Wkano

Hvordan å være fantastisk

Å være kjempebra, helt bokstavelig, betyr å lokke fram ærefrykt. Ærefrykt er ikke noe folk uttrykker mye i disse dager. Så for å være virkelig awesome, må du finne en måte å inspirere denne sjeldne reaksjon. Det er mange måter å være kjempebra, så ikke behandle hva du er i ferd med å lese så den eneste måten å være fantastisk. Være awesome blir omdefinert hver eneste dag. Kanskje du kan være den personen som hjelper omdefinere det.

Trinn

Hvordan å være fantastisk. Få tilbakemeldinger.
Hvordan å være fantastisk. Få tilbakemeldinger.

Del én: å bruke et talent for å inspirere ærefrykt

 1. 1
  Utvikle et talent. Uansett talent er, forfølge det ubønnhørlig. Personer som blir "awesome" på hva de investerer mye tid til å komme dit. Hvem har sagt at det å være kjempeflott var lett?
  • Noen teorier sier at det tar ca 10 000 timer med trening før du virkelig kan mestre noe. Nå, det er mange timer, og det er fullt mulig å ha en fantastisk talent før enda tusen timer med praksis. Men folk som virkelig har fantastisk, imponerende talent - Bill Gates, Mozart, Kobe Bryant - brukte mye tid på å forberede å være fantastisk.
  • Mens du trene på talent, finne måter å motivere deg selv. Bryte målet ned i små biter. Belønn deg selv med ledig tid, en matbit, eller at ny video game etter at du har oppnådd det du ønsket å oppnå.
 2. 2
  Vis frem ditt talent. Du kan være den mest fantastiske danser eller skribent i verden, men du vil ikke inspirere ærefrykt i folk hvis folk aldri se ditt talent. Å være kjempebra, per definisjon, betyr å sette deg der ute, uansett hvor skremmende det er.
  • Begynne i det små. Once in a blue moon, vil folk begynne å utvikle et talent og har umiddelbar suksess. For oss dødelige, tar det vanligvis en stund for at talent å utvikle. Så begynner i det små. Jobbe deg opp til storhet.
  • Samtidig, tenk på den "største scenen" ditt talent kan bli vist frem i. Magicians ønsker å pakke auditorier i Vegas. Sangere ønsker å ha en # 1 Billboard singel. Fotballspillere ønsker å vinne et VM. Ikke vær redd for å drømme stort når praktisere ditt talent. Det er en del av det som holder deg gående.
 3. 3
  Få tilbakemeldinger. Enten det er fra en coach, en foreldre, eller et panel, få råd om hva du kan gjøre for å bli bedre på talent din er helt avgjørende. En berømt poet sa en gang: "Intet menneske er en øy." Hva John Donne mente med det er at du må stole på andre mennesker for å hjelpe deg ut. Du kan ikke gjøre alt selv.
  • Alltid spørre andre eksperter i beslektede felt hvor du kan få bedre. Ditt ønske om å være fantastisk er direkte relatert til din vilje til å utvikle ditt talent til det beste det kan være. Spør andre tryllekunstnere for hjelp; nå ut til aktører for teknikker, delta basketball leirene for å utvikle dine ferdigheter.
 4. 4
  Ha en mentor. En mentor er noen som er erfarne på feltet ditt og villig til å gi deg råd og hjelpe til med den retningen du ønsker å ta ditt talent. Å ha en mentor er stort for folk som ønsker å være fantastisk på grunn av et talent, en mentor vil hjelpe dem å bearbeide tilbakemeldinger, få nye muligheter til å vise frem talent, og bygge nettverk med andre personer som kan fortsette å hjelpe dem ut.
  • Nå ut til andre mennesker som kan fungere som en mentor. Du kan si noe så enkelt som "Jeg håpet jeg kunne få noen råd fra verdens beste fløytist om fløyte solo i Tsjajkovskijs Symfoni nr. 2. Eventuelle hjelpe ville være verdsatt!"
  • Forstå hva andre folk får ut av å være en mentor. En mentor er ikke et ensidig forhold, master bare viser eleven hvordan å få ting gjort. Veilederen får verdi og lykke ut av å vite at de hjalp deg å lykkes, at de hjalp forme deg til en mer dedikert, fantastisk individ. Det er enormt!
  • Vis din mentor respekt. Du tenker kanskje at din mentor råd er litt av mark, men prøv det før du avviser det. Det er en grunn til han / hun er en ekspert, og du ikke er. Respektere dem ved å ta sine råd svært alvorlig.
 5. 5
  Lær av dine feil. Det er en selvfølge at når du utvikler et talent, du kommer til å mislykkes hver så ofte. Hvis du ikke mislykkes, vil du ikke være menneske. Hva folk flest gjør når de ikke klarer er å gi opp. Hvis du ønsker å være kjempebra, hva du må gjøre er å komme rett opp igjen, riste den av, og lære av dine feil, ikke la dem holde deg nede.
  • Få ditt ego ut av bildet. Ikke bare vil dette hjelpe deg å riste av dine feil lettere, vil det hjelpe deg med å utvikle en mer uselvisk, ydmyk holdning. Hvis du ikke allerede vet det, folk flest tror folk som viser storhet, men likevel klarer å være ydmyk, "spesielt awesome".

