Wkano

Hvordan leve uten venner i løpet av skoleårene

Etter å ha trenger ikke å være dårlig - det kan være bra også, avhengig av din personlighet. må nærmet seg annerledes under skoleårene, enten du er i elementær, ungdomsskole, videregående skole, eller høyskole.

Trinn

Hvordan leve uten venner i løpet av skoleårene. Bruk fantasien og drømmen.
Hvordan leve uten venner i løpet av skoleårene. Bruk fantasien og drømmen.
 1. 1
  Vær aktiv. Hvis du ikke ønsker å delta i et team, det er greit også - du kan fortsatt gjøre sport. Bade av deg selv, eller gå på skøyter. Spille fotball i hagen din, og få din bror eller et annet familiemedlem til å spille med deg, eller bare spille selv. Ta en tur på sykkelen, løpe, gå, sette på litt musikk og danse rundt. Gå til den lokale vekt rom eller treningssenteret på skolen eller samfunnet. Det er mange aktive ting du kan gjøre uten å sosialisere med andre.
 2. 2
  Vær kreativ. Det kan ta opp mye av tiden du ville har ellers brukt med andre. Tegne, lese, skrive, male, sy. Fikle rundt med Photoshop, eller lære å spille et instrument. Fotografi er et flott forslag, også - du kan selv kjøpe en video-kamera. Skriv noen sanger og prøv å ta dem, eller produsere dem.
 3. 3
  Bruk fantasien og drømmen. Du kunne tenke deg å gå til Galtvort med Harry Potter, eller du kan forestille deg at du var en super star. Du kunne tenke deg å være i Terabithia. Du kan forestille deg Johnny Depp eller Brad Pitt tar deg ut - hva som helst, egentlig. Bare fantasien setter grenser.
 4. 4
  Bli med et nettsamfunn. Du trenger ikke å få venner hvis du ikke vil, men noen ganger bare å snakke med andre folk kan hjelpe seg ensomhet. Selv om du ikke kan se dem. Hvis du vil, kan du selv delta i et par. En for hver interesse du har. Du kan også bare spille alene på datamaskinen. Skriv et par av Googles artikler, eller surfe på nettet.
 5. 5
  På skolen, hold deg til deg selv. Se deg rundt for å finne en fin og rolig sted, det kan være hvor som helst - bak noen busker, nær et tre, hvor som helst. Ta med bøker eller penn og papir med deg, og gå dit i friminuttene. Det vil være din egen, private lite sted hvor du kan lese, ta opp på lekser, tegne, skrive... Noe du vil, egentlig.
 6. 6
  Under lunsj, sitte alene i kantina, og hvis skolen din gjør det (eller du vet at du ikke vil bli fanget), lytte til musikk på iPod, mp3-eller CD-spiller. Hvis du har lov til, kan du selv ta med mat et annet sted hvor du kan sitte selv.
 7. 7
  Hvis du gjør gruppearbeid på skolen, spør læreren om det ville være mulig for deg å gjøre det selv. De vil mest sannsynlig si ja, men hvis ikke, spør noen om du kan være i sin gruppe. Hvis alle sier nei, vil læreren din har du putter i noen gruppe likevel, eller la deg gjøre prosjektet selv.
 8. 8
  Hvis foreldrene dine vil tillate deg, få et kjæledyr. De kan ofte være bedre venner enn virkelige mennesker.
 9. 9
  Hvis du er verken sporty eller kreativ, og hvis du tror lesing er kjedelig, får en annen hobby. Samle inn noe! På den måten vil du fortsatt ha noe å tilbringe tid med. Det kan være alt, autografer fra dine favoritt-kjendiser, servietter, postkort... Alternativene er uendelige. Videospill og TV er bortkastet tid hvis du ikke er den typen person.
 10. 10
  Unngå fester og andre typer sosiale arrangementer hvis mulig. Det vanligvis ikke vil være mye moro hvis du ikke har noen venner. Hvis du har å gå selv, ta med en bok eller kameraet, slik at du har noe å gjøre. Ellers, bare ta en tur utenfor inntil det er greit for deg å forlate.
 11. 11
  Registrer deg for frivillig arbeid. Surfe rundt på nettet, er det sannsynligvis en slags veldedighet du kan hjelpe til med. Det vil gi deg en god følelse av å gjøre noe bra, og det kommer til å se flott ut på CVen når du søker høyskole eller når du leter etter en jobb.
 12. 12
  Finn ut hvilke TV-show er din favoritt, og se den så ofte du kan. Noen ganger følger livene til dine favoritt tv-karakterer kan være nesten identisk med å ha venner.
 13. 13
  Hvis det er noe som betyr mye for deg, for eksempel verdensfreden eller stoppe dyremishandling, ta deg tid til å kjempe for det. Finn ut hvor det er demonstrasjoner, og bli med dem. Skrive brev til politikere eller aviser, og gjør bannere. Du kan selv ønsker å organisere en demonstrasjon av din egen!
 14. 14
  Gå ut! Bare fordi du ikke har noen venner, betyr det ikke at du ikke kan gå ut og ha en flott tid. Gå på kino, butikk, går til en fornøyelsespark eller sirkus, besøk museer - du kan selv ønsker å bare ta en spasertur i parken selv en nyte været. Du kan ta buss eller tog til en tilfeldig by, og ta en spasertur gjennom den. Ta med kamera, slik at du kan ta bilder. dette er en flott måte å bare komme bort. Leie en haug av filmer, noe som gjør popcorn og deretter å ha din egen private lille partiet kan være kult også.
 15. 15
  Skaff deg en jobb! Spør rundt for å finne ut hvor det er en åpen stilling, kan det være på byens bibliotek, noen klesbutikk, den lokale Starbucks, McDonalds - hvor som helst!
 16. 16
  Spille dataspill! Dataspill er en flott måte å tilbringe tid med deg selv, kan du kjøpe en konsoll for eksempel en Xbox eller PS3, eller spille et spill på datamaskinen. Ikke alle spill er enkelt spiller selv, kan noen MMORPGs som World of Warcraft, Warhammer, eller Runescape hvis du ikke ønsker å betale være masse moro. Prøv å kommunisere mer med familien fordi selvfølgelig de vil elske deg mer enn noen andre i denne dumme verden! Ikke prøv å holde seg til noen av klassekameratene bare for å være venner med, fordi de ikke ønsker deg, og da vil du gjøre deg sint. Også hvis du gjør det kan virke for dem du bare følge dem. Prøv å reise og bruke tid på gode ting som å lese, be, lytte til musikk og tegning.

