Wkano

Hvordan å være en moderne gentleman

Hvis det virker som ridderlighet er død, ville du være feil i å anta slikt. Men kvinner erkjenner at det blir vanskeligere og vanskeligere å finne den type mann som lenge har blitt betegnet "en gentleman".

Men, la oss være ærlig, denne artikkelen er for deg. Hvis du ikke har scoret en andre date nylig - eller noen gang - det kan være på tide å revurdere din dating teknikk. Det er ikke nødvendig å være i mørket når det kommer til den rette måten å behandle kvinner. Bli en moderne gentleman er bare noen få skritt unna.

Trinn

Hvordan å være en moderne gentleman. Åpne dører for daten din.
Hvordan å være en moderne gentleman. Åpne dører for daten din.
 1. 1
  Forstå at likestilling betyr ikke kaste dine manerer og god smak ut av vinduet. The dating game er fortsatt om fengslende hverandre, imponerte hverandre, og å være på ditt beste oppførsel. Oppfører seg på en ungentlemanly måte kan få noen ler i gjenfortelling og det kan også midlertidig tiltrekke seg en kvinne som er inn datoen for en lerke, men det vil ikke få deg en langsiktig satsing, og det definitivt ikke vil vinne deg. Frimodig om at kvinner er likeverdige, slik at de kan jolly godt betale og sette opp med deg som du er, er en nyansert tilnærming til dating. Betydningen av å fråtse i en liten etikette når dating vil bli tilbakebetalt ved en dating opplevelse som er hensynsfull, omsorgsfull, og mest av alt, mer moro fordi daten din vil definitivt bli imponert av din oppførsel og hva som pleide å bli referert til som "god avl ". Så, er det på tide å kle seg godt, planlegger en anstendig dato, og polere opp gentlemanslovnader måter.
 2. 2
  Være på gang. En gentleman holder aldri hans date venter, men er punktlig og klar til å gå til avtalt time. Angi alarm hvis nødvendig, og planlegger hvor lang tid det vil ta å komme frem til din destinasjon på forhånd.
  • Ikke kom for sent uten en veldig god unnskyldning og sørg for å forklare hva som har skjedd til å holde deg opp. Hun kan ikke vente lenge, spesielt hvis hun har hatt tidligere erfaringer med ikke-gentleman typer stående henne opp.
 3. 3
  Kompliment daten din. Kvinner liker trygghet når det kommer til utseendet deres. En fin måte å gjøre et positivt førsteinntrykk er ved å tilby et kompliment på date utseende. Vær forsiktig skjønt. Ved hjelp av klisjéfylte pick-up linjer og banal komplimenter ville gjøre mest kvinner sprint tilbake til sine leiligheter. Vær forsiktig så du ikke kommer over som. Ingen jente liker å føle objektifisert. Hold komplimenter lys og uskyldig.
  • Aldri daten din. En rask måte å garantere at du ikke får en ny dato, er å fornærme din date. Hvis du kjenner at du er en person utsatt for kritikk, prøver å holde tilbake på selv de minste. Å gjøre noen kritikk, uansett hvor konstruktiv du føler det å være, vil trolig komme over som en fornærmelse som vil starte nedoverbakke spiral av dato. Hvis du kjenner at du er en sarkastisk eller humoristisk person, være forsiktig med å ta en spøk for langt. Selv om du tuller, kan en kvinne ta spøk på feil måte. Det er best å unngå noe som lignet en fornærmelse eller en sarkastisk tone helt, og hvis det er politisk ukorrekt, flyktige, eller, ikke si det.
 4. 4
  Åpne dører for daten din. Men, dette er ridderlighet 101. Når de går ut av en dør, må du holde døren åpen for daten din og la henne gå ut først. Dette vil gjøre daten din føle seg spesiell og respektert. Det er ikke nødvendig å gjøre dette med flamboyant gester skjønt; bare gjøre det subtilt og ettertenksomt.
  • Ikke la døren smelle på dato. Dette bør være gitt. Når de går ut av dørene, er det uhøflig å gå ut først, spesielt når det betyr å la døren tett på dato. Til kvinner, vil denne handlingen signaler. Men, hvis du er redd for å se ut som du bryr deg for mye, ikke gjør det. Det er ikke et tegn på svakhet å åpne dører for dine datoer, faktisk, er det nettopp det motsatte.
