Wkano

Hvordan å se søt og beskjeden på samme tid

Noen ganger kan det være vanskelig å uttrykke deg selv og ikke, vel, ta konsekvensene! Men det er en måte å vise din personlighet av mens du fremdeles holder din integritet og respektere trygt i lomma!

Trinn

Hvordan å se søt og beskjeden på samme tid. Rydde opp slik at du kan kle seg.
Hvordan å se søt og beskjeden på samme tid. Rydde opp slik at du kan kle seg.
 1. 1
  Rydde opp slik at du kan kle seg. Gå gjennom din garderobe og separat klær som er skole-aktuelle fra klær som du ikke kunne bruke til skolen. Separer absolutt alt som i seg selv ikke ville være passende.
 2. 2
  For hengende klær, enten sette disse to sett med klær på to forskjellige stativer, eller bruke noen form for barriere eller noe som vil dele klærne og bli sett enkelt. (Du kan også bruke forskjellige farger kleshengere!)
  • For klær i skuffer, bare har hauger for skolen på den ene siden og hauger for utenfor skolen på den andre siden, etc.
  • Hvis klærne er spredt over gulvet, gjør et forsøk på å finne dem alle, og enten henge / brette dem tilsvarende, eller i det minste skille dem i hauger, slik at du vil huske det som er slitesterk.
  • Noen viktige ting du bør huske på å være skole-aktuelle er størrelse, passform, dekning, tilstand, rips / revet sømmer / kanter, implikasjoner, (up to date og minst svakt stilig) og muligheten for mangel på respekt, truende, etc. Av dette tid, kan du føle behov for å kaste ut noen klær som du ikke kan bære hvor som helst / passer inn lenger, eller bare virkelig ikke liker! Som vil klare opp noen skap plass for nåværende og nye klær som du liker og vil passe deg. (Du kan også gå gjennom smykker, sko, sminke, etc. og fjerne noen ting ut, omtrent på samme måte) Alle som vil gjøre det imponerende enkelt å jobbe med stilen din!
 3. 3
  Se på de klærne du kan bære til skolen og finne ut hva du liker om dem og hva du ønsker enda bedre. Vær spesielt oppmerksom på klær du mangler (for eksempel hvis Vinteren nærmer seg og du trenger noen skjerf, votter, gensere, et / eller høyhalsede, er det nok på tide å sette de på toppen av din "å kjøpe"-listen), slik at du vil ha massevis av moteklær for hver sesong!
 4. 4
  Finne ut hva de mest konsekvente / viktige ting om stilen din er, slik at du kan finne passende klær som har den kvaliteten. Hvis det skulle være kjettinger og spisse ting, bør du vurdere et alternativ, som en veldig kul (men litt mørkt og bortgjemt?) Belte eller design på klærne som følger skolen / andre retningslinjer. Forvirrende mengder smykker, lag, fluff, etc., se gjennom klær, klønete upassende sitater, design, eller implikasjoner er en no-go også. De har også sannsynligvis ikke vil uttrykke din stil så mye som å bli grunner til å sette deg i et lite, mørkt hjørne (Bare tuller!) Eller i utgangspunktet, begrense andre menneskers respekt for deg. Så for eksempel, hvis du liker blomster se etter morsomme blomstermønstre som ikke alle ser det samme størrelse / utdaterte og lete etter noen på skjorter, eller kanskje sy noen på buksa! Hvis du liker lyse farger, bruke lag til å vise frem din fargerike personlighet, eller finne ensembler som ikke overvelde (som lime grønn og blå for eksempel!), Men likevel viser seg flere farger.
 5. 5
  Få varene! Når du finne ut av, kan mange av dere ønsker å shoppe, som er en god ting hvis du må, esp. rett før skolen starter! Det er gode kjøp og farvel for alle typer klær.
  • Shorts:
   • Veldig søt med små perler, paljetter, eller andre fargerike design på dem, esp. på lommene. Disse kan komme med en søt belte også! Fringe, oppgraderinger og juveler kan være søt også.
   • Hvis du ikke kan finne noen søte shorts som er lange nok for skolen, selv når du har sjekket noen få butikker, kan du alltid se etter Bermuda shorts (shorts som kommer om til kneet, men ikke under), og nå er en god tid siden de er godt likt akkurat nå.
   • Gå til guttene delen og ta noen shorts! Lang, løs, og som har rikelig med lommer disse er en drøm som går i oppfyllelse, og da sammen med en strammere (non-baggy) toppen kan være ganske søt!
   • Hvis ingen av disse arbeider ut, se Capris.
  • Skjørt: Vær veldig forsiktig at du ikke kjøper skjørt som gjør ett av følgende:
   • La noe vis når du bøyer deg over, flytter mye, etc.
   • Er høyere enn der tuppen av langfingeren er når skuldrene er avslappet (dette er viktig, men mer av en retningslinje for du har virkelig lange armer).
   • Er veldig stramt
   • Blåse opp når det blåser, spesielt hvis du ikke vil ha frie hender til å holde den nede (i så fall bør shorts av noe slag bæres under, eller det skal være / gjøres om til et skjørt.)
   • Provosere en masse gutter! Bad for skolen, uansett hvor mye du elsker oppmerksomhet fra dem. Imidlertid kan det være mange søte figurer, lengder, og design på disse, som pasteller eller svart og hvitt, sammen med masse forskjellige stoffer også! Mulighetene er uendelige.
   • Er virkelig ren, og er veldig lang med en rett-lined nederkant. Med mindre foreldrene dine gjør deg, trenger du ikke å kle seg som Amish-folket!
  • Capris: Pretty much alltid søt, bånd eller andre tillegg i bunnen er morsomme, og rullende er et godt alternativ.
  • Bukse: skinny jeans er i, jeans generelt er bra, men hold deg unna de ekstreme mamma jeans og gå mot noe lave bukser som ikke får mindre nederst. Bell-bunner som ikke stikker ut en hel masse er spesielt hyggelig. Og disse kommer med belter og andre ting også! (Se shorts) sørge for at disse gå minst under ankelen din, og lenger er best med støvler / høye sko.
  • Skjorter: T-skjorter med små setninger i midten er moro, er lang i, med mye "tattoo-lignende" design over dem. Du kan være så tilfeldig og fortsatt søt så lenge den konstante er ikke veldig stramt ELLER virkelig løs. Dessuten kan du få veldig fancy med ulike typer lag, ermer, bunnlinjer og utringninger. T-skjorter er hot på høye, runde utringninger og mer avansert skjorter (som ville være skolen som passer) vise frem v-formet hals og inkluderer men er ikke begrenset til (ikke kuttet etter kjøp, men pre-cut og sydd) snitt ermene opp skulderen, trekvart ermer, button-ups, og mer!
  • Hatter: Hvis tillatt på skolen, randen caps, jockey caps, baseball caps, luer / beanie caps, visir hatter, newsboy caps, etc. er "hot".
  • Sko: Det er mange sko der ute... så velg med omhu. Gå for komfort, utseende, og sensibilitet. Hæler er bra, men pumper er vanligvis ikke... joggesko er bra, men ikke hvis du tegner på dem for mye... og flip-flops er søt i forskjellige stiler, noen sporty, noen glitrende. Se etter sko som går med mer enn ett antrekk til å holde på en hylle.
 6. 6
  Prøv em 'på, og deretter prøve em' ut. Prøv forskjellige drakter på sammen for å se hva du kan kombinere. Hvis du har for mange skjorter, og to er like, men gå med bare ett sett med bunner, ta en ut, og holde en hvis du vil. Sørg for at hver topp har en bunn som passer, og vice-versa. Når du har funnet de klærne du liker, sjekk ut noen tilbehør som går med mer enn ett antrekk. Da er du ganske mye sett!

