Wkano

Hvordan å være glad når du ikke har venner

Vi er omgitt med folk og det er noen ganger når du faktisk ikke har en venn å henge ut. Ofte dette øyeblikket skjer når du treffer dine sen 20s. Alle dine gode venner er gift, flyttet noen inn i en annen by... Ser dette kjent ut? Likevel er det ingen grunn til panikk. Etter hvert vil du finne nye venner. Her er noen tips hvordan du kan overvinne følelsen av ikke å ha venner.

Trinn

Hvordan å være glad når du ikke har venner. Ta litt tid for ting som du ikke har tid før - Ja, det er alltid noe som du har startet, men aldri fullført på grunn av dine plikter og samfunnsliv.
Hvordan å være glad når du ikke har venner. Ta litt tid for ting som du ikke har tid før - Ja, det er alltid noe som du har startet, men aldri fullført på grunn av dine plikter og samfunnsliv.
 1. 1
  Ta litt tid for ting som du ikke har tid før - Ja, det er alltid noe som du har startet, men aldri fullført på grunn av dine plikter og samfunnsliv. Men på denne tiden når du ikke har venner prøve å fullføre et maleri, en roman eller noe annet som du har jobbet med. Minst vil du ha noe interessant å presentere for dine fremtidige venner.
 2. 2
  Utforsk - Ja utforske verden og alt rundt deg. Nyt solen (det er gratis!), Eller du kan gå på en tur som du alltid har drømt om, men aldri hatt tid før. Les en bok, se din favoritt komedie, etc.
 3. 3
  Besøk dine slektninger - Det var en tid da du ikke trenger dem, men nå gjør. Prøv å få kontakt med dem og lære noe nytt om dem.
 4. 4
  Gi - Ja gi kjærlighet, gaver. Kjærlighet kan gjøre magi og ved å uttrykke din kjærlighet vil du føle deg bedre om deg selv. Ser trygg. Du vet aldri når ekte kjærlighet vil komme sammen.
 5. 5
  Prøv å gjøre en forskjell i ditt liv stil - Er du lei av den samme rom? Male det i en annen farge eller re-arrangere møbler. Du vil føle deg mindre stresset. Ved å gjøre noe du vanligvis glemmer at det er noe som plager deg.
 6. 6
  Hold et øye for de gode gutta - Nå har du tid til å finne din sjel
 7. 7
  Se fotoalbumet - Det finnes ingen bedre følelse enn å ta tid til å gå tilbake til dine tidligere minner. Du hadde gode tider huh? Men gjør deg klar! Gode ​​tidene er ennå ikke kommet, bare være tålmodig.
 8. 8
  Lytt til musikk - Musikk er den beste kur. Bare nyte melodien og dykke inn i den magiske verden av musikk og melodi notater.
 9. 9
  Ta vare på deg selv - Det er ingen som vil ta vare på deg hvis du ikke gjør det selv. Start et nytt treningsprogram, begynne å spise godt, etc.
 10. 10
  Ved å gjøre ting for deg selv, du vil føle deg mye bedre, og som et resultat vil du tiltrekke deg nye venner.

Tips

 • Være tro mot deg selv og være fornøyd med deg selv.
 • Prøv å huske at du er den beste, er det ingenting galt med deg, men på denne tiden kan du ikke finne en anstendig venner som du ønsker.
 • Vær deg selv! Det er mye bedre å være komfortabel i din egen hud.
 • Holde seg frisk, ikke la denne skaden selv - selvfølelse. Du er en fisk som dykker ned i havet søker etter noe bedre at du hadde før.
 • Bo i en god tilstand. Tur, mosjon, kokk, tegne, etc.
 • Smile-Hvor enn du går bare smile. Ved å være positiv vil du tiltrekke folk til deg selv.

Advarsler

 • Vær tålmodig. Noen ganger tar det lengre tid å finne nye venner, men det som teller er å holde troen på at bedre dager er ennå ikke kommet.

Ting du trenger

 • Tålmodighet
 • God vilje
 • Positiv holdning
 • Smil, Håndtrykk
 • Øyekontakt