Wkano

Hvordan gjøre alle sjalu

Det er alltid at en jente som alle ønsker å være. Hun kommer ut av ingenting og tar alle med storm. Hun ser alltid uanstrengt perfekt, har gutta pakket rundt fingeren hennes, og gjør alle sjalu. Noen gang tenkt på at du kan være den jenta? Vel, nå kan du!

Trinn

Hvordan gjøre alle sjalu. Kontroller at du har perfekt, feilfri hud.
Hvordan gjøre alle sjalu. Kontroller at du har perfekt, feilfri hud.
 1. 1
  Kontroller at du har perfekt, feilfri hud. Fukte huden med en daglig fuktighetskrem eller body butter for å glatte ut huden. Soling og spiker maleri er valgfritt, men kan hjelpe. Du må imidlertid sørge for at dine hender og negler er perfekt preparerte også. Brukes daglig fuktighetskrem på hendene og sørg for at tå og fingernegler er riktig trimmet (ikke bekymre deg hvis neglene for kort. Nails normalt vokse ut raskt).
 2. 2
  Vask ansiktet og bruk fuktighetskrem, og drikker 6-8 kopper vann hver dag for at naturlig "glød".
 3. 3
  Pusse tenner, bruke tanntråd og bruke munnvann to ganger om dagen. Ingen liker å være sammen med noen med dårlig ånde eller gule tenner.
  • Spør tannlegen din om bukseseler hvis tennene er skjeve. Bukseseler kan være smertefullt i begynnelsen, men husk, når du får dem tatt av tennene dine vil være feilfritt perfekt.
  • Tygg på mint-smak tyggegummi hvis du har dårlig ånde eller hvis du har glemt å pusse tennene. Vær forsiktig med dette, skjønt. Dette kan vise et dårlig budskap til andre.
 4. 4
  Sørg for at håret ser bra ut overalt. Du vet aldri hvem du kan kjøre inn på matbutikken! Sørg for at håret er rent og til alle tider. Unngå å ha noen dårlige hår dager.
 5. 5
  Være på toppen av trender eller starte dem. Se gjennom moteblader eller se på moteshow. Bli oppdatert på de nyeste stiler. Gjøre stilen din egen! Du kan også bare starte din egen makeup. Du vil at folk skal tro du er naturlig nydelig. Du ønsker ikke dem til å tenke at Bozo the Clown gjorde makeup. Hvis du legger på sminke, sørg for at du setter den på lett.
 6. 6
  Kle seg godt. Kjenn din stil. Arbeid det. Bryr seg ikke om hva andre folk har på seg. Se moteriktig slik at andre vil ønske å kle seg som deg. Være eksentrisk og deg selv. Hvis du fortsatt er i skolen, noen gode klær butikker inkluderer Abercrombie, Hollister, Charlotte Russe, Delilas, Forever 21, Target, og Kohls.
 7. 7
  Være på toppen av trender eller starte dem. Se gjennom moteblader eller se på moteshow. Bli oppdatert på de nyeste stiler. Gjøre stilen din egen! Du kan også bare starte din egen mote trend. Sørg for at den nye trenden er originalt, vil enkel, rimelig, og noe alle følge.
 8. 8
  Har god hånd skriftlig. Lær å skrive navnet ditt frimodig vakker i kursiv også.
 9. 9
  Ha et varemerke. Enten det er en skjønnhet merke på kinnet ditt, et snev av farge i håret, eller en signatur tilbehør, sørg for at alle vet om det.
 10. 10
  Hold hodet høyt når du går. Gå med en hensikt. Folk vil legge merke til deg.
 11. 11
  Gå trygt. Tenk deg en sang i hodet ditt og gå til som slo. Stå opp starte og gå raskt, men forsiktig. Ha en god holdning og husk å.
 12. 12
  Unngå å sladre for mye. Litt er gøy, men hvis du gjør det for mye folk vil starte for lurer på om du snakker om dem bak ryggen deres og begynner å bli mer slitne av deg, ikke like deg.
 13. 13
  Kjenn den nyeste drama. Hold deg oppdatert med siste nytt! Du ønsker ikke å bak på alt. Du vil gjøre deg selv ser slags clueless.
 14. 14
  Gå på fest. sosialisere med andre! Være hyggelig og vennlig. Smile. Gå opp til folk og starte en samtale. Lag en ny venn mens du er der. Bli en sosial sommerfugl.
 15. 15
  Har en attraktiv person med deg. Hang ut med noen som alle tror er søt. Dette vil gjøre folk sjalu, fordi du vil være venner med den søteste gutten på skolen. Folk vil ønske å være deg.
 16. 16
  Være flørtende. Wink, bølge, smil, eller blåse et kyss. Disse dristige ting kan virke vanskelig, men de vil få deg merke. Pass på at du gjør øyekontakt og ser bra ut. Ingen ønsker å flørte med noen som ser lite tiltrekkende!
 17. 17
  Ta sjanser. Hold standarder i tankene, men ha det gøy! Har litt selvtillit og tenke før du handler.
 18. 18
  Har pålitelige, pålitelige venner. Dette er et viktig skritt. Du trenger ikke å være i en klikk, men for å unngå dårlige dager på skolen, sørg for at du er beste og sanne venner der for deg.
  • Respekterer dem og holde sine hemmeligheter også. For at du skal ha gode venner, må du være der når de trenger deg, også.
 19. 19
  Bli med klubber. Du vil bli kjent med flere mennesker. Dette er også en fin måte å bli involvert i skolen. Bli med på en populær klubb eller starte din egen klubb på skolen.
 20. 20
  Over oppnå! være vellykket på alt du gjør. Har gode karakterer, få en viktig rolle i et skuespill, være god i din favoritt sport, og være gode på å få venner. Dette gir folk en mer en grunn til å være sjalu på deg.

Tips

 • Alltid være deg selv og ikke la folk få vite at du prøver å se bra ut.
 • Vær trygg!
 • Smile rask smil på folk du liker eller ønsker å være venner med.
 • Tygg på mint-smak tyggegummi for å holde munnen frisk og fin.
 • Bruk en flørtende og lett parfyme.
 • Å være populær er valgfritt, men kan hjelpe.
 • Bruk hårspray hvis frisyre du prøver er for vanskelig å gjøre.
 • Bruk ting som bringer ut dine beste trekk (f.eks et plagg i samme farge som øynene dine eller noe som går bra med din øyenfarge.

Advarsler

 • Ikke skryte om ting som du har, at andre kan ikke, slik som den nye iPod, eller den siste øyesminke! Spankulere sakene dine, men ikke overdriv det og begynner å gni det inn i andre folks ansikter.
 • Sjalusi er en farlig sjarm og bare fungerer til din fordel hvis forvaltes på riktig måte. Hvis du legger merke til er folk får virkelig sjalu på deg så kanskje det er på tide å kjedelig nedover handle litt og arbeid på å være en venn i stedet for en pin up girl.
 • Noen ganger jenter vil plukke på de små ting om deg / gjøre narr av deg hvis de tror du er i søkelyset deres. Late som de er sjalu, ignorere dem, og le det bort,
 • Ikke over hele "Jeg har alt" karakter, ellers vil du begynne å slå inn en av dem alle elsker å hate, som vil etterlate deg venneløs.