Wkano

Hvordan få en kjæreste

Å få en kjæreste er enklere enn det ser ut. Bare vær deg selv og følger disse trinnene.

Trinn

Hvordan få en kjæreste. Sørg for at han ikke har en kjæreste, og at han er verdt det.
Hvordan få en kjæreste. Sørg for at han ikke har en kjæreste, og at han er verdt det.
 1. 1
  Sørg for at han ikke har en kjæreste, og at han er verdt det. Også, pass på at hvis han bare gikk gjennom et samlivsbrudd, kan han bare være på returen. Følelsene vil ikke være hva du søker. Ikke spør ham ut om han allerede har en kjæreste, spesielt hvis hun er din venn.
 2. 2
  Gjøre det første trekket. Hvis du finner en fyr / jente som du deler mye til felles med, ikke vent for dem å be deg om å henge ut. Hvis du er redd for å spørre ham, i tilfelle han ikke liker deg, er alt du trenger å gjøre å prøve en gjøre ham like deg. Hvis du er en "shop 'til you drop" person, invitere dem til kjøpesenteret med deg. Hvis du elsker bøker, invitere dem til biblioteket eller en poesi kveld med deg. Gjør noe han kan dele felles med deg. Han kan også være sjenert, så han er kanskje ikke den man å nærme seg, enten fordi han mener du er ute av liga hans eller fordi han mener du kan avvise ham.
 3. 3
  Ta det sakte. Ikke rush eller fortrenge din nye venn. Henge ut og snakke hver gang på en stund å begynne med, så begynner å henge ut oftere. Gi hverandre rom. Vanligvis, hvis du treffer den av veldig bra og har mye moro sammen, vil vennskapet tendens til automatisk å vokse til mer hyppige besøk. Bare prøv å ikke være den jenta som ser for desperat.
 4. 4
  Smile. Når han ser på deg, bare smile og han vil gjøre det rett tilbake. Mennesker svare på smiler intenst og umiddelbart, og når kurs mot en mann av ditt valg, vil han få en kraftig non-verbal melding om at du er snill og imøtekommende. Tenk på dette din "First Move." Selv om du aldri har snakket før, vil han bli tvunget til å legge merke til og til slutt si hei til deg hvis du holder øyekontakt og smil.
 5. 5
  Være imøtekommende. Dette er spesielt viktig hvis han er den typen som er vant til å ha jenter nærme seg ham. Det er viktig at du være annerledes fordi du vil skille seg ut mer. Gjøre noe i det første men låsen øyne, smile, og vend oppmerksomheten andre steder eller fortsette å gå. Vær disiplinert og klok nok til å vite at hvis du gir etter for din fysiske tiltrekning og forfølge ham før han måtte investere et beløp av tid (ikke bare tiden mellom begynnelsen og slutten av partiet) å bli kjent med deg, så du taper.
 6. 6
  Engasjere ham til å snakke. Han vil ikke vite at du er bra med mindre du har vekket hans ønske om å vite. Det er ineffektivt å sladrer om alle detaljer om deg selv fordi du vil forlate ham med ingenting å være nysgjerrig!
  • I stedet for å bruke din naturlige språkkunnskaper for å frustrere en fyr, bruke dem til å skape en mystikk om deg selv ved å være selektiv om hvilke opplysninger du gir ham slik at han har til å stille spørsmål og lurer på om deg, være et puslespill som han ønsker å bruke tid på å finne ut. Dette betyr ikke at du må late til å være mer dyp eller interessant enn du egentlig er, men det betyr ikke at du sikkert har hobbyer, mål og meninger du kan snakke om på en interessant måte.
 7. 7
  Prøv å bli venner. De fleste gutter har en tendens til å date jenter som de har flere ting til felles enn bare "forholdet" ting. Å være nære venner med ham gjør det enklere for deg å kommunisere med ham, og vanskeligere for ham å si nei når du forteller ham.
 8. 8
  Holde det gående. Ikke bare stoppe på den første vennen du gjør. Hold møte og henge ut med andre mennesker. Før du vet ordet av det, vil du ha en hel vennekrets. Variasjon er livets krydder, så det er viktig å bygge et nettverk av venner, på den måten, er det liten sjanse for noen å bli lei med bedriften din, fordi du har så mange venner å holde kontakten med, ingen av dem kommer til å tilbringe mer tid med deg enn noen av de andre. Faktisk er et nyttig tips for å sikre at folk føler at de ikke kan få nok av din bedrift å bevisst begrense tiden du tilbringer med dem, la dem som ønsker mer.
