Wkano

Hvordan å skremme motstanderne

Er du redd for en motstander som er høyere og sterkere enn deg? Føler du deg nervøs eller miste tillit foran dem? Her er noe å hjelpe deg ut.

Trinn

Hvordan å skremme motstanderne. Fokuser på deg selv å slå motstandere som skremme deg.
Hvordan å skremme motstanderne. Fokuser på deg selv å slå motstandere som skremme deg.
 1. 1
  Fokuser på deg selv å slå motstandere som skremme deg. Det er ikke motstander som psyken deg ut - det er du selv som blir psyket ut av motstanderens utseende eller det de gjør før eller under konkurransen. De kan også si et par ting å rokke din rytme, men det er du som gjør deg selv til å tro at de kommer til å blåse deg til biter og stykker.
 2. 2
  Konsentrer deg om deg selv. Bli klar over dine bevegelser, ta dype åndedrag, og konsentrere seg om spillet. Stol på kroppen og glemme motstanderen. Betaler oppmerksomhet til deres bevegelser eller hans ansiktsuttrykk kan gjøre deg anspent. Når du begynner å bli nervøs, din tillit dips og du slutte å spille vanlige spill. Så, er hemmeligheten å slå skremmende motstandere til å konsentrere deg om dine sterke sider, fokusere på deg selv og spille i deg selv.
 3. 3
  Realisere i de fleste tilfeller de prøver å skremme deg også. Det betyr at de er like redd som deg. Når du innser dette fokuset på dine motstandere svakhet "og bare smile med tillit. Hvis noen prøver å skremme deg og du smile med tillit tilbake det er den ultimate måten å psyke ut motstanderen. Dette fungerer to ganger fordi det gjør det virke som du allerede vet disse svakhet 'mening har du et forsvar og det også gjør dem tror at du har noe å jobbe for deg at de ikke vet om.
 4. 4
  Ikke anta trusler vil alltid fungere. Noen ganger vil du bare nødt til å gjøre det på gamlemåten - hvis du føler deg trygg på deg selv at du kan gjøre det, vil du være i stand til.

Tips

 • Ikke prøv å gjøre noe ekstraordinært - vil du sannsynligvis bare faller rett inn i motstanderens felle.
 • Ikke vær redd for å handle litt gal! Noen ganger det mest skremmende ting ikke er å vite hva som skjer!
 • Ta direkte øyekontakt. Hvis du ser deg rundt og unngå å se på dem, synes du redd eller nervøs.
 • «Livets kamper ikke alltid gå til raskere eller sterkere mann, men før eller senere mannen som vinner er mannen som tror han kan." Holde fokus på spillet ditt, kroppens bevegelser og pusten og veldig snart vil du se skremmende motstander smuldrer i stykker!
 • Jo høyere jo bedre, kjefte på dem, heller enn å snakke med din innsiden stemme for å skremme dem - målet er å gjøre dem tviler på seg selv og gjøre dem tror om seg selv.

Advarsler

 • Ikke bli skremt selv - bare gå ut sterk og trygg å skremme motstanderen.