Del to: å bruke din personlighet å inspirere ærefrykt

 1. 1
  Være morsom. Alle bortsett fra de hardeste kynikerne som noen som kan gjøre dem smile og le. Det er derfor å være morsom er en stor del av å bruke din personlighet å være fantastisk. Den gode og den dårlige delen om komedien er at det er ingen måte å gjøre det. Det betyr at du kan utvikle din egen følelse av hva som er morsomt ved å være helt original, men det betyr også at det er egentlig ikke en "how-to" manual for å være morsom.
  • Være morsomt med ord. Ordspill og ordspill er en fin måte å være awesomely morsomt fordi vi bruker ord hele tiden. Vurdere disse eksemplene på god ordspill:
   • "Noen forårsake lykke uansett hvor de går, andre når de går." - Oscar Wilde.
   • "Men sjelden gjøre passerer på jenter som bruker briller." - Dorothy Parker.
  • Bruk fysisk komedie for å få latter. Fysisk komedie kan inkludere andre mennesker, lære å, eller slapstick komedie. Plukk en, eksperimentere med det, og prøve å innlemme det inn morsom rutine.
  • Fortelle gode historier. Vi tror folk som forteller store, komiske historier morsomt fordi vi lever etter historier. Historier gjør oss menneskelige, og så noen som kan fortelle en god garn gleder oss. Lære det grunnleggende om å føle seg enda mer fantastisk enn du allerede er.
 2. 2
  Være eventyrlystne. Å være eventyrlystne betyr å snu daglige muligheter til unnskyldninger for å finne eventyr. Husk at du ikke trenger å være Indiana Jones til å være eventyrlysten, du trenger bare å være villig til å ta veien mindre reist hver gang på en stund.
  • Reis til nye, interessante steder. Traveling trenger ikke å bety slippe masse penger eller tar mye tid. Prøv å gå et sted nær du aldri har vært. Du vil lære om nye steder, har en ny hakk under beltet, og vil få en sjanse til å overbevise lokalbefolkningen der hvor fantastisk du kan være.
  • Lær om uventede ting. Å være eventyrlystne kan også bety å ta en reise i sinnet. Nå, det høres cheesy, men det er helt sant. De mest utrolige mennesker i verden å reise til nye, spennende, fjerne steder i deres sinn, så vel som på sine føtter.
  • Ikke vær redd for å bryte vekk fra flokken hvis det er det du ønsker å gjøre. Noen ganger vil en fantastisk person være eventyrlysten ved å følge hans / hennes hjerte og satt ut på egen hånd, mot råd fra andre mennesker. Vær eventyrlysten ved å gjøre hva du vil gjøre, ikke hva andre folk vil du skal gjøre.
 3. 3