 9. 9
  Finn ut hvem han er interessert i. Det ville suge å jage etter denne fyren bare for å finne han liker noen andre allerede. Pass på at han enten ingen liker (fordi da har du en sjanse til å gjøre ham falle for deg) eller at han liker deg, som han sannsynligvis ikke vil fortelle deg.
 10. 10
  Vis ham at du ville passe godt for ham. Du kan gjøre dette ved å dele felles interesser som bestemt musikk, ved å være flørtende og søt, men ikke overdrive, men jeg viser ham at du kan være en laid back venn også hvis han trenger en også. Gutta pleier å like jenter som er feminine, men chill.
 11. 11
  Avslør ting om deg selv samtidig fortelle en anekdotisk historie. La oss si at du teater eller spille musikk. I stedet for å avsløre at regelrett når du nettopp har møtt en fyr, si noe sånt som: "På vei til en øvelse i går, så jeg denne fyren som blah blah etc etc." Hvis fyren er å lytte, bør han bli bedt om å spørre: "Hva slags generalprøve?"
  • Holde tilbake informasjon om deg selv før han må be om det og begynner å få tegnet av nysgjerrighet og kanskje ønsker å behage deg.
  • Hvis du liker ham, ikke avvise ham! Ikke bli sjenert og kylling ut eller han vil gå videre om hans følelser for deg er ikke hva de skal.
 12. 12
  Gjør føler ham viktig (men vær ærlig og holde en balanse). Gutta søke status for å tilfredsstille sitt ego og som en kvinne, er en mannlig oppfatning av din status avgjørende for hvor mye han verdsetter deg fordi på en måte gjenspeiler det hans egen status. Effektiv bruk av avvisning løfter din status i en fyr øyne fordi det er et psykologisk faktum at når avvist eller nektet noe, vises kilden til avvisning "bedre" og dermed mer ønskelig.
 13. 13
  Ikke kritisere ham hardt. Kunsten i å gjøre dette på er å lage uformelle og lekent kritiske uttalelser uten å være for harde og sårende. Nøkkelen er å få ham til å le med dine konsis og svampaktig satt nedturer, slik at han vil se deg som ikke bare moro, men noen han har å arbeide for å imponere, gjør du en morsom utfordring.
 14. 14
  Hvis han gjør en dårlig spøk, ikke fnise som en passiv liten jente, finne en måte å slå den på ham eller fortelle ham flate ut, "det var en dårlig spøk." Han kan bare si: "Really? Jeg ønsket å fortelle deg noe morsomt." Men sørg for at det er på en måte som forhåpentligvis ikke stikke ham i det hele tatt eller stikke litt og ikke for mye. Også aldri være redd for å være helt ærlig om hva du liker og misliker. Det legger til sin visjon om deg som en fullt utviklet og interessant person med høy standard.
 15. 15
  Tillate litt tid borte fra ham. Det er veldig sant at fravær gjør at hjertet vokser Fonder og når du forteller fyren du er interessert i ham, men du kan ikke henge ut i løpet av en bestemt tid fordi du må bruke den med bare dine venner, så du ikke bare holde vennskap sterk, men du subtilt la ham vite at din tid er dyrebar og gnist en trang i seg til å finne ut hvordan og når han kan komme nær deg igjen. Gi ham den nødvendige plassen han trenger å drømme om deg fordi du er virkelig en drøm jente.
 16. 16
  Bare vær deg selv. Hvis du ikke, så hvordan kan du ellers vite om han liker deg eller ikke for hvem du er? Hvis du later til å være noen du ikke er, vil du føle ubehag hver gang du er rundt ham, og det er det siste du ønsker skal skje. Hvis du er komfortabel rundt ham, ville det trolig være vanskelig å snakke med ham, og hvis du ikke kan snakke med ham, vil det være vanskelig å holde et forhold.
 17. 17
  Når du har en kjæreste, ikke jukse på ham ved dating andre gutter. Du er i et forpliktende samarbeid. Fortsette å se ham og la ham ta over tøylene en gang i blant. Du vil ikke at han skal tro at du er hans mor, men det vil ikke skade å la ham vite at du ikke er en hjelpeløs liten veggpryd, heller, du er en person, i stand til å gjøre ting for deg selv og gjøre dine egne avgjørelser.
 18. 18
  ALDRI JEG GJENTAR ALDRI klage til ham, vil han få feil inntrykk av deg.