Tips

 • Hvis du fortsatt er trist at du ikke har noen venner, minn deg selv på at du ikke er den eneste som går gjennom dette.
 • Selv om du ikke er venner med de andre barna, være hyggelig mot dem. Få gode karakterer og være høflig mot alle - på den måten de vil ikke ha noe å bruke mot deg.
 • Ikke hør på noen negativitet fra noen. Hvis noen snakker ned til deg, ikke føle seg mindreverdig. Stå opp for deg selv. Masse folk se folk med ingen venner som enkle mål - slå den tanken rett ut av hodet. Ikke bruk noen faktiske vold selv, fortelle dem bør være nok. Hvis de bare tuller på en kjærlig måte skjønt, bare le sammen. Men se forskjell. Du ønsker ikke å være kjent som en aggressiv idiot, men du ønsker ikke å være den svake ungen alle kan spotte heller.
 • Ikke la noen fortelle deg hvordan du skal være eller hva du bør gjøre - ikke engang foreldrene dine. Du er som du er, vær stolt av den personen. Ikke vær for stolt til å innrømme det hvis du tar feil though.
 • Husk: det er fordeler med å være en einstøing! Ingen dømmer deg, og alle dine tanker er til deg selv.
 • Husk at selv om du ikke har noen venner, er du fortsatt en fantastisk person. Ikke la noen ta deg ned. Hvis du føler deg urolig eller ensom, lytte til musikk som vil muntre deg opp. «Keep The Faith", "Man In The Mirror", "Unbreakable" og "You Are Not Alone" av Michael Jackson, 'High school "av Superchick,' Through The Rain" av Mariah Carey: "Når du Wish Upon A Star "av Louis Armstrong, 'Something Beautiful» av Robbie Williams og «Beautiful», av Christina Aguilera. "I Will Survive" av Gloria Gaynor kan være et godt valg, også. Finn din egen favoritt, og lytte til den når du er nede.
 • Hvis folk kaller deg rar, merkelig eller rart, ta det som et kompliment. Det kan ikke alltid høres fint, men likevel det betyr at du er annerledes og unik. Smile og si takk, ikke bli fornærmet. Det er trolig den reaksjonen de håper på.