Wkano

Hvordan å spare opp mye penger for en ferie (for tenåringer)

Forhåpentligvis vil dette hjelpe tenåringer til å spare opp penger for ting de ønsker og trenger. Ikke lenger vil foreldrene dine styre din økonomi!

Trinn

Hvordan å spare opp mye penger for en ferie (for tenåringer). Dra nytte av enhver anledning til å tjene penger.
Hvordan å spare opp mye penger for en ferie (for tenåringer). Dra nytte av enhver anledning til å tjene penger.
 1. 1
  Dra nytte av enhver anledning til å tjene penger. Hvis du er så ung som 14 noen selskaper ikke vil ansette deg. Få en jobb (eller i det minste et papir rute).
 2. 2
  Utnytt alle muligheter til å spare penger. Eksempel: I stedet for å gå på en date til middag og en film, gå for en spasertur gjennom parken og ha en piknik. (Mye mer romantisk uansett)
 3. 3
  Har vennene spare penger med deg. Da vil du ikke bli presset til å gå til kjøpesenteret eller på kino og bruke penger med dem.
 4. 4
  Spør foreldrene dine om å belønne deg med penger hvis du får fenomenale karakterer i år. Fortell dem at du ville være mye mer oppmuntret til å studere hardere og legge mer vekt på arbeidet ditt hvis det var en kontant belønning. Fortell dem at det er din fremtid, men du er bare et barn. Barn trenger å jobbe hardt på skolen og ha det gøy. Hvis du hadde en kontant belønning for gode karakterer, så du kan både være lykkelig.
 5. 5
  Skjul pengene dine fra deg selv. Seriøst. Men skrive ned hvor du gjemte det. Eller fortelle noen. Da bare tillate deg selv en viss sum penger i måneden.
 6. 6
  Plan utgifter på forhånd. Gi deg selv mer tid til å spare penger.
 7. 7
  Spør om noen trenger hjelp. Uansett hva du er god til du kan få betalt for. Du kan veileder barna i et fagområde du er spesielt god på: klippe plener, barnevakt, rene hus, løpe ærend, alt.
 8. 8
  Spør foreldrene dine om de vil gi deg penger for å gjøre ekstra husarbeid eller å spare strøm. Sammenligne strømregningen til samme måned som i fjor (prøver å få dem til å trekke inflasjonen), og se om de vil betale deg mellomlegget. Også gjøre retter, feie. Holde rommet ditt rent.
 9. 9
  Ikke kjøp ting du ikke trenger. Har en venn brenne en CD for deg eller gå uten. Ikke kjøp ekstra junk food når du ikke er virkelig sulten, vent til du kommer hjem for å spise.
 10. 10
  Kjøpe ting som vil vare. For eksempel, hvis du trenger en penn, ikke kjøpe en som kommer til å slite ut neste dag. Av samme token, ikke kjøpe den dyreste penn der ute.
 11. 11
  Rydd rommet ditt. Du kan finne penger fortsatt i gamle lommebøker eller under sengen, eller mellom sofaputer.
 12. 12
  Handle på salg stativet. Også huske på at steder som TJ Max ta klær fra merkevarebutikker og selge dem for drastisk billigere enn den opprinnelige prisen. Sparsommelighet butikker er også bra for skjulte skatter.
 13. 13
  Bruk gavekort på to forskjellige måter. Hvis du har noen gavekort som du ikke vil bruke, men vet foreldrene dine kan bruke dem til å kjøpe husholdning rengjøring elementer, rabatt klær og så videre, så spør dem om de betaler deg kontant for det som er igjen på kortet. Dette kan legge opp hvis du har massevis av gavekort! Den andre bruken av gavekort er å bruke dem. Gå gjennom alle dine gamle lommebøker og ta ut alle gavekortene du finner. Sett dem på en overflate og dele inn i to hauger: ønskede og uønskede gavekort. Bruk de du ønsket å keep.This vil hjelpe deg å spare opp mye ekstra penger.
 14. 14
  Når du shopper for klær, ikke kjøpe den konstante som bare fikk for 20€ 0,00 pluss, fordi du vil snart se den på clearance rack, selger for 5€ 0,00.
 15. 15
  Lagre som lommepenger! Tenk en krone teller ikke? Tro om igjen. Hold alle dine lommepenger i en sparegris eller annen form, og når grisen er full ta det med til din lokale bank. Du vil bli overrasket over hvor raskt de løse mynter legge opp.
 16. 16
  Aldri noen gang bruke Coin stjerne Machine å konvertere endring dollarsedler! The Coin Master tar 8-10 cent per dollar som vil virkelig legge opp! Hvis du opprinnelig hadde 75€ verdt av mynter, så tok det til en mynt stjerners maskin, ville det ta ti dollar eller mer ut av pengene dine. For å få endring konvertert til dollarsedler, gå til en nærliggende bank og be om noen papir myntruller. Det er faktisk ganske morsomt å telle alle endringen for hånd. Du vet aldri hvor mye det egentlig er, og ender opp med overraskende selv! Pass på å vaske hendene når du er ferdig.
 17. 17
  Ikke hele tiden være å telle pengene dine ellers vil du ende opp som ser forfengelig og bruker den så snart du finner ut at du har mer enn ti dollar!
 18. 18
  Ikke kjøp ting som du egentlig ikke trenger.

Tips

 • For langsiktig sparing, prøve å sette det inn i en sparekonto i banken. Ikke bare vil dette hjelpe fordi dens satt bort, du vil ikke kunne kjøpe på bankkortet ditt, og du ikke har penger på deg. Før du åpner en konto, må du huske å spørre på forhånd om foreldrenes tillatelse er nødvendig, og hva det minimum av penger som trengs er. Mange banker krever at du har minst femti dollar før du kan åpne en sparekonto.

Advarsler

 • Unngå det lille ekstra i skranken. Mange butikker har leppepomade, smykker, etc. på salgsdisken å lokke folk til å kjøpe mer som de er i ferd med å sjekke ut. Spør deg selv "jeg virkelig trenger dette?"
 • Vask hendene etter å sette endring i myntruller. Penger er skittent, og du vet ærlig talt ikke WHO rørt det før deg.
 • Ikke bruk Coin stjerne maskin!