Tips

 • Vær deg selv! Hvis han ikke liker deg for den du er, er han ikke verdt det..
 • Ignorer ham for en dag og se hvordan han reagerer. Hvis han prøver å snakke med deg, er sjansen stor for at han liker deg.
 • Hvis / når du forteller ham at du liker ham, ikke glem å være positiv! Han kan enten være helt til du eller kanskje ikke. Den beste måten å vite om han liker deg er ikke av det han sier, men hva han gjør. Hvis han har han vært konsekvent og vedvarende i å komme nær deg, så han liker deg! Hvis han ignorerer deg, ikke ringe når han sier han vil eller ikke er fysisk eller verbalt hengiven så han er ikke så inn i deg, selv om han er vanligvis høflig og synes du er en hyggelig person. Det er mulig å like noen som en person, men ikke har lyst til å være med dem.
 • Husk at alle gutter er forskjellige, så velg den som du tror har en fin personlighet og kan gjøre deg lykkelig. Det er vanligvis de fine, rolige og nerdete gutter som gjør de beste kjærester. Siden de ikke har for mye hell med jenter, vil de virkelig verdsetter den som ga dem en sjanse.
 • Snakk med gutten mer, og du vil ende opp bedre venner og få virkelig nær. Du vil bli kjent med ham bedre på den måten.
 • Ikke sladre om andre jenter til ham, gutta hater det. Det vil fødte ham, og også selv irritere ham.
 • Hvis en gutt forteller deg at han liker deg, ikke gjør ham til å føle som om du ikke liker ham tilbake. Faktisk gjøre det første trekket.
 • Bli den ene han ikke kan ha i begynnelsen. Så sakte få tid til ham. Ved første, være utilgjengelig. Som gjør deg til en utfordring!
 • Ikke bli presset inn i et forhold. Hvis du føler deg truet eller presset til å gjøre ting du ikke vil, avslutte forholdet, ingen har rett til å få deg til å føle det slik.
 • Spør ham ut selv, ikke få vennene dine til å spørre ham ut for deg. Hvis du ikke har den frekkhet å spørre ham ut, alt annet i forholdet sannsynligvis vil være vanskelig for... Og det er en avkjøring å se en jente som ikke er trygg og snakker gjennom hennes venner. Han vil da muligens tror du er redd og nervøs som vil være vanskelig for ham, og du egentlig ikke vil ha det i et forhold!
 • Husk å være deg selv gjennom hvert trinn. Gi ham tid til å bli kjent med den virkelige deg, ikke noen han eller du har fabrikkert og når illusjonen er knust, vil han ikke være interessert i på samme måte. Omfavne dine quirks og din weirdness fordi folk respekterer andre som ikke er redd for å være seg selv, selv om de er litt rart, det viser tillit og styrke som alltid er attraktive.
 • Hvis han ikke liker deg, gå videre.
 • Utseende er ikke alt, den hotteste fyren er ikke nødvendigvis den hyggeligste fyr, men hvis du følger tipsene skissert, kan du ha selv den hotteste fyren forfølger deg.
 • Gå til nye steder. Finne mot til å snakke med søte fremmede. Det bare kan lønne seg!
 • Aldri la gutten få deg endre hvem du er. Hvis han bare vil like deg hvis du endrer så han er ikke verdt det, og du er beste å glemme ham.
 • Det kan være lurt å prøve å holde seg borte fra ham når han er rundt noen av vennene hans, når han er rundt hans venner han kan være en ekte Dust til deg, men ikke ta det fra ham.
 • Hvis du tror du liker ham, men føler meg ikke komfortabel eller selv rundt ham, kan han ikke være den rette for deg.
 • Sørg for at vennene dine liker ham og hans venner som deg. Hvis han henger rundt med feil type mennesker, spør ham hvorfor, og prøver å overtale ham til å lage fine venner.
 • Hvis han liker deg tilbake, gjør ditt trekk og be ham om å hangout.
 • Hvis du fremdeles er student på skolen og har noen klasser med ham, be ham om å gå og henge og jobbe med lekser sammen. Jo mer tid du har alene, jo bedre!

