Wkano

Hvordan å snakke med en forelder om en dårlig karakter på rapporten kortet

Foreldre kan være dine beste venner eller din verste fiender. Dårlige karakterer kan gjøre dem føler seg trist eller sint øyeblikk, men forklare det til dem på rett måte, og effektene vil ikke være så ille. Forklar du prøver hvis du er og om de er normale de vil forstå!

Trinn

Hvordan å snakke med en forelder om en dårlig karakter på rapporten kortet. Forbered deg på samtalen.
Hvordan å snakke med en forelder om en dårlig karakter på rapporten kortet. Forbered deg på samtalen.
 1. 1
  Forbered deg på samtalen. Lag en liste over grunnene for din klasse, og hva du har tenkt å gjøre for å forbedre det i fremtiden. Inkluder noen spesifikke problemer du har, som å ta tester, studerer riktig materiale, osv.
 2. 2
  Oppgi samtale med en god tankesett. Husk dine foreldre var barn en gang også, og vil sannsynligvis ikke ha hatt så mye å huske som du gjør i den moderne verden. De vil forstå en dårlig karakter eller to.
 3. 3
  Snakk med dem høflig. Sjansene er, de er forberedt på sjokket. Hvis ikke, er det alltid den neste gang.
 4. 4
  Prøv å snakke med begge foreldrene samtidig. En sint reaksjon kan styres både av det foreliggende. Plus, vil det stoppe deg å måtte ha den samme samtalen to ganger.
 5. 5
  Alltid løfte, og holde seg på kurs for å oppfylle det løftet, for å gjøre det bedre neste gang. Involvere dem i forbedring ved å la dem kjøpe deg revisjon bøker eller komme opp med planer for å hjelpe deg opp karakterene dine.
 6. 6
  Være villig til å ta straffene de kaster på deg som en voksen.

Tips

 • Hvis de får opprørt, holde deg rolig. Det vil gjøre ting verre hvis du både krangler og sier poengene dine på samme tid.
 • Hvis du er vanligvis en god gutt eller ta en masse gode karakterer, ta det opp og si at du er ikke bra i det faget hvor du fikk dårlig karakter.
 • Husk, de vil alltid elske deg for den du er, selv om du får en dårlig karakter!
 • Snakk med foreldrene dine på en fornuftig tone og lytte til dem. De bare ønsker å se deg lykkes.
 • Være villig til å komme opp med en rimelig straff for deg selv. Dette vil vise dem at du er seriøs om situasjonen og det vil ikke skje igjen.
 • Blåse ut litt damp. Punch puta, gå sykle så fort du kan, spille et skytespill, eller lytte til musikk som får deg pumpet, men unngå å komme inn i en kamp med foreldrene dine.

Advarsler

 • Aldri lyve til dem. Det gjør bare det verre!
 • Ikke unngå å vise foreldrene dine rapporten kortet. De vil se det til slutt, og gjemmer det vil ganske sikkert gjøre dem sinte.
 • Ikke smi sin signatur på rapporten kort. Læreren kunne fortelle foreldrene dine og da ting ikke vil ende godt for deg.
 • Ikke stress om dette snakk med foreldrene dine, de vil sannsynligvis glemme og tilgi deg - men ikke fortvil om det tar dem aldre for å roe ned - det er bare fordi de bryr seg og ønsker det beste for deg.
 • Foreldre er foreldre. De kan skjelle deg utover tro eller gi deg en straff du ikke er forberedt på. Husk, det er til ditt eget beste. Bare husk å fortsette å prøve å bli bedre!