Wkano

Hvordan å skjule de vanligste tegnene på aldring

Mens vi alle liker å tro at vi ser unge, har mor naturen andre planer for vårt utseende. Som vi alder, våre hudforandringer. Laugh merker rundt øynene våre, pigmentflekker på huden vår, rynker rundt munnen er alle de åpenbare tegn på aldring. Med hjelp av noen kosmetiske produkter, kan vi skjule de avslørende tegn på avanserte år og bringe fokus tilbake til de funksjonene som gjør deg et individ.

Trinn

Hvordan å skjule de vanligste tegnene på aldring. Forbered huden ved hjelp av en tørke som renser og toner.
Hvordan å skjule de vanligste tegnene på aldring. Forbered huden ved hjelp av en tørke som renser og toner.
 1. 1
  Forbered huden ved hjelp av en tørke som renser og toner. Følg med god kvalitet fuktighetskrem som inneholder solkrem.
 2. 2
  Påfør en hud primer etter fuktighetskrem har dynket i. Dette vil bidra til retexturise huden slik at stiftelsen kan spre seg jevnt og jevnt og holde på lenger.
 3. 3
  DAB en grønn concealer på fingeren. Bland det inn i huden i ansiktet ditt der det er sterke røde flekker og årer (vanligvis kinn, hake eller nese).

 4. 4
  DAB en foundation stick som passer din foundation på alder flekker med fingrene. Bruk en concealer (en som også passer din foundation) for mørkere pigmentflekker - det er tykkere og vil skjule dem mer effektivt. Bland det sakte og jevnt inn i huden til fylte spot er ikke merkbar.


 5. 5
  Fukt en latex svamp som er lett og fjerne overflødig vann ved blotting tørre med tørkepapir.
 6. 6
  Rist flasken med foundation godt før du heller litt på baksiden av hånden din. DAB det med fingeren på panne, nese, hake og kinn før glatter den inn med fuktet svamp i selv, feiende bevegelser.


 7. 7
  Dekning under øyet poser og mørke ringer med en lysreflekterende concealer penn (ikke vanlig concealer, som ser tung og fremheve noen rynker). Dot noen på hver pose og bland forsiktig med fingeren, være forsiktig med å dra huden.
 8. 8
  Gi huden din en varm glød og ungdommelig glød ved hjelp av en flytende highlighter med lysreflekterende partikler til dine kinnben og broen i nesen. Bland ved hjelp av fingertuppene.
 9. 9
  Påfør krem blush (som er bedre for eldre hud, som pulver blush kan forlate huden ser tørr og mindre ungdommelig) ved å smile og blande blush med fingertuppene på epler av kinnene.


 10. 10
  Legg en stor pudder børste med noen lysreflekterende pudder. På det med fingeren din for å fjerne overflødig pulver.
 11. 11
  Bruk pensel til å påføre en liten skur over hele ansiktet for å "sette" grunnlaget hjelp gi en jevnere utseende. Dette trinnet er valgfritt - hvis huden er spesielt tørr, kan bruke pulver at det ser verre.
 12. 12
  Bruk en annen stor, rund pensel til å påføre bronzer på nesen, halsen og kinnben, noe som vil forbedre ansiktet form.


 13. 13
  Se i speilet og sørg for at alt er jevnt blandet og plassert. Fjern sminke hodebånd, sette på din favoritt antrekk, og nyte en kveld ute.

Ting du trenger

 • en grønn concealer
 • en god kvalitet flytende foundation som matcher din hudtone
 • en concealer eller stick foundation som matcher din hudtone
 • alkohol gratis rensing og toning våtservietter
 • fuktighetskrem
  • litt hud primer
  • en lateks make-up svamp
  • litt flytende highlighter
  • en lysreflekterende concealer penn
  • noe pulver
  • bronzer
  • og en stor rund børste