Wkano

Hvordan vite om noen prøver å gjøre deg sjalu

Noen mennesker kan mislike deg på noen måte. Kanskje på grunn av din popularitet eller noe. I de fleste tilfeller kan de komme med en idé. Prøver å gjøre deg sjalu. Å være sjalu er ikke en god idé. Tro meg. Her er hvordan du vet om noen prøver å gjøre deg sjalu, og hvordan å kjempe tilbake!

Trinn

Hvordan vite om noen prøver å gjøre deg sjalu. Hvis noen prøver å gjøre deg sjalu, dette er de første tegnene på dem som prøver å gjøre deg sjalu.
Hvordan vite om noen prøver å gjøre deg sjalu. Hvis noen prøver å gjøre deg sjalu, dette er de første tegnene på dem som prøver å gjøre deg sjalu.
 1. 1
  Hvis noen prøver å gjøre deg sjalu, dette er de første tegnene på dem som prøver å gjøre deg sjalu:
  • De er alt fint rundt deg.
  • De er WAY mer cheerier enn de pleide å være.
  • De vil spørre deg hva du vil, så få det.
  • Når du får noe, vil de si at de skulle få det, men det var "teit".
  • Henge rundt med alle vennene dine, og muligens prøve å ta dem fra deg.
  • De vil opptre uskyldig når noe galt har skjedd.
 2. 2
  Dette er bare noen av de første tegn som viser at de ønsker å gjøre deg sjalu.
 3. 3
  Først av alt, handle bedre enn dem. Ikke bare er det få dem sinte, men du kan ta med et par ekstra nye venner om bord!
 4. 4
  Få lykkeligere i livet også! Du stoppe personen prøver å gjøre deg sjalu, og du kan se den lyse siden av livet!
 5. 5
  Fortell dem hva du vil. Dont lure dem, ellers kan du bli kjent som en taper, desperat for tilfeldige ting. Hvis de får det, i en leende stemme, sier, "er du kopierer meg, eller bare prøver å gjøre meg sjalu?" Da brast ut i latter. Dette vil gjøre dem føler seg usikre på hva de prøver å gjøre.
 6. 6
  Vis noe nytt av. Som en topp eller en ny mobiltelefon tilfelle osv. De er mest sannsynlig å si "jeg skulle få det, men jeg trodde det ikke var kult" (hør etter hva de sier, fordi du kan lure dem og få noe gammelt, og hvis de sier det samme svare "Hei, jeg fikk dette to år siden!" Dette vil stoppe dem rett i deres spor) Når de sier at svar tilbake ved å si "Vel, alle har forskjellig smak" Dette vil gjøre dem føler seg som om du ikke bryr seg.
 7. 7
  Aldri holde seg borte fra vennene dine. Det er svært sannsynlig at den personen som prøver å gjøre deg sjalu vil komme sammen og sparke deg. Så snart de kommer kan du gjøre to ting:
  • Si "Oh yeah, dette er den personen som prøver å gjøre meg sjalu uten grunn" til vennene dine. Dette vil fungere dersom du har omsorg venner.
  • Si "Oh dette er ___________, og __________ disse er mine venner" Den tomme plassen er for person som prøver å gjøre deg sjalu navn.
 8. 8
  Hvis de handler uskyldig når det var deres feil, må du IKKE ta skylden. Vis at det de gjør er ikke til høyre.
 9. 9
  Nå, bare følge dette trinnet i ekstreme situasjoner. Gå opp til dem og spørre "Ok, du har endret holdning helt, hver gang Vil du ha noe, får du det, og når jeg får noe, kaller du det teit, er du prøver å gjøre meg sjalu eller er du bare være ren uhøflig? " Når du sier dette ser inn i øynene.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du spør dem om de prøver å gjøre deg sjalu fordi kanskje de nettopp har hatt en forandring i hjertet.