Wkano

Hvordan å utstyre din skoleuniform

La oss innse det, når du er iført en skoleuniform er det vanskelig å se individuelle og unike. Så her er noen tips for å gjøre deg skiller seg ut fra mengden!

Trinn

Hvordan å utstyre din skoleuniform. Få en kopi av skoleuniform politikk og sørg for at du forstår det.
Hvordan å utstyre din skoleuniform. Få en kopi av skoleuniform politikk og sørg for at du forstår det.
 1. 1
  Få en kopi av skoleuniform politikk og sørg for at du forstår det. Se etter smutthull.
 2. 2
  Velg dine bukser / bukser med din egen stil i tankene. Du kan gå for tynn, brennes eller baggy kjæreste stil.
 3. 3
  Gå for skjørt hvis du kan, og prøve den på før du kjøper den. Velg en lengde som du liker. Men ikke overdriv - det er ingenting verre enn å snu opp til skolen med et skjørt på som er for kort (dvs. vise undertøyet ditt når du bøyer deg over), for stramt eller for løst. Unngå skjørt som hem stier på gulvet også.
 4. 4
  Endre frisyre hele tiden. Gå fra rett til bølgete å krøllete, kanskje til og med trukket opp. Husk at du kan også bare prøve ulike stiler og finne en du liker. Det er mange der ute!
  • Prøv et hår bobble og et klipp en dag og et hår bobble og hår band neste. Det er ikke vanskelig bare prøve og endre dem litt. Det vil virkelig endre utseendet til! 100% Glam!
 5. 5
  * Legg hairbands - kjøpe hår bånd, band og klipp som du liker og er av en hvilken som helst stil. Lyse, punk, girly, sexy chic, etc. (sørg for at det er lov først)
  1. Makeup: Det trenger ikke å være en naturlig mascara eller lipgloss. Krydre det opp med metallisk øyenskygge eller kule lepper! Hvis du ikke har lov makeup prøve en farget fuktighetskrem eller bare en brun mascara. Noen skoler er veldig streng, men bare gå for det og håper på det beste. Men, ikke få deg inn i mer trøbbel. Respekterer deres valg - det kan være en veldig god grunn. Concealer eller foundation, og mascara med klar leppepomade, er en god, nøytral valg.
 6. 6
  Legg smykker. Selv om det er strenge regler øredobber er bra, bare endre dem opp hver dag.
 7. 7
  Bruk vesken til å uttrykke deg. Velg mellom skulder poser til ryggsekker til håndvesker. Og plukke noe iøynefallende. Legg noen merker / patcher å virkelig tilpasse den, men sørg for at det er brukbare. Bruk posen som en slags lerret å uttrykke din individualitet. Prøv en stor uttalelse pose hvis du er rolig og en liten skulderveske hvis du er høyt, det vil tone det ned litt.
 8. 8
  Kjøp en skole jakke som fungerer med figuren din, ikke glem at størrelsen virkelig kan endre måten det ser ut på deg.
 9. 9
  Ørepynt - Du kan bytte dine øredobber hver dag, bare slitasje hva du vil!
 10. 10
  Kjøp skinn, metallic, steinet, og tekstilbelter. Og bære dem over buksa.
 11. 11
  Legg armbånd. Gå for stripete, band slagord, stjernehimmel, hjerter, blokk farger, sjekker. Du kan bruke alle typer armbånd. Du kan også gå for armbånd og veldedighet band.
 12. 12
  Male neglene. Negler er veldig viktig, male dem en metallisk farge for å matche din personlighet, rosa er jentete, er grønn en jentete jente som er sporty, blå er quirky, oransje og gult er glade og svart er edgy. Fransk manikyr er polert og delikat og viser du er omsorgsfull og ryddig. Hold dem arkivert ned og avrundet, er squared litt falske og gjør at fingrene ser fett.
 13. 13
  Bruk unikt mønstrede tights med skjørt så lenge de er svart (eller hvilken farge de er ment å være).
 14. 14
  Gå for mønstrede sokker som viser når du går.
 15. 15
  Bruk pumper, ankel støvler, converse, varebiler, etnies (de fleste skoler tillater ikke sistnevnte tre, men hvis du bære all-sorte du blir fin). Hvis du er iført sko med lisser deretter endre dem fra vanlig svart eller hvit til mønstret.
 16. 16
  Legg til en super søt (men trolig fortsatt solid, med mindre du er skolens greit med mønster) skjerf eller slips.
 17. 17
  Den beste måten å utstyre din skole antrekket er med et smil. Lag din egen smil, og bruke den til skolen hver dag!
 18. 18
  I henhold til din klesstil, til sitt beste tenker om din skjørt lengde, hvis du har lange ben, gjør det høyere enn kneet, hvis middels høyde og rundt, gjøre det litt over kneet.
 19. 19
  Nyt.

Tips

 • Bære ting til skolen ett skritt om gangen. En dag kommer inn med nytt skjørt / bukser og deretter neste dag legge til noen kule pannebånd, deretter neste slitasje forskjellige make-up. Hvis du gjør alt på en gang, kan lærerne legge merke til og fortelle deg å slutte å bruke visse elementer.
 • Prøv å gjøre det ser ut som det er din egen stil.
 • Hvis du trenger briller, ikke bekymre deg - de har blitt litt av en fashion statement. Velg mellom størrelse, farge og form for å finne din perfekte brillene og deretter flaunt dem!
 • Vet hvilke av dine lærere er veldig strenge om uniform og ta av uensartede ting før du går til den klassen eller hvis du ser dem kommer bare kjøre inn på badet og ta ting av.
 • Gå med venner på en tur for å kjøpe ting for din nye accessorized skoleuniform. Det blir gøy sammen.
 • Ikke kopier andres kul idé, med mindre de er din venn. Prøv å gjøre opp dine egne trender, ellers vil folk tro du er poser.
 • Deal med bukseseler (hvis du har dem) ved å få farget seg.
 • Hvis du kjøper et utvalg av skjerf, bruke dem som et belte eller pannebånd.

Advarsler

 • Før du prøver noe, sjekke skolens kleskode regler. Du kan bli sittende i varetekt for bare feil farge sokker. Det har skjedd!
 • Skjul tilbehør som armbånd / halskjeder eller noe som ikke er tillatt når du er i leksjonene. Det er greit hvis du er på pause eller lunsj skjønt. Og hei, det er da du virkelig ønsker å bli imponere alle!
 • Når du begynner å endre folk kan kritisere deg. Ignorere dem, og ha det gøy å være UNIK!