Wkano

Hvordan lære å elske din krøllete hår


Noen gang sett på en rett haired jenter hår og hadde følelser av harme for dine egne vridd, flokete låser? Er du lei av å bruke så mye penger på å rette produktene? Er du lei av å ikke vite hva de skal gjøre med håret ditt om morgenen? Er du lei av håret ditt blir fremstilt som stygg i media? Hvis du svarte ja på noen av de ovennevnte, er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan lære å elske din krøllete hår. Forstå at krøllete hår er virkelig vakker.
Hvordan lære å elske din krøllete hår. Forstå at krøllete hår er virkelig vakker.
 1. 1
  Forstå at krøllete hår er virkelig vakker. Det er eksotisk, stilig og slående, og mest av alt UNIK. Tenk på det på denne måten, vil du virkelig ønsker å se ut som alle andre blonde blåøyde rett haired jente der ute? Hvor kjedelig er det? Krøllete hår har fått nok mobbing i media. Du kan finne det vanskelig å gå helt naturlig i starten, men delvis grunnen er at media henvender for bølget og rett hår i de fleste tilfeller, og ikke ta hensyn til oss krøllete hoder, slik at vi kan ende opp med ikke å vite hva du skal gjøre med håret vårt. Det første trinnet er å akseptere vårt hår, vet at det er vakkert, og behandle det vennlig.
 2. 2
  Se på kjente ikoner med krøllete hår, selv om det ikke nødvendigvis naturlig: "Beyonce", Emmy "Rossum", Rose fra Titanic, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson, Debra Messing, etc. Deres hår er nydelig og har så mye mer karakter enn rett hår.
 3. 3
  Behandle håret til dype behandlinger, siden det er naturlig mer tørr enn andre hårtyper. Varm olje behandlinger er fantastisk med krøllete hår.
 4. 4
  Unngå trekanten ser ut når din krøller veie røttene av håret ned og det skaper planhet på toppen og bulk nederst, noe som resulterer i håret ditt ser ut som et juletre. Kontroller at du har en god frisør som vet krøllete hår, og vet riktige teknikkene som kutting og fiske lagene ned for å redusere bulk. Skjær curls på slutten av hver "S." Prøv styling og vaske opp ned, samt klipping opp røttene med klipp for å få mer root lift.
 5. 5
  Ta vare på håret ditt. Det er ditt hår, ikke behandle det som en parykk eller en utstillingsdukke, bruke varme beskyttere (en spray), og dype balsam. Krøllete hår trenger ekstra omsorg det er ikke benektes det.
 6. 6
  Legge fuktighet til håret ditt med en god daglig balsam og la i balsam hver gang du style håret. Krøller mister fuktighet lett og floke og knute veldig enkelt. Vårt hår er ikke naturlig kommer til å være så myk som rett hår, er det i den genetiske makeup. Bruk en satin pute å stoppe håret fra rot for mye om natten.
 7. 7
  Gre og gre håret i dusjen med balsam. Det gjør livet så mye enklere.
 8. 8
  Konsentrer deg om å gjøre ditt naturlige hår tilstand ser flott ut i stedet for å rette håret. Krøllete hår kan se fantastisk hvis stylet godt.
 9. 9
  Prøv ut forskjellige frisyre er hvis du har en dårlig krøllete hår dag. Løse høye boller, med ansikt innramming lokker ser nydelig. Boller ser best på krøllete hår på øret nivå eller høyere. Jo høyere jo bedre, men ikke altfor høy. Kontroller at bun er løs, og at håret nær kronen er løftet slik at det er volum. Franske fletter og Fishtail flettene ser bra ut på krøllete hår.
 10. 10
  Accessorize! Søt vintage hår tilbehør ser fantastisk på krøllete hår. Svart og hvitt blonder buer, Pretty juvel encrusted pins, pastellfargede bånd i hvitt, rosa, grønt og blått for å fullføre din bolle eller hestehale. Kontroller at tilbehøret er ikke verdiløs eller billig jakt.
 11. 11
  Få en god krøllete hår cut å vise frem dine krøller på sitt beste. Frynser se bra ut på krøllete hår hvis kuttet rett. Alltid har din frisør klippe ansikt framing brikkene rundt ansiktet ditt. Stick med lange lag. Ikke, gå med korte lag eller du vil legge altfor mye volum til håret ditt.
 12. 12
  Vær takknemlig for dine sensuell vridd låser. Du vil sannsynligvis ikke ha bekymring for fett hår. Krøllete hår er spesiell fordi det er forskjellig hver dag.
 13. 13
  Elsker håret ditt. Det er, til slutt, ditt naturlige hår, hvorfor angripe den og manipulere det? Du ble født med krøller, så bare gå med strømmen, og omfavne dem. Være fornøyd med håret ditt, elsker det, og bære det med tillit!

Tips

 • Varm olje behandlinger arbeide underverk.
 • Plait / flette håret om natten for å kontrollere frizz i morgen og lås i fuktighet.
 • Holde eksperimentere med forskjellige frisyrer. Husk alltid, bare fordi håret er krøllete, betyr ikke at du ikke kan gjøre noe med det.
 • Du kan rette håret og style det på forskjellige måter, det er ikke utenfor grensene.
 • Hold håret lukter fint, kokos og tropiske lukter fungerer veldig bra med krøllete hår.

Advarsler

 • Ikke sammenlign deg selv til andre jentas hår. Du er unik og masse folk er sannsynligvis sjalu på håret ditt.
 • IKKE børste håret når det er tørt. En av de verste tingene en krøllete hodet kan gjøre er å børste ut de dyrebare krøller i en stor krusete oppblåst rot. Hvis krøller er tørr og tykk og grov bruke en tung krem ​​for å veie ned og kontrollere krøller.
 • Forsiktig med oljen når du gjør den varm olje behandling, kan du brenne deg.

Ting du trenger

 • Bred tannet kam (for å gre i dusjen)
 • Deep conditioner
 • Olje
 • Styling produkter