Wkano

Hvordan fjerne en tatovering

Noen gang våknet opp en morgen med en tatovering du ikke husker å få? Eller er den tatoveringen du fikk for din attende bursdag ikke trener lenger? Her er noen måter du kan ha din tatovering fjernet.

Trinn

Hvordan fjerne en tatovering. Tenk å få en tatovering fjernet profesjonelt.
Hvordan fjerne en tatovering. Tenk å få en tatovering fjernet profesjonelt.
 1. 1
  Tenk å få en tatovering fjernet profesjonelt. Selv dyrt, er dette den sikreste og mest effektive måten å bli kvitt en uønsket tatovering.
 2. 2
  Prøv å bruke saltvann (hvis tilgjengelig bruk havet salt vann, hvis n / a bruk vanlig salt)] for å visne tatoveringen. Det er lite sannsynlig at dette vil fjerne tatoveringen helt, men det vil gradvis tatoveringen. Imidlertid kan denne prosedyren også la huden din litt misfarget og grov.
  • Først rengjør og barbere tatoveringen nettstedet. Kontroller at du bruker en antibiotika såpe og tørke ut huden før du fortsetter.
  • Fukt en svamp og rull den i salt til salt slutter oppløsning på svampen.
  • Gni svampen i løpet tatoveringen din kraftig i en god halv time, så la området tørt.
  • Skyll området etter at saltvann har tørket og sette en bandasje over området for å hindre smitte.
 3. 3
  Prøv en fjerning krem. Fjerning kremer er de billigste og minst smertefulle metoden for tatovering fjerning, men avhenger effektiviteten på regelmessig, flittig bruk. The Tattoo Removal instituttet anbefaler et par forskjellige kremer som synes å være effektive, inkludert TatBGone og Tattoo-OFF.

Profesjonell tatovering fjerning

 1. 1
  Bestem på fjerning metode du ønsker å prøve. Akkurat hvor effektive metodene er på tatovering fjerning vil avhenge av opplevelsen av kunstneren som gjorde din tatovering, hvor stort det er, hvor den er plassert og din evne til å helbrede. Den nyere tatoveringen, desto vanskeligere kan det være å fjerne, og de mer erfarne kunstneren som gjorde tatoveringen jo lettere vil det være å fjerne. Vurdere en av følgende metoder for å få din tatovering fjernet profesjonelt:
  • Laser tatovering fjerning-Laser tatovering fjerning er en av de få metodene for tatovering fjerning som ikke involverer å kutte inn i huden og i stedet bruker pulser av lys ved en svært høy konsentrasjon for å fjerne tatoveringen. Det kan ikke garanteres at dette vil fjerne tatoveringen 100% og er en smertefull prosedyre. Pasientene er vanligvis gitt lokalbedøvelse gel før gjennomgår laserbehandling. Det bør også bemerkes at laser tatovering fjerning vanligvis krever flere behandlinger, og kan føre til arr, blemmer eller skorper.
  • Dermabrasion og salabrasion-Disse metodene for tatovering fjerning har eksistert i lang tid, men er nå bare brukes når laser fjerning er ikke et alternativ. Dermabrasion sanden ned i huden etter å ha blitt sprayet med en lammende løsning. Salabrasion er like, bortsett fra at en saltvann-løsning påføres på huden før de knuses eller slipes huden. Disse to metodene kan være svært smertefullt, kan forårsake peeling og blødning og er ikke like effektive som noen andre tatovering fjerning alternativer.
  • Kirurgisk fjerning-I denne invasiv prosedyre, vil legen skjære gjennom flere lag med hud og kutte ut tatovering. Huden blir enten strukket og sydd eller en hud grafen blir innført.
 2. 2
  Gjør din forskning. Effektiviteten til enhver profesjonell metode er avhengig av evnene til den profesjonelle. Se etter anmeldelser på nettet om mulige leger du finne eller be om navn på tidligere klienter som du kan snakke med.
 3. 3
  Spare opp penger. Profesjonell tatovering fjerning er dyrt, så sørg for at du skal undersøke ulike alternativer du kan bruke til å finansiere prosedyren, eller at du har nok tid til å betale den av uten å skade din bankkonto for mye.
 4. 4
  Pass på at du følger faglige instrukser vedrørende vare på området umiddelbart etter hver behandling. Den tatovering fjerning området bør holdes tørre og generelt behandlet svært forsiktig i noen dager etter hver behandling.

Tips

 • Ikke gjør noe som du vil angre.
 • Vennligst ikke hoppe på den første metoden for tatovering fjerning som du kommer over. Det er andre tatovering fjerning metoder tilgjengelig, og med den rette forskning og oppmerksomhet til dine individuelle preferanser, bør det ikke være for vanskelig å finne den rette metoden.
 • Beslutningen om å fjerne din tatovering er en veldig personlig avgjørelse og ikke bli tatt lett på. Husker du da du fikk din tatovering? Du har ikke bare hoppe inn og få noen gamle tatovering.
 • Det samme gjelder for tatovering fjerning. Bruk god gammeldags "sunn fornuft".

Advarsler

 • Et eksempel på en tatovering fjerning metode som ikke bør brukes av folk i fargen er den 100% TCA løsning for tatovering fjerning system. Men mindre sterke sider er trygge for mennesker med farge å bruke.