Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en facebook-konto

I den moderne verden med sitt fokus på spillkonsoller, internett, og chatterom, nettsteder som Facebook, Twitter og Myspace spille en viktig rolle i mange unge menneskers liv. Disse nettstedene er en verdifull måte å holde kontakten med venner og familie samt dele bilder og videoer. Mange foreldre er mistenksomme av tiden tenårene bruker på slike nettsteder, samt å ha legitime bekymringer om barnas sikkerhet. Her er en hendig guide på hvordan du kan snakke foreldrene dine til at du kan få en Facebook.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en facebook-konto. Sitt foreldrene dine ned å diskutere dette spørsmålet i en rolig, avslappet måte.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en facebook-konto. Sitt foreldrene dine ned å diskutere dette spørsmålet i en rolig, avslappet måte.
 1. 1
  Sitt foreldrene dine ned å diskutere dette spørsmålet i en rolig, avslappet måte. Fortell dem at du ville virkelig sette pris på muligheten til å forklare hvorfor du bør få lov til å ha en slik konto. Dette virker kanskje ikke hvis dine foreldre er veldig ly.
 2. 2
  Skriv alt du vil ha nytte av en facebook-konto på et stykke papir. Men ikke lese ut av papiret når du snakker med foreldrene dine. Det vil virke for planlagt. Så i stedet, kan du prøve å huske viktige punkter. Det vil se ut som om du snakker fra hjertet i stedet for å trene for en offentlig tale hendelse. Prøv å være moden og fornuftig med dine foreldre.
 3. 3
  Forklar at du ønsker kontoen til å holde kontakten med venner og at du ikke vil bruke kontoen til å snakke med folk de ikke kjenner og ikke godkjenner. Den generelle formål Facebook er å ta opp kontakten med dine venner fra skolen, vennene du møter på sommerleiren, gamle venner som hadde flyttet bort, og folk som du møtte fra andre skoler.
 4. 4
  Gi et par eksempler på sosiale arrangementer du ikke visste om det har skjedd fordi du ikke har en facebook.
 5. 5
  Snakke dem gjennom sikkerhets funksjonene i området - hvordan du kan begrense tilgangen til siden din, slik at bare vennene dine kan se det.
 6. 6
  La dem vite at du er klar over farene ved å gi dine personlige opplysninger ut på internett og forsikre dem om at du vil følge alle fornuftige tiltak for å være trygg.
 7. 7
  Du blir nødt til å bedømme hva dine foreldre vil finne en akseptabel mengde av tid brukt på facebook. Forsikre dem om at alle lekser og husarbeid vil bli gjort før du bruker tid på Facebook eller datamaskinen generelt.
 8. 8
  Hvis de ikke tror du er moden nok, bevise det for dem. Det kan ta to eller tre måneder, men det vil være verdt det.
 9. 9
  Hvis foreldrene dine stå fast og det ikke skjer, må du vente en stund. La dem glemme det, og deretter be dem igjen om et par uker.
 10. 10
  Også prøve å memorere denne talen og det ville fungere:
  • "Jeg vil ha en Facebook-konto for å holde kontakten med venner som ikke er tillatt å ha en telefon ennå, og som ikke bruker så mye tid på sine telefoner. Jeg kan begrense tilgangen til siden min slik at bare mine venner kan se navnet mitt + side. jeg kan designe det hvordan jeg ønsker å vise min personlighet, og hva som går gjennom hodet mitt ved å legge ut bilder. jeg kan ha på siden, men jeg ønsker også. jeg vil la dere fortelle meg hvor mye tid jeg kan bruke på det, fordi jeg vet det kan være avhengighetsskapende. Det vil ikke komme i veien for noen lekser eller sport. Og på skolen alle snakker om Facebook, og det gjør meg føle seg utelatt. " Du kan også innebære en venn til å vise det punktet at nesten alle andre har det, inkludert venn. Men ikke bruk uttrykket "alle andre gjør det". "
 11. 11
  Hvis foreldrene dine har en konto, legge dem slik at de kan se alt du gjør og hvilke bilder du legger ut. Hvis ingen av foreldrene dine har en konto, og det er hva de er bekymret for, foreslår at du kan legge til en nær venn av din mor eller en onkel eller tante som en venn som kan holde et øye med hva du gjorde.