Advarsler

 • Leter du etter en kjæreste bare fordi du føler deg usikker (dvs. at du ønsker å se bra ut med noen ved din side, alle vennene dine har kjærester, du bare liker å bli likt, etc.) er en oppskrift for et knust hjerte og bortkastet tid. Dette kan virkelig skade fyren som blir din kjæreste.
 • Ikke gjør hva vennene dine forteller deg å gjøre, du vil angre på det senere.
 • Ikke vær eller ser desperat, det vil bare kaste ham ut.
 • Ikke handle snobbete, eller vil han ikke liker deg. Du kan se andre jenter gjør det, men det er ikke derfor de liker dem. Det er enten på grunn av hans kropp eller noe slikt. Hvis det ikke er det, er han en vanlig gammel dust så, bare gå videre.
 • Tilsynelatende "klengete" og "avhengig" løper du risikoen for å raskt bli en turn-off for dem. De vil ende opp dumping deg. Pass på at ikke skjer ved å skape et bredt nettverk av venner og ved å endre en feil holdning.
 • Ikke date folk for tør, når sannheten kommer ut, vil daten din føle veldig vondt.
 • Hvis du innser at han prøver å gjøre en annen jente sjalu, ville det være en fullstendig bortkastet tid å være sammen med ham.
 • Aldri gjør noe du vil angre på senere.
 • Ikke bare snakke med ham over tekst / facebook / AIM. Nøkkelen til ethvert forhold er direkte kommunikasjon og uten det, er du fortapt. Gutter liker det når jenter snakker med dem en mot en.
 • Hvis alt han snakker om er sport eller seg selv, ikke være med ham fordi han er hot eller de mer populære jentene beundrer ham, og det vil gjøre at du ser bra ut, og etter en stund, vil du innse at du egentlig ikke vil ha ham og kanskje blir nødt til å forlate deg med et knust hjerte, men med den overbevisning om at han er så full av seg selv at det er ikke rom for deg i dette forholdet.
 • Prøv å være utadvendt og uforutsigbar. Noen gutter liker det fordi det etterlater dem som ønsker å vite hva som kommer neste.
 • Ikke bli opprørt hvis et forhold ikke fungerer! Det er mange fine gutter der ute som ville være perfekt for deg!
 • Aldri henge med andre gutter som kan ende opp med å sende feil budskap til fyren du vil.
 • Ikke si ordet "like" hele tiden: det vil gjøre deg høres "like" veldig rart, "som" du er "like" en airhead eller noe, "liker" du går / krasjer inn "like" dører på mall... Nok sagt!
 • Ikke la ham få deg ned. Hvis han prøver å forandre deg, slå opp med ham. Han tydeligvis ikke liker deg for deg hvis han prøver å forandre deg.

Ting du trenger

 • En god gruppe av venner til å støtte deg i ditt nye forhold.
 • En mulig fyr.