Wkano

Hvordan å være fornøyd med å være upopulær


Er du lei av å være en av de menneskene som ønsker å passe på så dårlig? Er du lei av å være en upopulær kid? Kanskje du prøvde å passe inn med den populære publikum, og det fungerte ikke. Å være upopulær gjør deg ikke unlikeable, eller ute av stand til å etablere vennskap med mange andre. Her er hvordan du får helt fint uten popularitet.

Trinn

Hvordan å være fornøyd med å være upopulær. Forstå at ikke alle populære mennesker i skolen går på å være vellykkede voksne.
Hvordan å være fornøyd med å være upopulær. Forstå at ikke alle populære mennesker i skolen går på å være vellykkede voksne.
 1. 1
  Forstå at ikke alle populære mennesker i skolen går på å være vellykkede voksne. Folk som når deres "topp i popularitet" i videregående skole, eller snakke om high school være den beste delen av sitt liv, har vanligvis en bratt fall når high school endene (de går ingensteds).
 2. 2
  Se rundt deg på de populære mennesker. Vil du virkelig ønsker å være venner med disse menneskene? Tror du virkelig liker hva de står for? Hvordan de behandler andre, og hvordan de gjør føler andre? Vil du liker å gjøre det de gjør, alle standard populær ting, eller foretrekker du å ha litt mer dybde og variasjon i livet ditt?
 3. 3
  Sammenligne dem til dine virkelige venner, som kanskje ikke er de mest populære barna i skolen, men som ikke ville snakke om deg bak ryggen din bare for å bli mer populært. Verdsetter dine venner ved hvor mye de legger til din livskvalitet snarere enn hvor populære de er.
 4. 4
  Minn deg selv at det å være populær ikke garanterer gode karakterer, ærlige vennskap, eller folk som vil bryr seg om ditt velvære, eller dine behov.
 5. 5
  Innse at ved å være fornøyd med deg selv, gjør ditt utseende, dine karakterer, din medmenneskelighet og din sans for humor, deg til en bedre person, og vil hjelpe deg å gjøre et bedre liv for deg selv i fremtiden.
 6. 6
  Forbedre dine sosiale ferdigheter for de riktige grunnene. Vanligvis er årsaken til å være "upopulær" rett og slett sosialt mangfoldige ganger. Øke sosiale ferdigheter vil hjelpe deg i alle aspekter av livet.
 7. 7
  Les charles Bukowski. Han er einstøing som aldri fikk ensom, en stor forfatter, og er den mest etterspurte forfatter i fengsler, sannsynligvis en av de mest ensomme steder skapt av mennesket.
 8. 8
  Forstå at det å være populær egentlig ikke har noen betydning. Sikker på at du kan gå til "kule partier", men mest sannsynlig disse partene er fulle av fylliker som får for full til å komme fra at de føler seg alene... og upopulære. Du er sterkere enn det, og er du i det minste mot harde fakta og tar sikte på å takle ting positivt.
 9. 9
  Bestrebe seg på å nyte vennskap i stedet for å være populære. Det er egentlig ikke noe slikt som popularitet. Barn som du tror er populære bare har en gruppe venner som du har en gruppe venner. Stick med din gruppe venner fordi dem er du populær.
 10. 10
  Husk også at hvis du ikke er den mest populære gutten, er det greit fordi kanskje være populær er ikke for deg, kanskje du har en spesiell grunn til å ikke komme overens med noen. Noen ganger når folk er populære de blir dolket i ryggen av en million mennesker, men når du holder deg til venner som du helt stole på det er mindre sannsynlig at du vil bli dolket i ryggen.

Tips

 • De "populære" folk kan bruke så mye tid på deres sosiale liv at de ikke kan virkelig gjøre det bra på noe annet. De føler ofte så usikker at de må "være populær" for å føle seg trygge.
 • Forstå forskjellen mellom "å være populær" og "å ha mange venner". "Å være populær" betyr at du passe inn i en bestemt klikken (den kjente) og handle "kompatibel" med denne klikken, mens "å ha mange venner" betyr at du har gjensidige relasjoner med mennesker som forbedrer kvaliteten på livet ditt og deres liv.
 • Identifisere personer som er "mindre populære" enn deg. Hjelp dem til å bli mer populær ved å bli venn dem. Foreslå måter som du observerer kunne forbedre sine sosiale ferdigheter, og be dem om hvordan du kan forbedre. Dette vil bidra ved å få deg til å bli mer bevisst på dine sosiale ferdigheter.

Advarsler

 • Mest populære folk vil ikke være i stand til å holde det opp for resten av livet. Etter at de forlater skolen det er det. Den virkelige verden er ikke som skolen. Ingen bryr seg om hva en person gjør. Alle har sitt eget liv og sine egne venner.
 • Enkelte populære mennesker har ofret mye for å være populære, de er usikre og trenger å tro at populariteten er lik lykke og at andre ser opp til dem. Hvis du flaunt din uavhengige tillit, kan de piske ut på deg, kaller deg sjalu eller en freak, eller selv få sine venner til å gjeng opp på deg og prøver å gjøre livet ditt surt. Bare gå bort med et smil, å huske at de er de elendige seg.