Wkano

Slik kopierer du et essay uten din lærer å finne ut

Helt ønsker å få ut av å skrive et essay eller papir? Her er hvordan du kopiere og lime inn et essay uten at læreren noen gang å finne ut.

Trinn

Slik kopierer du et essay uten din lærer å finne ut. Gå på internett og finne et essay eller en skrive opp eller noe om emnet og kopiere og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram.
Slik kopierer du et essay uten din lærer å finne ut. Gå på internett og finne et essay eller en skrive opp eller noe om emnet og kopiere og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram.
 1. 1
  Gå på internett og finne et essay eller en skrive opp eller noe om emnet og kopiere og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram.
 2. 2
  Du må endre noen ord rundt i essayet, så hvis læreren sjekker det, ville det ikke komme opp i google. Hvis læreren sjekker hver setning så du må kanskje endre et ord i hver setning. Dette kan imidlertid fortsatt få deg arrestert hvis setningene er for like. Hvis du vil være sikker på parafrase (reword) essayet. På den måten trenger du bare å gjenfortelle informasjon du ikke blir tatt, kan du bruke den opprinnelige litteraturliste og trenger ikke å forske selv. På toppen av det vil du også ha lært litt om emnet uten å legge for mye arbeid i det.
 3. 3
  Hvis du kopierer direkte sørge for at fonten og formatet er det samme. En vanlig feil er å skrive Times New Roman for hva du skrev, og når du kopierer noe det var i Arial.
 4. 4
  Gjør det hele en farge og skjule eller fjerne eventuelle hyperkoblinger. Hvis du sender det til læreren din, høyreklikk på hyperlenker og deaktivere dem.
 5. 5
  Pass på at ingenting er fet eller kursiv.
 6. 6
  Hvis du har litt mer tid prøve og finne et essay om det samme emnet og stokk biter av det i tillegg. Ikke glem å endre ord på dette også skjønt.
 7. 7
  Legg inn litt informasjon av dine egne. De fleste lærere kan gjenkjenne en helt annerledes skrivestil.
 8. 8
  Lever den inn og be læreren ikke finner ut.
 9. 9
  Forstå at hvis du blir tatt plagiere, betyr det faktisk bo på akademisk bakgrunn, og dette betyr at hvis du bestemmer deg for å gå til å oppgradere skolen, har du i utgangspunktet skrudd selv.
 10. 10
  Vet at de fleste lærere kan lukte stjålet skriver fra en kilometer unna, essayet vil ikke høres ut som du, uansett hva du gjør.
 11. 11
  Hvis du putter halve innsatsen for juks i faktisk å skrive ditt eget arbeid, vil du sannsynligvis gjøre det bra.

Tips

 • Kommentar til læreren om hvordan du fant essay å forsegle avtalen.
 • Sett minst ett felles stavefeil i essayet ditt, bevise at skriving er virkelig din!
 • Pass på at alle ordene i essayet er de du forstår.
 • Endre språket litt hvis det er altfor sofistikert og med gammel engelsk.
 • Ikke fortell noen om det, og med noen du stoler på, fordi dette er privat, og du ønsker ikke læreren å vite.
 • Kontroller at du bruker en font som er litt uprofesjonelt, fordi en sånn aldri ville bli brukt på en nettside.

Advarsler

 • Ikke liste på nettsiden du kopiert det fra i litteraturlisten din!
 • Hvis du gjør dette mye du vil til slutt bli fanget, og det vil trolig være en svært streng straff, hvis det er et lite essay, bare suge den opp og gjøre det.
 • Hvis du kommer til å jukse, og leser denne opplæringen, er du sannsynligvis kaste bort mer tid enn det er verdt. Det ville være raskere å bare skrive papiret selv, uten mulige konsekvenser.