Tips

 • Dette bør være en generell regel på Facebook: Ikke legg ut noe som foreldrene dine ville skamme seg over. Ikke legg ut upassende bilder.
 • En god idé er å vente med å spørre dem etter at du har oppnådd noe, som etter at du har fått en god karakter eller report card. Du er allerede lente å starte når de føler mindre stresset, og de kan være mer villige til å forhandle mens de er fornøyd med deg. I tillegg vil det bare være rettferdig, det vil være som en belønning.
 • Love dem at du vil bare legge til personer du kjenner.
 • Vis foreldrene dine hvor moden du er ved måten du nærmer deg dem. Foreldrene dine skal stole på din dømmekraft, og stoler på deg til å gjøre fornuftige valg om menneskene du legger og ting du laste / laste opp.
 • Fortell foreldrene dine at du føler deg ute av loopen og at vennene er alltid snakker om Facebook, slik at du føler deg utelatt, men ikke bruk dette som et sentralt punkt. Dette kan gjøre at du ser umoden avhengig av hvordan det blir sagt.
 • Facebook er generelt tryggere enn MySpace siden det er laget for å snakke med folk du kjenner, i stedet for å legge til og møte folk du ikke kjenner. Folk på Facebook er bedre og mye renere enn folk på MySpace, det er mer normale tenåringer, i motsetning opprørske tenåringer. Facebook har også strengere regler for innhold enn MySpace.
 • Ikke holde tigging eller de vil bli irritert og ikke la deg ha det i lang tid.
 • Fortell foreldrene dine det vil koste mindre enn å bruke dine minutter til tekst dine venner. Facebook koster ingenting. Det er gratis!
 • Facebook er meget avhengighetsskapende. Hvis foreldrene dine finner du limt til den hver gang de ser på hva du gjør, kan de blokkere det fra datamaskinen.
 • Vær tålmodig om det. Hvis de sier at de trenger å tenke på det, respekterer det. Det er bedre sjanser for dem slik at du kan ha en Facebook hvis du ikke holder plage dem om det. Det tar tid.
 • Hvis de sier nei, si at du respekterer deres svar, som ville gjøre dem tror du er moden og forhåpentligvis la deg ha den kontoen.
 • Hvis foreldrene dine ikke vil la deg sette en falsk bursdag fordi sier du er for ung, påpeker at ved å maskere din faktiske alder vil du være mindre attraktivt for upassende profiler av folk som tære på yngre barn.
 • Fortell foreldrene dine at du vil følge retningslinjer for hva som de satt til Facebook-kontoen.
 • Hvis de er bekymret for at du vil bli avhengig av Facebook, tilbud om å skrive en liste over grenser for å bli lagt ved siden av datamaskinen (for eksempel "jeg vil bare bruke den i 60 minutter om dagen" "Jeg vil bare bruke den hvis rommet mitt er ren "" Jeg vil ikke gå på før alle mine gjøremål er gjort ", osv.)
 • Ikke få en uten tillatelse hvis de sier nei.
 • Spør Facebook som en gave, for eksempel som en del av en bursdagsgave eller julegave for da de kanskje falt de ikke trenger å bruke så mye penger på deg.
 • Du kan alltid bare fortelle foreldrene dine at du får en facebook-konto, og se hvordan ting går, si at du gir den en testkjøring. Dine foreldre kan ikke styre livet ditt, godt de kan til en viss grad, men å holde deg fra å holde kontakten med venner og familie (som kanskje bor langt unna) er feil.
 • Fortell dem om en sosial begivenhet, og hvis de spør om detaljer si at du har hørt de er på Facebook, og gi dem en hjelpeløs utseende.
 • Hvis de sier du er for ung, så spør dem om du kan ha twitter (som ikke har noen aldersgrense) for å begynne å vise ansvar.
 • Hvis du har en eldre søsken som også ikke har en Facebook-konto, snakke med dem også, og få dem engasjert. To hoder tenker bedre enn ett!

Advarsler

 • Bruk din online forstand. Ikke snakk med noen du ikke kjenner. Hvis det blir et problem, snakk med dine foreldre eller en voksen du stoler på.
 • Avhengig av din alder, kan foreldrene dine godt anser at du er for ung. Godta deres avgjørelse - de er eldre og klokere enn deg og har dine beste interesser på hjertet. Du er ikke lov til å bruke Facebook til du er 13 eller eldre uansett. Facebook er generelt rettet for tenåringer som begynner videregående skole og eldre.
 • Ikke plag foreldrene dine og spør dem hver time eller hver dag for en Facebook-konto. Du vil bare virke som en baby.
 • Ikke tigge. Det vil ødelegge sjansene dine.
 • Hvis du får en Facebook-konto, må du ikke legge noen du ikke kjenner!
 • Hvis du er yngre enn 13 store sjanser for at dine foreldre vil si nei fordi du er for ung. Hvis du bruker "Mine venner har en konto!" unnskyldning, vil de nok si det er foreldrenes avgjørelse, ikke vår. Si 12 er et unntak, og at det bare er et års forskjell. Prøv å vise moren din en venns konto for å vise at de kan håndtere det.
 • Uansett hva du gjør, hvis foreldrene dine sier nei, ikke registrere deg alle det samme. Det vil bare oppmuntre til ytterligere problemer.
 • Hvis foreldrene dine sier nei, så håndtere det. Spør dem i en annen tid og være hyggelig og søt.
 • Sist men absolutt ikke minst, ikke slå inn i en av de rusmiddelavhengige, hjerneløse, følelsesladde mindre, bleke roboter som bruker absolutt hele dagen på Facebook / telefon / laptop / etc. Hvis dette skjer med deg, vil det få konsekvenser. Foreldrene dine vil ta bort kontoen din, vil du mislykkes hvert enkelt fag for å være på nettet i stedet for å gjøre lekser, og verden vil krasje ned på deg. Så, komme ut og skyte noen ringer! Les en bok - det er hva hver topp student av hver klasse gjør. Best av alt, studere - det er bare hvordan DU kan bli en topp student og få det du vil ha som en "side" resultat.
 • Hvis foreldrene dine endelige svaret er nei, så hedre sin autoritet fordi de er dine foreldre og har vært på denne jorden lenger enn deg av en lang skudd.

Ting du trenger

 • Utholdenhet
 • Tålmodighet