Wkano

Hvordan bevise at du er ansvarlig for dine foreldre

Vil du ha et nytt kjæledyr? Videospill? Mobiltelefon? Eller kanskje du ønsker å gå se en god film? Vel, her er noen måter å bevise at du er ansvarlig!

Trinn

Hvordan bevise at du er ansvarlig for dine foreldre. Snakk med foreldrene dine om hva du ønsker.
Hvordan bevise at du er ansvarlig for dine foreldre. Snakk med foreldrene dine om hva du ønsker.
 1. 1
  Snakk med foreldrene dine om hva du ønsker. Hvis du gjør mye arbeid og så bare si: "Kan jeg ha / gå til _______?" så vil de føle seg brukt fordi du gjorde jobben for deg. Vis dem først at du ønsker det for deg, og gjøre noe i retur.
 2. 2
  Prøv å gjøre husarbeid rundt huset, vise dem at du ikke er redd for å jobbe for det du ønsker. Prøv å gjøre noe du aldri gjøre, for eksempel ta oppvasken, vaske kjæledyr bur eller sandkassen, eller ta det for en tur, gjør klesvask, brett klær, mopp, vaske vinduer, rene toaletter, desinfisere tellere, etc.
 3. 3
  Prøv å gjøre ekstra kreditt arbeid i skolen og / eller studere hardt og få gode karakterer. Dette vil vise dem at du kan balansere skole med hjem.
 4. 4
  Prøv å unngå barnslige ord som "um" eller "duh" fordi det gjør du høres umoden. I stedet sier sterke og kraftige ord som unøyaktig i stedet for feil osv.
 5. 5
  Unngå ting de ikke liker. Hold deg unna de dårlige mengden på skolen. Ikke se på det TV-show hater foreldrene dine, finne trashy, eller ikke godkjenner. Dette vil vise at du bryr deg om deres mening, og at du ikke bare gå din egen vei.
 6. 6
  Gå ut i veien for å rose dem, eller gjøre en ekstra ork. Små ting som dette vise dem at du virkelig er ansvarlig.
 7. 7
  Ikke prøv å imponere dem ved å si super sofistikerte ord heller, kanskje de tror du blir et show off - Og hvordan ansvarlig høres det ut?
 8. 8
  Bevis at du kan ta vare på deg selv. Hvis foreldrene dine kommer hjem fra jobb, utmattet, ikke plage dem å lage middag for deg. Gjør det for dem! (Det er en tid og sted for alt... hvis de bare våknet, ikke starte springende om de nye planene dine venner som er gjort).
 9. 9
  Være punktlig. Hvis portforbud er på 11, være hjemme 10.30. Hvis skolen starter på 8, våkne opp på 6:30 i stedet for på 7:30. Du trenger ikke å tigge foreldrene dine for en tur. La dem vite av alle hendelser i forveien.
 10. 10
  Sørg for å gjøre dine daglige gjøremål og ikke være lat. Dette vil vise foreldrene dine at du vil være villig til å ta vare på noe du ønsker.
 11. 11
  Hvis du vil ha en mobiltelefon vise dem at du kommer til steder oftere og trenger å holde kontakten litt mer.
 12. 12
  Fortell foreldrene dine at du tror du er gammel / ansvarlig nok til å gå til / har det du ønsker. Gi dem eksempler, men bare noen få (viktige, selvfølgelig) slik at du ikke høres ut som en skrytepave.

Tips

 • Ikke fortsette å spørre om og om igjen... plaging er et forferdelig valg
 • Gjøre ting uten å bli fortalt. Klippe plenen, ta oppvasken, rydde rommet ditt, gjøre vaskeri, ta ut søpla, og betaler oppmerksomhet til detaljer, etc uten at foreldrene dine forteller deg til eller gjør hint
 • Hvis foreldrene dine sier "jeg kommer til å gå ned og vaske bilen" si "Nei, ikke bry deg om det jeg skal få det." Tilbyr å gjøre noe for foreldrene dine er bra også, det viser dem hvor mye du elsker dem.
 • Pass på at du ikke synes en suge opp. Pass også på at du gjør dette etter at du får hva du jobbet for (om det var noe) eller foreldrene dine vet du var bare suger opp for å få det du ønsker.
 • Fortell foreldrene dine at du vil betale for ting du ønsker, vil de bli overrasket ved forfall din.
 • Kanskje ryddig eller rent rommet ditt en dag. Ta ut alle de utstoppede dyr og ting du hatt siden du var 3 og vise dem du har vokst og trenger plass til noe sånt som å studere.

Advarsler

 • Spør foreldrene dine før du selger noe.
 • Ikke klag når foreldrene dine ikke tror at du er ansvarlig. Det er mye mer produktivt å bevise for dem at du er ansvarlig. Husk at handlinger taler høyere enn ord!
 • Ikke slå inn en stor suge-up. Foreldrene dine vil se rett gjennom dette.
 • Klynking hjelper ikke.
 • Hvis du jobber for noe, for eksempel et nytt kjæledyr, hjelpe til å bevise at du kan håndtere det. Hvis du allerede har et kjæledyr, ta ekstra vare på at kjæledyret for å vise at du kan håndtere en annen. Hvis du har en hund og en fisk, og ønsker en fugl, så ta vare på og leke med hunden din, og samhandle med fisken din som best du kan.
 • Ikke 'angripe foreldrene dine med ord! Det hjelper aldri og mest alltid fører til et argument, og der er det gode i det? EX: Hvis jeg føler at mine foreldre ikke være rettferdig om noe, ikke reagerer umiddelbart og si "! Du har aldri skuffet meg.. blah blah blah Du har alltid dette.. Du har alltid at" I stedet prøve å si "Jeg føler at..." Bruker jeg i stedet for deg i setninger betyr at du er villig til å ta ansvar for hva du gjør i stedet for bare å angripe. Unngå også å bruke ord som alltid, og aldri, unngå disse ordene bidrar til å vise at du tenker på hva de sier og ikke bare hoppe til en konklusjon om "du ALDRI la meg gå med mine venner.." når du sier dette de virkelig vil aldri la deg gå med venner... LYKKE TIL: D

Ting du trenger

 • Gode ​​karakterer
 • En høflig holdning
 • Godt forhold til foreldrene
 • Mye kjærlighet
 • Godt renhold ferdigheter
 • Respekt er et must.
 • "FAKTISK" Responsibility.