Wkano

Hvordan å være varm

Det er mange forskjellige måter å beskrive noen som attraktive: vakker, nydelig,,, og tema for denne artikkelen: hot. Selvfølgelig, alle disse adjektivene er i øyet som ser, men i denne artikkelen vil vi gå over noen av funksjonene som oftest forbundet med å være varm.

Trinn

Hvordan å være varm. Vis frem kroppen din.
Hvordan å være varm. Vis frem kroppen din.

Forskjellen mellom varm og søt

 1. 1
  Å være "hot" har betydningen av å være en voksen som folk har en øyeblikkelig seksuell tiltrekning mot. Dette står noe i motsetning til å være "". Vanligvis når noen anses søte, de er attraktive i mer en ungdommelig måte, og mindre av en seksuell måte. Så hvis du ønsker å være en varm kvinne, kan du fremheve dine kurver.

Skjerpe kanten

 1. 1
  For å se varmt, må du være litt spennende og. Når folk ser deg, du vil ha dem til å tenke "ooooooh" heller enn "awwwww".
  • Du må ha en liten bit av en kant. Tenk på forskjellen mellom en stereotyp rockestjerne og en stereotypi lærer. Hvis begge er gode jakt, ville du sannsynligvis tenke på rockestjerne som varm, og læreren så søt. Begge er bra, men hvis du ønsker å bli vurdert varmt, subtilt eller et snev av opprørskhet hjelper.
  • Det er en misforståelse at "hot" betyr "sexy". "Sexy" betyr attraktive i en mer voksen, moden måte (der du ikke trenger å ha en kant). Tenk på forskjellen mellom en Megan Fox og Mariah Carey. Mariah Carey er moden og stilig (som er der hun blir hennes sexiness fra), mens Megan Fox er edgy, dristighet og forførende (som er det meste hva som gjør henne "hot").

Fremheve dine fysiske attributter

 1. 1
  Vis frem kroppen din. Å være seksuelt attraktiv, må du være komfortabel i din egen hud og vet hvordan å fremheve dine beste kvaliteter. Det betyr ikke at du må vise mye hud, men blir bare litt forførende gjør ikke vondt.
 2. 2
  Stå rett opp og vise frem din bod, uansett hvilken form det har Stick i. ut brystet og kaste skuldrene tilbake. Hvis du er en kvinne, går som en diva og forførende.
 3. 3
  Å være passe hjelper, men det er absolutt ikke et krav. Det er massevis av varme mennesker som ikke er i best form, og det er mange mennesker i god form som ikke er varm. Men hvis du ønsker å legge til noen litt mer oppmerksomhet fra andre, arbeide for å gå ned i vekt hvis du er overvektig, eller gjøre muskel-building øvelser hvis du er undervektig eller virkelig tynn. Konsultere en avtale med den lokale gym for å se hvilke maskiner / øvelser er best for deg.

Se skarpt

 1. 1
  Være hygienisk. Dette betyr å pusse tennene og tanntråd minst to ganger om dagen, vaske ansiktet for å bli kvitt hudormer eller kviser, vaske håret annenhver dag (eller når som helst, avhengig av din hårtype), bruk deodorant, trimme neglene, og lukter friskt. Hvis du ønsker, kan du prøve en fin-luktende fragarance, eller unn deg en spa-dag.
 2. 2
  Ser forresten du kler
  • Prøver motetrender kan hjelpe deg å bli mer lagt merke til.
  • Bruk smykker. Se etter pene øredobber, halskjeder, armbånd, ringer, armbånd, osv.
  • Ikke ha gym klær, joggesko, gratis crew hals t-skjorter osv. frelse dem for når du trener.
  • Du kan kle casually så lenge du ser ut som om du legger vekt på den måten.
 3. 3
  Prøv å fikse håret på anledningen. Et par gode stiler inkluderer straitening, curling, crimpling, en bolle, Beachy bølger, en Fishtail flette, en hestehale, eller en rotete bun.
 4. 4
  Hvis du er en jente, prøve noen sminke hvis du ønsker. Nøkkelen er å holde det på et minimum. Foundation, concealer, ansikts pudder, øyenskygge, mascara, solpudder, blush, eyeliner og lipgloss / balm er alt du trenger. Makeup kan fortelle gutta som du liker oppmerksomheten deres (som urealistiske som dette høres ut, noe "sexy" kan gi en melding om at du tigge om oppmerksomhet, så vær forsiktig så du ikke gå over med sminke).
 5. 5
  Se litt edgy. Hvis du er en fyr, kan du hoppe over dette trinnet. For klær, tanker, shorts, lagdeling topper, yoga-leggings og jeans er bare noen ideer. Hvis du er ung, kan du komme i veien med seg noe (så lenge du ikke blir gjort narr av for å bruke den). Tenk på Beyonce eller hva The Saturdays hadde i sin musikkvideo "What About Us". Husk: skimpy klær egentlig ikke gjør deg noe mer varme.

