Wkano

Hvordan å plukke opp menn

Hvem sier at du må vente, batting øyevippene og håper at kjekk fyr vil presentere seg? Ta livet ved hornene og plukke den mannen opp! Men hva du bør gjøre er å plukke opp mannen du vil snag den rette måten. Jeg mener, jeg vet vi må gå tilbake til 8. klasse, men sørg for at han er singel først. Nå det verste stedet å plukke opp noen gutter / jenter er like på en bar. Fordi når du plukker opp noen på en bar du bare snakke med alkohol og ikke den virkelige personen. Hvis du virkelig har gitt opp å møte folk på gammeldags måte kan det være lurt å referere til den elektroniske måten, og jeg snakker ikke om facebook og myspace er jeg snakker om eHarmony, match.com og andre. Så ut som min mor alltid sier "Det er alltid den spesielle personen for den spesielle personen, alltid."

Trinn

Hvordan å plukke opp menn. Hvis du ikke kan få en samtale i gang (som, hvis du er for nervøs), så du må ta den direkte ruten.
Hvordan å plukke opp menn. Hvis du ikke kan få en samtale i gang (som, hvis du er for nervøs), så du må ta den direkte ruten.
 1. 1
  Plukk en god spot. Den gode gamle bar scene er ikke for alle. Hvem sier at du ikke kan møte ditt livs kjærlighet på en hund park, eller en leke butikk? Hva om et museum, eller et kunstgalleri? Så det er flekker som er notorisk mettet med testosteron: gym, en Apple-butikk, en politisk rally, en sportsbar eller en grad skolen kaffebar (spesielt hvis grad skolen er tyngre på mannlig påmelding, med programmer i engineering, datamaskin vitenskap og business).
 2. 2
  Flørte på avstand. Få øyekontakt, og ser nå frem. Sørg for at ditt kroppsspråk er åpen og at du ser tilnærmelig. "Mer enn 50 prosent av all kommunikasjon skjer via kroppsspråk og gester," forklarer kroppsspråket ekspert Janine Driver sier. En god måte å åpne kroppsspråk er å lene seg på noe. Sørg for at føttene pekte på hvem du prøver å nærme seg. Ikke kryss armene eller bena. Dette lukker deg av og gjør at du ser utilnærmelig.
 3. 3
  Starte en samtale. Du kan hoppe over det hvis du er vettskremt av tanken på å starte en samtale med en fremmed (en flott fyr, ikke mindre). Men hvis du hopper over dette trinnet, blir du frata deg av et verdifullt screening verktøyet. Hva om denne fyren er en totalt weirdo? Eller bare for kjedelig, for ro, for høyt, for macho, for saktmodige, eller bare ikke din type? Dessuten er du nødt til å snakke med ham på et tidspunkt, uansett. Det er bedre å finne ut nå at han har forferdelige ånde, eller at han kan ikke slutte å snakke om sin mor eller ex-kjæreste, heller enn å gjøre funn på første date, når rømningsvei vil bli litt smalere.
  • Hvis han ser på deg som du har fått ti hoder, bare smile grasiøst og si noe sånt som: "Uansett, jeg må kjøre. Ta det med ro!"
  • Se også Hvordan snakke med fremmede.
 4. 4
  Lukke avtale. Alright. Nå er det på tide å få hans telefonnummer! Hvis du hadde vært vellykkede gjør en samtale med ham, kan du si noe sånt som: "Du er fascinerende! Jeg liker å snakke med deg. Kan jeg ringe deg en gang?" Du kan også gå et skritt videre og spørre ham ut på en date i stedet. Dette anbefales kun etter at du har faktisk snakket med mannen. Du vil ønske å sørge for at hans personlighet er like fascinerende som hans utseende (og at han ikke er en weirdo). Snakker i telefonen er en ting, men faktisk bruke tid sammen kan være vanskelig, ubehagelig, og bortkastet tid hvis han ikke er den type mann du er ute etter, så, ja, omfang ham ut først.
 5. 5
  Hvis du ikke kan få en samtale i gang (som, hvis du er for nervøs), så du må ta den direkte ruten. Du kommer til å skjære gjennom trinnene for å si hei, gjør introduksjoner, og snakker om været, før du spør ham om hans telefonnummer. Du bare kommer til å spørre ham om ham telefonnummer. Dette kan kalle for en pickup linje. Ja, vil du føle cheesy, og han kan tenke slik også, men hvis han er varmt... Det kan ikke skade å prøve, ikke sant? Bare holde forespørsel respekt. Vi kvinner har vært utsatt for alle slags halt og selv uhøflig plukke opp linjer, og de kan være oppskakende. Så unngå å si noe tvilsom. Ellers vil du se ut som en tosk og han vil nekte (eller bare børste deg av). Men ikke bli skremt hvis du ikke kan tenke på noe smart eller morsom. Selv en halt plukke opp linjen kan være inntagende hvis du ser attraktive og SMIL. Du kan bare si: "Jeg liker skjorta. Kan jeg få nummeret ditt?" eller "Wow, hva er en fyr som du gjør på et sted som dette. Kan jeg få nummeret ditt?" Ja, forferdelig plukke opp linjene, men med mindre du ikke har vasket dusjet i dag, bør de arbeide. Nyheten for å bli plukket opp av en vennlig, ikke-creepy kvinne er nok til å gjøre de fleste menn smile og gjøre gjengjeld. Som jeg sa, fokus på utseendet ditt. Iført rene klær, tanntråd tennene, og få nok søvn bør holde deg dekket. Er du i tvil, kan du prøve forskjønnelse med sminke og mote, men det er ikke absolutt nødvendig. Smilende, være vennlig og bor på toppen av personlig helse og hygiene er alt du trenger å alltid være forberedt på å plukke opp menn.
 6. 6
  Det er en siste måte. Rett før du forlater, gi ham din kontaktinfo, og gange. Den "hit and run" tilnærming er sterkt anbefalt. Den gir ikke ham en sjanse til å avvise deg på stedet, noe som gjør det enklere for deg, selvsagt. Det gir ham også tid til å fordøye det som skjedde, noe som kan skje med ham ofte. Hvis du hoppet samtalen trinn, eller selv om du ikke gjorde det, kan det være lurt å gi ham bare en personlig e-post adresse i stedet for et telefonnummer, i tilfelle han slår seg å være den skumle STALKER type.
  • Hvis han har sjekket deg ut hele tiden, være dristige. Gå bort til ham og spør: "Så når skal du ta meg ut?" eller, "Her er nummeret mitt, i tilfelle du ønsker å ta meg ut en gang."
  • Send ham en lapp gjennom servitør. Spør kelneren å levere den rett etter at du forlater. Notatet kan si noe sånt som "Hvorfor kan ikke vi henge ut snart?" eller "Hva med kaffe en gang?" eller enda en kompliment, for eksempel: "Jeg liker håret ditt."
  • Fortelle fyren han er den spytter bildet av en høyskole venn, eller hva. Spør om du kan ta et bilde med ham, fordi du er nødt til å vise din mor / venn / søster dette "lang mistet tvilling". Etter å ha tatt et bilde med ham (der du skal komme nær!), Spør ham om han har en Myspace eller Facebook-profil, slik at du kan koble sammen med ham. Når du har hans profil, har du en tilkobling!