 5. 5
  Hjelp daten din til stolen før du setter deg ned. Dette kan virke merkelig, fordi det ikke skjer veldig ofte i disse dager, men ved å trekke ut stolen for daten din slik at hun kan sitte ned først, dette viser daten din at du bryr deg om hennes interesser før din egen. Det er også en meget galant gest ansvarlig for å score deg en stor seier i oppførsel stakes.
  • Ikke trekke stolen ut så hun faller ned. Husk hvor gammel du er, dette slags prank fungerte ikke i sjette klasse, og det definitivt ikke vil fungere nå. Daten din vil bli flau eller sjokkert og hvis hun ikke forlate akkurat der og da, hun definitivt ikke vil holde seg i nærheten for en andre date.
  • Hvis du spiser med andre ved bordet, vente til alle har satt seg, og klar til å spise før du begynner å spise. En gentleman ikke bolt ikke ned sin middag.
 6. 6
  Still spørsmål om daten din. Være en god samtalepartner. Ikke vær redd for pinlig stillhet, i stedet holde samtalen rulle ved å komme forberedt med nok av ting å snakke om. Daten din vil føle seg respektert hvis du lytter til hva hun har å si, og hun vil bli imponert hvis du ikke la samtalen slipp.
  • Ikke lek med maten, snakke mens tygge, gjesp, osv. Å være en moderne gentleman betyr å sitte rett opp og ser daten din i øynene når du snakker med hverandre. Ikke bruke for mye tid på å se ned på tallerkenen din - din potetmos kan ikke snakke tilbake.
  • Ikke flaunt være velstående eller snakke nedsettende om mennesker som er velstående. Begge tilnærmingene viser en total mangel på raffinement og føre til at lytteren til å vri seg ubehagelig, lurer på hva personlig overtakelse eller revolusjon du planlegger neste. Hvis du er rik og ønsker du å gjøre dette tydelig, bære kvalitet klær, men ikke skryte. På den annen side, trenger ingen mann å være rik for å ha god smak, så slitasje god, ren og godt pressede klær uansett midler.
  • Les Hvordan lage små snakke for flere ideer på å finne temaer å snakke om.
 7. 7
  Være forberedt på å betale for deg og din date måltider. Hvis hun tilbyr seg å betale, ber nekte. Minne henne om at du er på en date, og det er din glede å ta regningen. Det er mye forvirring om dette aspektet av en dato, men en gentleman er aldri forvirret, en gentleman bare får med å betale.
  • Ikke bruk ruse for å forlate lommeboken bak og venter daten din til å betale. Selv om du ikke "glemme" lommeboken, ikke forvent at dato for å betale for sin egen måltid. Når servitøren kommer av med regningen, ikke nøl med å ta tak i det. Ved å la den på bordet for lenge, kan daten bli nervøs lurer på om du skal betale.
 8. 8
  Tilby armen når han går med daten din. Dette er en gentleman handling, og det er også en garantert å hjelpe din date når hun går på ujevnt underlag i henne. Mens det er en intim handling, er det helt akseptabelt for en gentleman og betyr ikke noe mer enn å være respektfull. Alltid gå sammen med en kvinne når man går ned trapper, ikke bak henne.
  • Det er også en god idé å hjelpe henne å sette på pelsen hennes når du forlater en bygning under kaldere vær.
  • Alltid gå ved siden av veien på en veikant, på den måten hvis det er noen sprut fra sølepytter, vil det treffer deg, ikke henne.
 9. 9
  La daten din vet hvor mye moro du hadde og tilby en mulig ny dato. Hold dine grenser ved å være høflig og respektfull. Kvinner liker ikke å føle seg tvunget inn i en god natt kyss eller noe mer.
  • Ikke prøv å tvinge noen trekk, spesielt hvis hun synes uvillig. Behandle henne med respekt. Det er en stor avkjøring når en mann tar sin rett til å bevege seg inn på hans dato.
  • Opprettholde sin ære. Aldri kysse og fortelle.

