Wkano

Hvordan lage en ungdomsskole oppgradering tale

Komme forfremmet til videregående skole er en ganske big deal, og du vil nok gjerne forlate et merke på ungdomsskolen. Gå ut med et smell ved å gi en stor oppgradering tale!

Trinn

Hvordan lage en ungdomsskole oppgradering tale. Snakk om dine første minner på skolen.
Hvordan lage en ungdomsskole oppgradering tale. Snakk om dine første minner på skolen.
 1. 1
  Introduser deg selv. En administrator vil trolig gi deg en grunnleggende innføring, men det kan være lurt å legge noen detaljer.
  Hei alle sammen! Jeg er Dan og jeg har gått til Lemon Valley School i tre år nå.
 2. 2
  Snakk om dine første minner på skolen. Visste du starter på samme tid som alle andre eller gjorde du overføre? Snakk om hva du forventet da du først kom.
  Da jeg først kom hit, husker jeg tenkte at campus var stor og overfylt. Jeg var redd jeg ikke kom til å passe inn i.
 3. 3
  Snakk om hvor mye du likte opplevelsen. Hvis du var redd i begynnelsen, sier at det gikk mye bedre enn forventet.
  Men alle jeg har blitt kjent med i løpet av de siste årene har vært stor. Jeg har gjort mange gode venner og lært av gode lærere.
 4. 4
  Si en setning eller to om hver lærer. Hvis det er hensiktsmessig, lage små vitser - men ikke være ondskapsfulle. Med mindre du hadde en stor antall lærere gjennom årene, prøv å ikke la noen ut.
  Mr. Holmes viste meg at vitenskapen kan være morsomt - spesielt når din modell vulkan utbrot over hele taket. Jeg glemmer aldri den gangen Mrs. Peterson gjort en perfekt dunk på basketballbanen. Og hvem visste at Ms Ludlow spiller banjo som ingen virksomhet?
 5. 5
  Snakke litt om de andre elevene. Du kan være den som gir talen, men du representerer din avgangsklassen. Snakk om minneverdige hendelser, ting som klassen ble kjent for, eller hvor nær alle har blitt.
  Selvfølgelig ville det ikke ha vært den samme uten mine fantastiske klassekamerater. I løpet av høsten veldedighet stasjonen, gjorde vår klasse Lemon dalen historie ved å heve over tre tusen dollar. Vår tur til DC i år var en av de mest morsomme opplevelsene i mitt liv. Jeg er glad for at så mange av oss skal gå på samme skole i høst.
 6. 6
  Snakke om fremtiden. Diskutere hvordan skolen har hjulpet deg forberede seg på hva som kommer.
  Jeg pleide å tenke at å gå på videregående skole ville være skremmende, men med alle mine venner og alt som lærerne mine har lært meg, alt jeg føler nå spent.
 7. 7
  Takke alle for hva de gjorde for å gjøre dine ungdomsskole år stor. Dette inkluderer jevnaldrende, lærere, foreldre, administrasjon og ansatte. Hvis det var en tid da noen virkelig hjulpet deg, ta den med.
  Jeg vil takke lærerne, personalet, rektor Nolan, mine klassekamerater, og, selvfølgelig, mine foreldre for en fantastisk Lemon dalen opplevelse. Jeg ønsker spesielt å takke Sara Jenkins, som var den første personen til å snakke med meg på min første dag, viste meg tauene under min første uke, og har vært min mentor i løpet av de siste tre årene.
 8. 8
  Legg til en avsluttende uttalelse. Tenk på en fin clincher som vil forlate en stor innvirkning på publikum og vil lukke tale pent.
  På vegne av klassen av 2012, ønsker jeg å takke deg igjen! Jeg håper bare at Lemon Valley School husker oss så kjærlig som vi vil huske det.

Tips

 • Hold talen livlig. Ingen ønsker å sovne på egen konfirmasjonen. (Eller, i ditt tilfelle, sette sitt hele klassen til å sove.)
 • Du er ikke eksamen fra videregående skole eller høyskole, så ikke bli altfor sappy eller latterlig! Du har fortsatt en lang vei foran deg.
 • Ikke bli for nervøs! Hvis du ble bedt om å holde talen, da du ble sikkert spurt for en grunn.
 • Sørg for at du har noen form for melding som er inspirerende, slik at folk husker det.
 • Legge vitser i talen din er helt alright. Faktisk vil det gjøre talen mer minneverdig.

Advarsler

 • Talen bør ikke være for lang. 3-5 minutter ville gjøre pent. Ikke ta med for mange minner fra skolen, eller det kan begynne å høres ut som en liste!
 • Kontroller at innholdet i talen din er respekt for alle. Dette inkluderer selv de lærerne som du hater.
 • Føl deg fri til å fortelle historier om folk, men sørg for at du spør personen om du kan nevne dem i tale. På den måten ingen er flau på avslutningsdagen.
 • Ikke vis din tale til dine venner eller det vil ikke ha så mye innvirkning under seremonien. (Du vil sannsynligvis nødt til å kjøre den av en lærer, men.)
 • Ikke tygg tyggegummi mens du snakker fordi det er respektløst.