Wkano

Hvordan å strekke en piercing

Enhver piercing kan strekkes til en større størrelse. Hvor fort du kan er avhengig av kroppsdel, og hudens elastisitet. Smykker størrelser er målt i målere eller millimeter. Målere gå ned med like tall, jo høyere tall, jo mindre smykker (. 8G er neste større størrelse etter 10g) Etter 000g, er de fleste smykker målt i inches eller millimeter.

Trinn

Hvordan å strekke en piercing. Pass på at du har vasket hendene med antibakteriell såpe før du berører smykker eller fistel (piercing hull).
Hvordan å strekke en piercing. Pass på at du har vasket hendene med antibakteriell såpe før du berører smykker eller fistel (piercing hull).
 1. 1
  Pass på at du har vasket hendene med antibakteriell såpe før du berører smykker eller fistel (piercing hull)
 2. 2
  Strekke én størrelse om gangen. Størrelser gå ned i antall, etter to 's (for eksempel 12 g til 10 g, etc). Du vil angre hvis du ikke gjør som du vil føre til arrvev og en utblåsning.
 3. 3
  Bruk et vannbasert glidemiddel, ikke bruk vaselin eller noe annet som vil tette piercing og felle bakterier. (IKKE bruk Neosporin!)
 4. 4
  Bruk aldri akryl / silikon / kaos / sammenleggbare plugger eller tunneler til å strekke, vil de irritere. Bruk en Taper å strekke.
 5. 5
  Sea salt suge området for å trekke ut eventuelle infeksjoner.

Tips

 • En varm dusj vil hjelpe løsne din piercing før stretching.
 • Vent 1-3 måneder mellom strekninger, etter 8G (3mm) vente minst 3-5 måneder. Jo lenger du venter, jo lettere din strekningen vil bli.
 • Bruk bare kroppen smykker og smalner, aldri hjemmelagde materialer for å strekke på piercinger. De beste materialer er kirurgisk implantat grade stål eller titan, glass og PTFE. Ikke bruk tang som smalner. Ikke ha smalner som smykker, de er ment å settes inn og fjernes i løpet av minutter.
 • Ikke ha organisk (tre, bein, etc) eller akryl for en minst en måned etter strekk. Akryl bør ikke brukes over lengre tid. Noen mennesker er uenige om hvorvidt silikon er ok for en frisk strekning, for å være sikker bør unngås for den første måneden.
 • Ikke bruk doble blusset smykker til å strekke seg. Bruk bare én fakkel, rette plugger, eller andre glatte smykker. Innvendig gjenget vektstenger er bedre enn eksternt gjengede seg, ettersom gjengene kan skade innsiden av piercing som de går gjennom. Doble flares er for helbredet piercinger som har løsnet, er mest DF smykker teknisk en størrelse større.
 • Trekke forsiktig på eller spille med smykkene dine vil hjelpe din piercing løsne fortere. Stål og glass er litt tyngre enn titan eller organiske, og kan også hjelpe huden løsne.

Advarsler

 • Stretching for fort, eller hoppe målere kan få huden til å rive. Hvis strekningen er blødning, eller har lymfe væske som gjør en skorpe, nedbemanne dine smykker til en mindre gauge, og bruke saltvann for å rense den med. Lag en svak løsning av havsalt og varmt vann, og suge piercing i 5-10 minutter. Skyll huden med rent vann etterpå. Gjør dette minst daglig før det er grodd. For mye salt kan føre til mer skade enn godt, bør løsningen smaker som tårer.
 • Vekter er ikke en god idé å strekke piercinger, som det legger press på bunnen bare, og kan føre til tynning. Vekt øredobber er for korte perioder av gangen, et par timer til en halv dag på de fleste. Iført tyngre materialer vil hjelpe hullene løsne fortere, men tunge vekter er en dårlig idé.
 • Stretching bør vurderes permanent. Det er en god sjanse for at en piercing vil krympe etter strekk, men ingen garanti. Ikke strekk hvis du ikke er villig til å bo på denne størrelsen. Stretching siste 2g (6mm) er vanligvis betraktet som "point of no return", men for noen er det mindre, for andre større.
 • Utblåsninger er når innsiden av gjennomtrengende, fistelen, skyves utenfor, og danner en "leppe". De skjer fra å tvinge en strekning før piercing er klar, eller hoppe størrelser. Å helbrede en utblåsning, bygge ned og gjøre olje massasje. Sett inn smykker fra baksiden for å hjelpe presse den fistel tilbake igjen utblåsninger kan permanent helbrede hvis den ikke behandles, og vil trenge mindre operasjon for å bli fjernet.
 • Arrvev kommer fra skade mens du strekker. Det gjør fremtidige strekninger hardere, og ser dårlig. Gjør olje massasje for å redusere arrvev, nedbemanne hvis arrdannelse er alvorlig. En piercing som ser veldig rynkete (cat rumpe) er trolig på grunn av arrvev.
 • Piercing våpen er usikre, og traumatisk, sammenlignet med nåler. For den sikreste og mest smertefri piercing, gå til en profesjonell piercer som du stoler på. Sørg for at de bruker nye nåler, eller autoklaver alle sine materialer.
 • Brusk piercinger bør ikke strekkes bruke fremgangsmåten ovenfor. Større brusk piercinger, for eksempel en indre konkylie, er generelt gjennomboret på ønsket sporvidde. Stretching kan resultere i dannelse av keloids.

Ting du trenger

 • Body smykker én størrelse større enn din nåværende smykker.
 • En taper eller PTFE tape
 • Smøremiddel, helst vitamin E, emu, eller jojobaolje.
 • Tålmodighet