Være moden og kjølig

 1. 1
  Være moden. Du kan ikke være "hot" hvis du minne folk på et lite barn av klager ustanselig, plukke kamper med andre, og ellers opptrer umodent. Opphold stilig i holdningen din, presentere deg selv med en likevekt til enhver tid, og være høflig mot alle du kommer i kontakt med.
 2. 2
  Være kul. Ironisk nok blir varme betyr å være kul. For eksempel, tenk på Brad Pitt. Han regnes av mange (men ikke alle) kvinner til å være varmt fordi han har en kul oppførsel, er kjekk, og han er ikke alltid smilende eller snakke (dette betyr ikke at du ikke kan smile eller snakke med andre).
  • Hot folk si at ting som er nødvendig, vittig, eller ting folk å høre.
  • Under skremmende situasjoner, varme mennesker imponere andre ved å rett og slett ikke freaking ut, forteller andre at det er ingenting / greit, og noen ganger behandler den.
  • Noen som er hot er vanligvis ikke, eller. De er rolige og. Selv om de har lav eller faktisk mener og ondskapsfulle individer (hotness er garantert ikke fra indre skjønnhet, tross alt), har de fortsatt kommer ut med en aura av ro.

Tips

 • Hvis du mestrer å være uskyldig og varm sammen, det er den ultimate kombinasjonen. En mystisk, opprørske side til deres tilsynelatende uskyldig og myk hud og utseende.
 • Ser varme kan bety fremheve kvinners kurver, og for menn, en sterk kropp. For menn, kan en hyggelig forretning dress gjøre utslaget. For kvinnen, noen kne høye støvler eller mørk leppestift. Ikke for mye glam skjønt, er enkel, sensuell og subtil tasten.
 • En viktig ingrediens til "hot" er koser deg og nyter dine egne sanser, hvis du ser ut som du koser kroppen din, er det mer sannsynlig at noen skal tro at han eller hun kan også!
 • Husk at hvis du vil være fristende, må du kle på en måte at du er komfortabel med. Hvis det betyr å vise mer eller mindre hud enn du gjør nå, gjør det. Men sørg for at du er passende for anledningen.
 • Å ha muligheten til å la din interesse vet at du vil ha dem, men også spille hard to get, er også varm og holder person som venter, ønsker som tiltrekkes, og slått på.
 • Slå opp kjendiser som anses som "hot" i hva de gjør, du kan lære og stjele hva han eller hun gjør for å bli lagt merke til og virke attraktivt.
 • Ikke prøv for hardt å se "hot" hvis det bare ikke passer, eller føler deg komfortabel med deg. Folk kan være attraktive på forskjellige måter. Det er ingenting galt med å være søt, eller kjekk, osv. Tenk Audrey Hepburn, for eksempel, prøver å se "hot" som Marilyn Monroe - det bare ikke ville fungere!
 • For noen grunn, iført en svart skilpadde hals kjole med lange ermer, kan gjøre noen mystisk og varmt også.
 • Husk å smile og være glad.

Advarsler

 • For gutta, kan prøver for hardt å se varmt at du skal gå av som arrogant eller forfengelig. Det handler mer om hvordan du bærer deg selv enn hvordan du ser ut, så ikke bruke for mye tid foran et speil.

Ting du trenger

 • Sminke
 • Anstendig men samtidig stilige klær
 • Elegant tilbehør
 • Flott par sko
 • Hairspray