  Lås opp din indre awesome. De mest utrolige mennesker er ikke engang klar over awesomeness deres. De bare er, uten å tenke på det for mye. Awesomeness må komme fra et sted inne i deg. Du kan aldri tvinge den ut.
  • Prøv å ikke fokusere på "å være fantastisk." I stedet fokusere på de tingene som vil gjøre deg kjempebra, som å utvikle en måte å konvertere visse resirkulering i bio-diesel, eller lære å spille biljard med hockey pucker på isen. På den måten vil folk bli overveldet av awesomeness før de har tid til å stille spørsmål ved det.
 4. 4
  Uttrykke din awesome trekk gjennom stil. Utvikle en stil som er helt din egen. Ikke etterligne en stil som du tror er hip, lage din egen stil hip ved å tro helt på det og aldri avhør hva andre folk sier om det.
  • Kanskje har en trade-mark tilbehør der alle vil kjenne deg igjen så snart de ser den. Bruk den, men ikke misbruke den. Rist av kritikken du kan få fra andre mennesker (de er sjalu, eller usikker, eller begge), og bære det med tillit.
  • Noen ganger, har ingen stil er like mye av en uttalelse. Noen folk virkelig ikke bryr seg om mote, klær og tilbehør. Masse folk feire at fordi disse menneskene er vanligvis absorbert i andre ting, som å bruke østers gårder å filtrere skittent vann ut av havner. (Veldig awesome.) Hvis du er denne typen person, være komfortabel med din mangel på stil. Ikke dømme andre for å tilbringe mer tid på klær. (Unawesome.)
 5. 5
  Ha en morsom personlighet. Innse at din personlighet sier mer om deg som person at du ser eller utseende, selv om de kan være viktig. Være hyggelig, forståelse, vennlig, gi, og sjarmerende (både innvendig og utvendig). Folk liker ikke en gjennomsnittlig, egoistisk, uvennlige, kjedelig person.
  • Noen egenskaper som folk vanligvis tenker på som "awesome":
   • Dedication / trofasthet. Du er super dedikert til hva du starter, og er trofaste til en feil.
   • Pålitelighet. Du er en som alltid kan være avhengig av når folk trenger deg, uansett grunn.
   • Vennlighet / sjenerøsitet. Du er villig til å bokstavelig talt gi skjorta av ryggen din hvis du har råd til, og hvis det betyr at det vil gjøre noen andre glad.
   • Ambition. Selv om målene er høye, vil du aldri gå over noen til å oppnå dem.
   • Perspektiv. Du kan fortelle skogen fra trærne, og du vet at de enkle tingene i livet - venner, familie, kjærlighet, helse - er altfor ofte de mest oversett.
   • Prinsipp. Du vet hva du tror på, og du har gode grunner for å holde disse overbevisningene.