Tips

 • Ikke ta det personlig hvis han ikke får kontakt. La oss være realistiske her. Han kan være i et forhold, eller forelsket i en annen jente. Eller han kanskje ikke liker å bli plukket opp fordi det gjør ham til å føle seg usikre-og som ønsker en sånn fyr, likevel? Kanskje han er sjenert, og hvis han er så fryktelig sjenert at han ikke kan ta kontakt med deg etter at du har ganske mye lagt den ut for ham, er det virkelig noe du ønsker å sette deg opp for? Selv om han rett og slett ikke tiltrukket av deg, hvem bryr seg? Du er en tynn, mener, fyren-picking-up maskin, for det er andre fisk i havet, så går du få dem.

Advarsler

 • Tenk privatliv. I mange tilfeller, bare å gi ut ditt virkelige navn eller telefonnummer er nok for noen å finne ut hvor du bor eller arbeider. Ikke overse faresignaler eller "dårlige vibber". Hvis du er bekymret, kan du bruke en e-postadresse som ikke avslører ditt virkelige navn. Vurder å bruke et kast e-postadresse eller en som du bruker kun for fremmede. En mobil nummer er vanskeligere (men ikke umulig) å spore enn et land linje.
 • Noen gutter er fast i en huleboer mentalitet og kanskje tror at fordi du plukket dem opp, vil du være "lettere". Hvis han får pushy eller om hans forventninger er litt for dampende for din preferanse, trekke linjen.
 • Går "på jakt" med en gruppe på mer enn to kvinner kan redusere sjansene for å score. Det kan gjøre dine mål mer sannsynlig å føle seg skremt. Dette gjelder spesielt hvis du har den slags venner som vil se deg få spillet på som de fnise, eller rope noe pinlig som "Go get 'em, tiger! Roar!"