Tips

 • Noen ganger holder det enkelt kan være en god ting. Du kan få en litt fancy, men masse pels, blanke ting, farger, lag og krimskrams kan slå av god titt du håpet på og føre folk til å få en hjort-in-the-frontlyktene ser når de ser deg... som ikke er en god ting! Men ikke for mye om... Også blir caked med sminke, er pigger, og / eller hodeskaller ikke veldig aktuelt. Hvis det er det du er i, holde seg borte fra en masse hodeskaller og det som ble nevnt ovenfor. I utgangspunktet kan overdøve de gode ting ser like ille som det er ikke skolen som passer.
 • Legg til din egen personlige kontakten med smykker, men dumpe bulk. En matchende armbånd og halsbånd eller noen subtile halskjeder kan gjøre en stor uttalelse. Prøv å ikke kjøpe for mange sko, men har et par for hver type antrekk du eier (f.eks et par støvler for jeans, noen få par flip-flops, tennissko for når du er på farten, etc.) Se for litt moro, og kanskje originale øredobber. Disse kan nesten alltid lage en uttalelse om hvem du er. Belter kan gå den mile... og kan være laget av noe, selv flaskekorker, eller et telt!
 • Ikke gå gale på klær, men sørg for at du har nok klær for skoleåret. Og prøver å kjøpe klær du vil ønske å ha på i flere år, eller inntil de ikke passer. Kjøp klær som passer deg på en stund, men pass på at inkluderer når du kjøper dem! Ikke holde klær som ikke passer riktig heller, som kan fylle hodet med tvil. Kle fornuftig, men moteriktig hvis du liker og trygt! Ordensreglementet ikke holde deg fra seg morsomme / kule klær helt!
 • Hvis du har en annen butikk i tankene, google som (vanligvis navnet og deretter. Com) eller navnet på butikken og katalog (f.eks Old Navy katalog.) Du kan også abonnere på oppdateringer via e-post om nye trender og ferskt levert i design.
 • Hvis du har et lite budsjett å jobbe med, handle på Kohls, Target, eller Walmart! Kohls er best med klær, og Target er best med sko. Walmart er ganske billig med alt.
 • Ha det gøy med ulike stoffer (silke, bomull, ull, etc.), farger (så mange kombinasjoner, så mange flere ensembler), og former. Mote verden er din østers! Lagene kan være moro også... med jakker, stridsvogner og tees, hva vil glede!

Advarsler

 • Hvis du er en fyr, vil de fleste av disse tipsene om selve klærne delen ikke passer deg... unnta button-ups, setning skjorter, Capri, osv. kataloger eller dine venner og familie er dine beste mote tips, men husk rosa er fortsatt ganske i, og så er lyse farger!
 • Ikke ha noe over en tank som er ubehagelig eller at du kan ta av, kle på alt. Spesielt Physical Education... men sannsynligvis ta med en pose med PE-klær i den, slik at du ikke er slurvete og svett hele dagen.