Tips

 • Ta initiativ. Å være en gentleman betyr å være en leder. Kvinner er ikke imponert over lettskremte menn som tvinger dem til å ta alle avgjørelser.
 • La din date snakke om seg selv, men ikke stille ut! Kvinner verdsetter en god lytter. Det er en god sjanse for at hun forventer at du skal huske noe hun delte med deg senere.
 • Regner? Tilby henne en paraply for ly.
 • Ikke vær redd for å vise interesse - svelge din stolthet! Noen menn er redd for å vise for mye interesse i en kvinne fordi de ikke ønsker å framstå som svak. Dette virkelig tjener bare for å skade deg. Kvinner liker å vite at du er interessert. Så mens du ikke trenger å komme ut med en sprudlende "Jeg elsker deg!" i midten av daten din, det er ingen skade i å vise litt interesse.
 • En gentleman vet hvordan man skal håndtere en dame som gråter, lese hvordan å trøste en gråtende kvinne for mer informasjon om hva du skal gjøre i denne vanskelige situasjonen.
 • Unngå å snakke nedsettende om familiemedlemmer. Dette lover dårlig og en gentleman drøfter ikke hans personlige bekymringer på første date.
 • Deklarativ uttalelser er mer intimt enn spørsmål - Tenk på hvordan du snakker med nære venner, for eksempel - og så er en viktig kontrast til quiz daten din. Men prøver å gjøre uttalelsene om noe mer enn deg selv.
 • Hvis hun røyker, tenne sigaretten sin. Dette kan være en grasiøs, romantisk touch av godkjenning og aksept for vane henne. Hvis du røyker også, tilby henne en sigarett. Det er en hel serie med romantiske skikker røykere aksje som ikke-røykere ikke, lett å finne dem i 1940 filmer. Ikke bare er dette romantisk, etablerer det at dere begge er på samme side hvor røyking er bekymret.
 • Hvis du ønsker en annen dato, være respektfull. Beklager hvis du feile, slik som å komme borti henne. Vær høflig og si "Unnskyld meg", eller "unnskyld" i form av begynnelsen eller settling en unnskyldning.
 • Hvis spisestue med andre, stå når en dame kommer inn i rommet. Og aldri snakke med mat i munnen!

Advarsler

 • Ikke banne eller snakke primitivt. Dette sier ganske enkelt at du mangler respekt for andre, og det viser at du ikke har fått muligheten til å artikulere dine følelser, tanker og meninger med virkelige ord.
 • Ikke bli sint eller vise temperament. Viser denne siden av deg selv vil sende din date driften, som kunne muligens se en fremtid med noen som trenger barnevakt, roe ned, eller å måtte alltid være deferent til?
 • Ikke vær en høy slamp; herrene snakke med en rolig og selv tone og ikke trenger å heve stemmen for å bli hørt eller tatt hensyn til.
 • Ikke avbryt. Kvinner hater å bli avbrutt. Og, bør avbryte regelen utvide til alle du snakker med foran daten din. Vis daten din at du er en gentleman ved å la andre fullføre sine tanker før interjecting din egen.
 • Ikke plukke på nesen, klø øret, preen håret, eller utføre enhver annen personlig pleie bevegelser i offentligheten, og spesielt ikke før daten din.
 • Unngå å stirre, det er uhøflig i beste fall, utuktig i verste fall.
 • Unngå røyking mindre hun inviterer deg til å gjøre det. Dette er en ting som gentleman fra fortiden sannsynligvis gjorde annerledes, men dagens etikette krever vurdering av skiftende verdier rundt rett tid og sted for puffing i en annen persons ansikt.

Ting du trenger

 • Kvalitet klær