Wkano

Hvordan tjene penger når du er for ung til å få en jobb

Hvis du trenger penger, men du er altfor ung til å få en jobb, må du lage ditt eget arbeid, vil denne artikkelen hjelpe deg.

Trinn

Hvordan tjene penger når du er for ung til å få en jobb. Identifiser dine ferdigheter og evner.
Hvordan tjene penger når du er for ung til å få en jobb. Identifiser dine ferdigheter og evner.
 1. 1
  Identifiser dine ferdigheter og evner. Hva kan du gjøre for at noen vil betale deg for å gjøre. Kan du gjøre yard-arbeid? Gå hundene? Barnevakt? Lage og selge ting? Resirkulere papir og metall elementer? Datamaskinen ting? Det er mange ting som du kan tilby andre, hvis du tror hardt om det. Lag en liste, skrive ned alle muligheter.
 2. 2
  Redigere listen. Det er noen ting som vil være mer lønnsomme enn andre. Skrap ut de som vil ta for lang tid å generere de pengene du trenger.
 3. 3
  Krysse ut de jobbene som du er nødt til å kjøpe en masse utstyr og verktøy for. De jobbene du vil ha, er de som du kan arbeide med de verktøyene som du eier, eller kan låne.
 4. 4
  Bestem hvor mye tid du kan gi til virksomheten. Du gjør ingen noe godt, hvis du lar skolearbeid eller din helse lider. Kast bort noen ting på listen som tar for mye tid borte fra de andre viktige områder av livet ditt.
 5. 5
  Akkurat som de av oss som har vært i lignende situasjoner, har du sannsynligvis begrenset valgene dine ned til noen form for service, som barnevakt, hagearbeid, eller selge noe. Plukk en og la oss komme i gang. Først, hvor mye du lader? Prøv å lade så mye du kan, men ikke by deg ut av markedet. Hvis et prospekt er usikker på pris, la ham vite hvordan du gir mer enn du er betalt for. Gjør din pris virke som et røverkjøp. Hvis du kan få 10€.00/hour det vil ta litt mindre enn 43 timer i løpet av neste måned til lik 225€ 0,00. Det betyr 10 timer / uke. 5€.00/hour = 15 timer / uke. Legg et par timer per uke for prospektering, noe som fører til neste trinn:
 6. 6
  Annonsere. Innlegg flyers, spør familiemedlemmer for forretninger etc. Spør dine venner til å hjelpe deg. La så mange som du kan vite om tjenesten. Sørg for at dine potensielle kunder vet hvem du er, hva du tilbyr, og hvordan du kan kontakte deg.
 7. 7
  Når du snakker med noen som kan la deg jobbe for dem, ikke fortell dem hvorfor du trenger penger, de vil ikke bry seg. Iallfall ikke før de får vite om deg. I stedet, fortelle dem hvordan du vil gjøre livet enklere eller bedre ved å ansette deg. For eksempel, er du ikke tilby å rake løv, du selger mindre arbeid for dem og en vakker hage.
 8. 8
  Hvis de ansette deg, gjøre litt mer enn de spør. Bare noe ekstra, som tilbyr å ta papirkurven til gaten, helt gratis.
 9. 9
  Hvis du ser en ekstra jobb som du kan gjøre for dine kunder, spørre om de ville være villig til å ansette deg til det, også. Også, ikke glem å spørre om du kan komme tilbake neste uke. Det er mye lettere å komme tilbake til en fornøyd kunde, enn å finne en ny. Hvis kunden er fornøyd, så be om en henvisning. Også spørre om de ville arrangere et møte for deg.
 10. 10
  Planlegg tiden din, og arbeidet plan. Hvis du sier du kommer til å jobbe fem timer på lørdag, men bare har nok arbeid i tre timer, banke på dører eller flygeblad for de to andre. En butikk vil ikke lukke tidlig bare fordi ingen er shopping akkurat da.

Tips

 • Gjøre fornuftige priser fordi ingen vil ønske din tjeneste hvis prisene var for høyt!

Advarsler

 • Også, være snill og ærlig for alle. Ingen liker en frekk selger!
 • Og bare hjelpe folk som du kan stole på å være trygg
 • Sørg for at du alltid fortelle foreldrene dine før du prøver og selge ting.
 • Arbeid trygt! Bruk sikkerhetsutstyr!
 • Noen jobber krever gå fra dør til dør til noen du ikke kjenner ditt nabolag. Dette er ikke en god idé uten en voksen du stoler på for å sikre at du er trygg.