Del tre: inspirerende ærefrykt gjennom å gi

 1. 1
  Vær en rollemodell for yngre barn. Du kan være et forbilde på så mange forskjellige måter. Tenk på dette, men: hvis du bestemmer deg for å hjelpe barna, være sikker på at du gjør det for de rette grunnene. Hjelpe barna bare fordi du ønsker å bli sett på som fantastisk er litt som å gå på en diett fordi du vil at folk skal like deg, ikke fordi du ønsker å være sunn.
  • Frivillig som lærer. Lære barna hvordan de skal lese, hvordan du utfører grunnleggende matematikk, eller hvordan å verdsette trening. Hold på din tålmodighet og husk at ikke alle barna lærer materialet på samme måte!
  • Være en mentor for en begavet gutt. På samme måte som du kan ha behov for en mentor (se ovenfor), barna trenger mentorer, også. De ønsker pålitelig informasjon om relasjoner, narkotika, karriere og liv. Du kan være at kilde til veiledning for et barn du ta en forkjærlighet for.
  • Skjære ut tid bare for å henge ut. Hvis du er fornøyd, vil positive, ansvarlig og moden, barna være glad bare for å henge ut med deg. Du trenger ikke å gjøre mye for å være fantastisk i deres øyne. Låne dem litt av din tid, og du kan finne at bare henger ut kan bli mye moro.
 2. 2
  Bli involvert i politikk. Hvor ofte klager vi om om politikk? Hele tiden. Hvor ofte skal vi gjøre noe med det? Ikke veldig mye. Kjører for kontor er en fin måte å gjøre en forskjell i samfunnet ved å teste dine politiske koteletter. Plus, som kan si at de faktisk kjørte til kontoret? Det er ganske fantastisk!
  • Hvis du er yngre, tenke på å få involvert i student regjeringen. Det kan ikke ha rekkevidde som kommunale, statlige eller føderale regjeringen har, men det er like viktig for menneskene rundt deg. Du vil lære en hel masse mer om deg selv jo mer du deltar.
 3. 3
  Hjelpe folk mindre privilegerte enn deg. Det er ingen juridisk ansvar for å være veldedige, men det kan være et moralsk ansvar. Hvis du ble hjulpet ut av noen på ditt liv reise, eller hvis du bare tror på prinsippet, tenke på å betale den frem. Hjelp vanskeligstilte finne veien.
  • Få koblet gjennom ditt lokale kirke gruppe. Hvis du er en del av et fellesskap av troende, spør medlemmer av kirken hvis de vet hvordan du kan bli involvert i veldedighetsarbeid. Ofte vil kirken ha programmer eller informasjon om hvordan vanlige folk best kan hjelpe.
  • Vurdere å lage en microloan. En microloan er en liten sum penger (15€ for eksempel) at du låner ut til andre mennesker gjennom et utlån institusjon. Folk som får lånet er vanligvis fra svært fattige land, de bruker pengene til å bygge sykehus, skoler, generatorer, eller bare til gården. Etter at de har brukt lånet, får du pengene tilbake. Det er en fin måte å gjøre en forskjell i verden.
  • Gjør tilfeldige handlinger av godhet. Holde døren åpen for en person sliter med å få bussen, gi en hjemløs person resten av take-out lunsj, forteller kollegaen din hvor mye du verdsetter deres harde arbeid. Disse små vennlige handlinger tar nesten ingen energi eller ressurser til å fullføre, og kan ha en stor innvirkning.
 4. 4
  Bli involvert i en sak som du tror på. Hva tror du på? Tror du på dyrs rettigheter? Bli involvert i PETA eller en lignende organisasjon. Tror du på kampen mot global oppvarming? Bli involvert i grønne energiløsninger. Tror du på grunnleggende økonomisk kompetanse? Bli involvert i gerilja økonomi. Uansett hva det er du tror på, å være awesome handler om å vise verden hva gjør du krysser.

Tips

 • Bare vær deg selv. Opprinnelig folk kan kritisere deg, men senere vil de vite din verdt.
 • Husk at noen folk sier de hater deg, men sørg for å ikke la det påvirke deg, som de kunne bare sjalu.
 • Awesomeness vil komme fra inni deg. Du har sannsynligvis ikke vet den er der. Men det er inni alle, det er bare å venter på å åpne den døren og sette den fri.
 • Blitt populært. Det er så lett når du er bare utrolig hyggelig mot folk og ta ansvar. Være en leder, men ikke alltid ta kontroll over dine omgivelser.
 • Være for skyld for å være, ikke for andres skyld ser. Med andre ord, være fantastisk fordi du vil, ikke fordi du føler du må virke kjempebra til andre.

Advarsler

 • Ikke gå rundt og skryter om hvor fantastisk du er. Hvis du allerede er imponerende nok, vil folk se det.
 • Ikke prøv å bli noen du ikke er, fordi mens du kan få andre beundring, kan du miste selvrespekten som er verre. Men, kan du begynne å gjøre nye ting eller skiftende interesser.
 • Ikke gjør dumme ting. Å være kjempeflott betyr ikke nødvendigvis at du må gjøre noe farlig.
 • Ikke gi ut mange gratis ting til andre mennesker, ellers vil folk bare synes du er kjempeflott fordi du gir dem ting. Ikke sant awesomeness.