Wkano

Hvordan å snike seg ut av andre historien vindu

Bor du i andre etasje? Er du dø for å gå til en fest / rave / whatever morsom ting du ønsker å gjøre, men de strenge foreldre vil ikke la deg? Her er den perfekte løsningen. Hvis foreldrene dine sover veldig sent og holde nede, har tenkt å snike seg ut vinduet ditt.

Trinn

Hvordan å snike seg ut av andre historien vindu. Hvis det ikke er solid treet rett utenfor vinduet ditt, gå til garasjen eller lagring skur når foreldrene ikke er hjemme.
Hvordan å snike seg ut av andre historien vindu. Hvis det ikke er solid treet rett utenfor vinduet ditt, gå til garasjen eller lagring skur når foreldrene ikke er hjemme.
 1. 1
  Hvis det ikke er solid treet rett utenfor vinduet ditt, gå til garasjen eller lagring skur når foreldrene ikke er hjemme. Se etter noe som kan hjelpe rappellere deg ut vinduet (dvs. lange, tykke tau, høye stiger, noe som fungerer som et tau eller stige). Du bør kun bruke tau hvis du kjenner sin styrke, en trygg grense for de fleste tau som er ca 1 cm er 150 kg. Tester dine grenser-better safe than sorry.
 2. 2
  Ta med tau eller tau-lignende gjenstander tilbake til rommet ditt og skjule dem. Test stigen: legg den under vinduet ditt. Det vil fungere dersom du kan krype ut av vinduet og inn på en sikker måte. Sett stige eller stige-lignende gjenstander eller annet sted i bakgården der de er lett tilgjengelig og umerkelig.
 3. 3
  Sjekk om dine foreldre og andre familiemedlemmer sover (foretrekkes) eller på soverommet deres med dørene lukket. Du kan bare være i stand til å snike seg ut døra. Hvis de ikke er det, og du bare ikke kan vente, og du har en solid treet rett utenfor vinduet ditt, klatre opp i treet. Hvis de forrige ting gjelder, men du har ikke et tre, følger resten av disse trinnene:
  • Kontroller at du har minst en venn som er villig til å komme til huset ditt og stå under vinduet ditt i tilfelle du faller. To-tre venner er optimal, men sørg for at de er sterke og du kan stole på dem for å komme i stillhet på det angitte tidspunktet. Bringe dem har en lommelykt.
  • Undersøke rommet ditt. Hvis det er et solid bord, stol, seng, etc. nær vinduet ditt, bruk den. Hvis det ikke er det, stille flytte noe så det er. Bind din lange tau rundt beina på denne møbel. Bind rundt så mange ben som lengden av tauet tillater. Hvert ben bør ha en egen knute, og den første etappe bør ha minst tre meget stramt knop. Sørg for at alt er skikkelig festet og at tauet henger minst ned der vennen (e) kan ta deg. Langsomt og rolig åpner vinduet, ta ut skjermen, og senke tau. Ta på hansker fordi du kommer til å få tau brenne. Sørg for at dine venner er klar, plassere deg selv, og skli ned tauet.
 4. 4
  Har vennene dine går du få stigen fra sitt gjemmested og sette den under vinduet ditt. Disse vennene bør ha en ganske god idé om hagen din, og de ​​bør være svært stillegående. Ta på joggesko eller gå barbent, sokker vil gjøre deg skli. Har vennene dine holder beina på den stigen stødig og krype ut av vinduet, ned stigen. Når du er trygt nede, stash stigen et sted i nærheten.
 5. 5
  Gå bort fra huset ditt, eller har noen plukker deg opp et kvartal unna, eller presse bilen minst 100 meter unna og gå har en flott tid.
 6. 6
  Kom tilbake minst en time før du forventer at foreldrene dine skal være opp. Det vil være lettest å komme inn gjennom inngangsdøren. Hvis dette er uklokt (du har en høy hund nede / alarm / etc), deretter bruke den samme metoden du brukte for å komme seg ut.
  • Sett stigen tilbake under vinduet ditt, klatre opp, har vennene plassere den tilbake i gjemmested. Bytt ut skjermen, lukker vinduet ditt.
  • Har vennene heise deg opp på sine skuldre og klatre tilbake i vinduet ditt. Knyte opp tauet, erstatte skjermen, og lukk vinduet.
 7. 7
  Har en av vennene dine til å få deg ut sier du enten studerer, lekser, prosjekt etc.

Tips

 • Det er nyttig å ha en partner på bakken bare i tilfelle.
 • Hvis du sniker ned støyende trapper ta det sakte og vent noen sekunder etter at alle store støy for å sjekke for støy fra andre rom (som noen våkner opp).
 • Den beste form for knute for et tau du kommer til å være å sette vekten på et åttetall, følge gjennom. Se eksterne lenker for en tutorial.
 • Være stille om det.
 • Ikke fall.
 • Du kan også øve snike ut med vennene dine når foreldrene dine ikke er hjemme, slik at du ikke gjør en feil.
 • Hvis du bekymret for at noen hører deg, stappe et tykt teppe eller pute på bunnen av døren din og din familie medlemmer dør måte å redusere lyden fra å komme inn rommet sitt og forlate rommet.
 • Senk deg selv ut av vinduet, henger på karmen, og deretter slippe. Du har mindre sjanse for å skade deg selv enn om du hopper rett ut av vinduet.
 • Dessuten er stillas bra for å få ned.
 • Hvis du trenger å klatre i et tre, bruke klossene hvis du har dem.
 • Skorsteinen er en flott måte å komme ned til bakken.

Advarsler

 • Det ville være svært enkelt for en tyv å få inn hvis han ble liksom gjort oppmerksom på et tau hengende ut av vinduet på et tomt rom hele natten.
 • Dyr som gjør støy. Hvis du må gå ut av rommet ditt når som helst, sørge for at disse kjæledyr sover trygt i en av dine familiemedlemmer rom
 • Nysjerrig, lys-sovende søsken. Disse skadedyr kan ødelegge hele natten. Sørg for at de er virkelig sover eller har ingen intensjon om å bry deg for resten av natten
 • Utvise forsiktighet når klatre ut av vinduet ditt, kan du falle og skade deg selv.
 • Vær forsiktig hvis du er klatring et tre. Noen kan høre deg rasler bladene og du ikke ønsker å bli fanget utenfor vinduet ditt, også det er en god idé å ha minst en / to venner som hjelper deg å unnslippe.