mer enn to lommer. Også, hvis du finner noe nyttig, som tyggegummi, alltid stjele den. Per definisjon ingen TRENGER noensinne tyggis, men det gir selv de mest uoppmerksom offeret noe annet å ledetråd inn på.
 7. 7
  Tilbake alt til sin opprinnelige posisjon. Huske nøyaktig hvordan hver lommebok og veske ble plassert! Det vil være en død giveaway for en lommebok å være på motsatt lomme for noen voksne. For andre voksne, vil _missing cash_ være giveaway. Hvor heldig føler du deg i dag?
 8. 8
  Bør du skifte regningen du stjal med en annen, for eksempel ta en 5 og erstatte den med en, vil det ikke være slik en åpenbar ting.

Tips

 • Også, sørg for ikke å stjele for mye opplagt penger på en gang. Noen vil huske å ha en femti i vesken sin, eller selv når deres vesken har endring av femti og tjue pences, vil de huske at de har en femmer eller to pund mynt i.
 • Denne guiden er hovedsaklig for bruk når foreldrene er ute av huset og hjernen din og samvittighet er på ferie.
 • Hvis du blir tatt, fortelle sannheten. Innrøm at du "trenger" penger, og høflig spørre foreldrene dine. (Du kan spørre høflig før du følger denne veiledningen, men da du ikke ville ha den ekstra spenningen ved å bli en tyv.)
 • Prøv ikke å sette lyset på, hvis det er mørkt. Hva om de var ute på gaten og de la merke til lyset? Bruk et stearinlys eller glowstick i stedet. Dette vil eliminere tvetydighet ved å gjøre det åpenbart for enhver observatør som du snike deg rundt.
 • Prøv å gjøre det hele så raskt som mulig. Hvis du begår en forbrytelse raskt nok, kanskje det er ikke en forbrytelse. (Det er et prinsipp om kvantemekanikken.)
 • Teste vannet først. Sett de stjålne pengene på et sted i nærheten av der den kom fra, men i en mer ikke så opplagt sted. At det ser ut som det falt ned der ved et uhell. Hvis de merker at pengene mangler, later til å finne den og gi den tilbake. Hvis de ikke sier noe, (og det er fortsatt det), bør du ha noe problem å få unna med det.
 • Hør etter når foreldrene dine sier de kommer til banken. Natten etter dette, snike nede (hvis du har en sengetid) og få pengene. Dette er den beste tiden å gjøre det fordi etter å ha gått til banken, de har som regel en bunke med regninger i lommeboken sin, og det er usannsynlig at de vil legge merke til noen regninger er borte. Med mindre de teller det og lurer på hvordan 150€ fra ATM ble 120€ uten å forlate huset... men hvor sannsynlig er det?
 • Alternativt kan du bare spørre om du kan låne litt penger og betale det tilbake.

Advarsler

 • Ikke ta pengene sine hele tiden. Dette er nå virkelig vurdert å stjele, noe som er umoralsk. Egentlig tar pengene sine uten å spørre er umoralsk tyveri uansett hvor ofte du gjør det.
 • Aldri ta for mye penger, eller de vil bli mistenksom. Bare ta penger hvis du "trenger" små ting. Alltid betale foreldrene dine tilbake fra de pengene du stjal. Med mindre du har brukt det, noe som eventuelt vil være umulig.
 • Hvis du gjør dette, og du blir tatt, det "kan" (som betyr "absolutt vil") skade ditt forhold til dine foreldre og gjøre å bygge tillit med dem "vanskelige" (som betyr "umulig"). Du kan også være jordet eller straffet. Med mindre foreldrene dine har noen baller, og da vil de lære deg en real leksjon ved å rapportere til politiet, eller sende deg til en av de morsomme militære boot camp for ungdomsfengsel delinquents.
 • Ta bare så mye som du "trenger". Ikke vær grådig, eller du vil bli fanget.
 • Ikke at det ser ut som du stjeler, selv om du stjeler. Hold området rent, ikke ransake. "Alle" setter pris på en ryddig tyv.
 • Hvis det klarner din samvittighet, kan det være en god idé å tilbakebetale foreldre med pengene du stjal etter at du har tatt det uten at de vet. Selvfølgelig, du fortsatt tok det, men de har fortsatt de pengene du stjal tilbake på et senere tidspunkt.
 • Hvis du har en bror eller en søster som alltid Tattles på deg for noe, stjele dine foreldres penger ut av syne for dem. Ellers vil de automatisk fortelle om deg og du vil være jordet for sikker. Eller hvis de er smarte de vil bare nagle deg på fersken med en skjult cam deretter stjele penger fra deg igjen. Hva har du tenkt å gjøre med det... fortelle mamma og pappa?
 • Ikke prøv dette som det kan være svært farlig.