Wkano

Hvordan skille mellom en ekte skater og en poser skater

Det finnes massevis av folk ute i verden som sier de kan gå på skøyter, men egentlig... De kan ikke! Her er hvordan du kan lære å se forskjell mellom ekte skatere og tapere, og lære hvordan å ikke bli en taper.

Trinn

Hvordan skille mellom en ekte skater og en poser skater. De sier de kan skate.
Hvordan skille mellom en ekte skater og en poser skater. De sier de kan skate.
 1. 1
  De sier de kan skate. Dette er den store hint. Sjansen er, en poser skater vil ønske å vise frem, slik at de får mer oppmerksomhet. Ikke ekte skatere ikke vise frem ved å fortelle folk de kan skate, viser de seg ved å faktisk landing triks. Også ekte skatere skater fordi de liker å, for ikke å bli kjølig.
 2. 2
  Deres styret ser billig. Poser skatere ofte kjøpe disse billig, cruddy boards fra Wal-Mart eller K-Mart. Du vet, de med Yu Gi Oh!, Hulk, og Superman på bunnen som ride som pokker. Ekte skatere spare deg for en god kvalitet oppsett fordi de faktisk vil bruke den.
 3. 3
  Du ser dem bærer rundt på brettet, men aldri faktisk gjøre narr av den. Dette er litt vanskeligere å fastslå, ettersom ekte skatere ofte bære brettene sine rundt på steder der de ikke er i stand til å skate, som skole, kjøpesenter og sentrum. MEN poser s den rundt på steder der du kan gå på skøyter [men du kan bli bøtelagt] slik som parkeringsplasser.
 4. 4
  De vet ikke forskjellen mellom klønete og regelmessig. VANLIG: den vanligste holdning når man kjører et skateboard, din venstre fot er fremover, mot nesen, og høyre fot er nær halen. GOOFY: det motsatte av vanlig. Høyre fot er i nærheten av nese og din venstre fot er tilbake nær halen. En god måte å fortelle om noen skøyter eller poserer er å spørre "ri du regelmessig eller klønete?".
 5. 5
  De vet ikke hva en ollie er. Den ollie er ryggraden i hver enkelt triks som en skater gjør. Det er der du pop halen med ryggen foten samtidig skyve foran foten opp nesen. Du vil lande solid med begge føttene på bordet samtidig.
 6. 6
  De går aldri utenfor. Vel hvordan pokker kan du skate hvis du aldri går utenfor!
 7. 7
  De gjør det fordi alle andre er. Dette er et annet stort hint når fortelle forskjellen mellom en ekte skater og en poser skater. En ekte skater skøyter bare fordi han / hun vil. En poser skater gjør det til: passe inn med en trend, få jenter / gutter, ser kul, etc. Hvis venner skate, og du er nysgjerrig og villig til å prøve, det er helt greit. Men hvis du skate bare for kudos, stoppe skøyter.
 8. 8
  De vet ikke navnene på noen kjente skatere eller merkenavn. Ingen behøver å memorere hele skate klær historie, men det hjelper å vite hva merkevaren av brettet du rir. Hvis de har en blank dekk, det er en annen historie. Også, hvis personen du forhøre bare vet hvem Tony Hawk, Bam, og Ryan Sheckler er, så de er håpløse. Hvis de nevner Arto Saari, Geoff Rowley, Chris Borkoski, Ali Boulala, eller noen annen skater annet enn Hawk, Bam, og Sheckler, så bra!
 9. 9
  De kan ikke skate. Noen posers vil fortelle deg at de kan gå på skøyter, de bare ikke har penger til et styre i øyeblikket (selv om de ofte har nok til å kjøpe en ny Volcom montert cap med noen ukers mellomrom). Så ta med bord og få dem prøve noen triks. Hvis de ikke kan gjøre noe, så du og alle andre vet at de er en poser. Også posers har ofte ingen (eller åpenbart falske) slitasjemerker på brettene sine, mens en ekte street skater vil ha merker på midten, nese og hale av styret, avhengig av deres stil og tilgjengelige triks.
 10. 10
  De bærer, men de har ikke ri posers vil tendere til å bære mye og mye og massevis av splitter tees. Ekte skateboardere ikke engang bære splitter tees hver dag. De har en tendens til å handle bestemte merker, også, som for eksempel DC, Element, Hurley, og Volcom.Also, vil de kjøpe billig, stygg, og / eller enkle og uncreative tees bare fordi de er av en skating merkevare. Hvis du ønsker å kjøpe en skjorte fra en skating merkevare, bør det være fint eller har noe på det du er interessert i.
 11. 11
  De sko posers vil kjøpe ett par sko etter den andre i saker av et par uker. La oss si at noen får et par av Etnies. Han vil rive dem opp hver dag og kanskje til og med hevde: "Jeg prøvde å lande en fingerflip AirWalk av picnic bord og skoene mine ble ødelagt." FEIL! Det er ingen vei i helvete kan du enkelt lande en fingerflip AirWalk av en piknik benk (med mindre du er rask og koordinert). Uansett, vil han gå og kjøpe og nye par sko fra Globe og gjøre det samme. Bare tenk, en poser vil slå pokker ut av sko som scenen i "Office Space", hvor de tre arbeiderne bash pokker ut av en skriver.

Tips

 • I stedet for å avhøre en tilfeldig skater, bare se på dem for å se hva de gjør. Du kan finne at skater er bare en nybegynner, derfor har de ikke mye om skøyter ennå.
 • Ikke kall folk posers bare for å gjøre deg selv ser hardcore. Folk hater folk som tror de skøyter for alle de riktige grunnene, men er bare ute etter bråk.
 • Hvis du tror personen er en poser, be ham om å gjøre noen triks. Hvis han kan Ollie så han / hun er fin. La ham / henne alene.

Advarsler

 • IKKE spørre om en skater før du faktisk har sett ham / henne rundt. Det kan vise seg at de vet om skating og kan gjøre mer på et brett enn du kan.
 • Hvis skater du ringer en poser er større enn deg, så du er ødelagt.
 • IKKE stille spørsmål til venstre og høyre på en skate park. Du vil bli ansett som irriterende og mest sannsynlig vil bli kastet ut av parken.