Wkano

Hvordan å være mentalt forberedt og organisert før skolen starter

Den første dagen av skolen er forventet av noen og fryktet av andre, men dens ankomst er uunngåelig! Her er noen tips for å mentalt forberede deg for det kommende skoleåret.

Trinn

Hvordan å være mentalt forberedt og organisert før skolen starter. Start med å sette vekkerklokken litt tidligere.
Hvordan å være mentalt forberedt og organisert før skolen starter. Start med å sette vekkerklokken litt tidligere.
 1. 1
  Start med å sette vekkerklokken litt tidligere. Begynne å gjøre dette ca 3 uker før skolen starter. På denne måten vil du være godt tilpasset våkne opp tidlig og du vil være på vakt og klar for klassen.
 2. 2
  Sørg for at du har klær som møter med dress-code retningslinjer for skolen din. Det er mye lettere å være avslappet på skolen hvis du ikke skjule dine måte altfor baggy bukser eller måte-for-kort skjørt fra administrasjonen. Den in-ting eller høst moter kan være forskjellig også så bare bære noen comfy rene klær før de "must-haves" kommer inn, så kan du tilpasse hvis du vil. Ikke ha noe prangende eller sommerlig for omtrent en uke på forhånd, som du definitivt ikke vil ha på seg at i skolen! Husk også at hvis du har vært dressing som en slask i sommer da om en uke på forhånd, gjøre en innsats med utseendet ditt, det vil forberede deg for klær oppmerksomhet.
 3. 3
  Hvis du ikke gjør det allerede, begynne å spise frokost hver morgen. Dette er en veldig viktig ting å gjøre. Spise brensel opp hjernen din med energi til å komme i gang. Forskere bevist at barn som spiser frokost hver morgen får bedre karakterer enn barn som ikke gjør det. Prøv å unngå sukkerholdig frokostblanding frokost skjønt, sugar rush vil peter ut av midten morgen, forlater du craving mer sukker. En sunn frokost vil opprettholde din energi gjennom lunsjtid, og det vil gjøre at du føler deg klar for klassen.
 4. 4
  Hvis du mottar lærebøker før starten av klassene, ta en titt gjennom dem. Du vil føle deg mye mer komfortabel inn i en klasse når du allerede har en idé om det materialet du vil dekke. Ta ekstra vare på lærebøker. De fleste skoler har avgift på rundt 40€ hvis du skader eller mister en bok.
 5. 5
  Kjøpe så mange av skolen leverer du trenger før starten av klassene som mulig. Denne måten vil du allerede har materiale organisert når du går til klassen. Det vil være lett å få en eller to ekstra materialer læreren din kan be deg. En idé om ting for å få:
  • # 2 blyanter
  • Paper
  • Mapper og Binders
  • Highlighters
  • Penner
  • Mini stiftemaskin
  • Binders
  • En skriver hvis du A) ikke har en B) Vet du skal skrive en masse papirer C) Ønsker ikke å betale biblioteket avgift.
  • Notatbøker
  • Ryggsekk
  • Viskelær
 6. 6
  Gå til hvordan du kan organisere din ryggsekk for flere ideer om hvordan du får din ryggsekk klar for skolen. Det er viktig å ha denne oppgaven ned fordi det kan hjelpe deg å holde veldig organisert.
 7. 7
  Få en daglig eller ukentlig planleggeren. De vil hjelpe utrolig når du starter klasser, og du vil være i stand til å balansere klasser, studere, sport og sosial tid mye bedre. Du vil være mindre stresset når du faktisk kan se at du har avsett tid til de tingene du trenger å gjøre. Sett Lekser i for ikke å glemme det-de fleste synes at å gjøre det rett etter skolen er veldig bra (det er flott å vite at det er gjort!) Hvis skolen din gir deg en planlegger, som er den du bør bruke.
 8. 8
  Det er mange måter å mentalt forberede deg for skolen. Folk kan ikke fortelle deg nøyaktig hvordan du selv kan bli klar i den mest effektive måten, men de vil ha ideer. Du bør ikke bekymre deg for å bli mobbet. Sjansen er at lærerne skal se hva som foregår i hallene. Flere tips nedenfor.

Tips

 • Dette høres kanskje dumt, og kan virke som det har ingenting å gjøre med studiene, men prøver så hardt som du ikke kan komme inn noen argumenter og drama med dine klassekamerater fordi som virkelig kan tygge deg opp innvendig og du bør holde fokus.
 • For når skolen starter kan det virkelig hjelpe å bare være deg selv. Noen prøver å være annerledes til å passe inn, men ekte vennskap begynne med å fortelle sannheten om deg selv, ikke bare prøver å passe inn med de "i mengden". Det vil ikke gjøre deg noen tjenester å late som å være noen du ikke er fordi du vil sannsynligvis få funnet ut, eller ender opp med å være med "venner" som du ikke liker
 • Ikke utsette. Dette vil bare legge til stress og gjøre alt virke ti ganger verre enn den trenger å være. Hvis du trenger hjelp, spør en forelder, lærer, eller søke på Google for å få hjelp.
 • Hvis du allerede har ryggsekken og forsyninger for skolen, prøver å organisere forsyninger i sekken før skolen starter, slik at du allerede har et system for det og vil ikke ha en rotete ryggsekk.
 • Bruke skolens skap system (hvis de har en). Hvis skapet ditt ikke er ren, kan du prøve å komme inn i skolen i løpet av ferien til å rydde opp. Hvis vesker, bærbare datamaskiner, bøker osv. ikke passer, ber om en andre skap. Ikke bare ta en hvis de sier nei, fordi du vil få problemer hvis en lærer eller annen myndighet figuren finner ut.