Wkano

Hvordan å vente på en misjonær

Du har funnet din Prince Charming (misjonær), og nå er han borte i to år eller enda mer. Ikke bekymre deg! Uansett hvor mange historier og vitser du hører om jenter ikke vente på kristne misjonærer muligens Kirkens misjonærer, som Bibelen studenter lære å være misjonærer eller for å være pastorer - fortsatt er det mange suksesshistorier også. De er unge misjonærer til indre by - urban sykdom på planter - og evangeliske misjonærer hjelpe småby menigheter som ikke støtter dem godt eller i det hele tatt. Han trenger din hjelp til å fullføre finne sin vei, spre sine vinger, komme seg ut av redet - å sørge for sitt kall i Kristus.

Trinn

Hvordan å vente på en misjonær. Løse å vente på din mann av gud.
Hvordan å vente på en misjonær. Løse å vente på din mann av gud.
 1. 1
  Løse å vente på din mann av gud...
 2. 2
  Gi deg selv god påminnelser om hvor fantastisk din potensiell ektemann, misjonæren, er. Bilder og gamle notater er stor for dette.
 3. 3
  Skriv til ham hver uke. Det hjelper å være konstant skriftlig, skrive litt hver dag. Mens du venter på en klasse for å starte eller i en kjedelig forelesning er prime ganger.
 4. 4
  Prøv å ikke bli forelsket i andre gutter. Dette er veldig viktig! Hvis du begynner å like andre gutter, sørg for at du hele tiden sammenligne dem til din misjonær. Sørg for at du understreker ting som du liker mer om din misjonær, og sørg for å lapskaus over ting som plager deg om de ikke-misjonær gutta. Hvis det ikke er noe som plager deg, late som det er (så leve med en disiplin...).
 5. 5
  Prøv å ikke være for uimotståelig. De ikke-misjonærer er vanskeligere å bekjempe når du er uimotståelig.
 6. 6
  Kontroller at du har en travel, interessant personlige liv. Dette bør være sant om din kjæreste er hjemme eller ikke - men spesielt når han er borte: sørg for at du forfølge hobbyer og lidenskaper uten å gjøre noen unnskyldning om å være for opptatt. Livserfaring, i enhver form, gjør deg til en langt større partner.

Tips

 • Husk at han gjør Guds arbeid. Du er hans andre prioritet. Ikke frik ut hvis han ikke har nok tid til å skrive et nytt brev den andre han får din. Tålmodighet er hva dette handler om.
 • Forvent at han vil bli endret av opplevelsen (som du også har endret og forhåpentligvis modnet). Gi hverandre tid til å bli kjent med hverandre igjen når han kommer tilbake.
 • Kontroller at du har en sterk støtte gruppe av familie og venner.
 • Husk at du må vokse mens han er borte. Økende ditt eget vitnesbyrd er avgjørende for en vellykket forhold når misjonær kommer hjem. Å gå på skole, lære husmoryrkeferdigheter ferdigheter, og utvikle dine talenter er alle gode ting å gjøre.
 • Du kan føle at du ønsker å tilbringe så mye tid som mulig med nesten-misjonær før han forlater - for å lagre den opp, så å si. Minnene som du lager vil være noen av dine beste venner mens han er borte, men selvfølgelig kan du ikke egentlig lagre opp disse tider å bruke dem senere. Bare sørg for at du ikke tar noe av tiden du har sammen for gitt.
 • Husk at to år er lik evigheten-på to måter. Den tiden han er borte kommer til å virke som en evighet. Viktig før han forlater at dette virkelig kommer til å bli hardt. Forbered deg mentalt og følelsesmessig. Imidlertid er evigheten egentlig alltid, og du ønsker å tilbringe den med "perfekte" mennesket. De to års ensomhet og harde tider, er uansett hvor lenge de synes å vare, verdt en herlig evighet!
 • Nøkkelen til å vente på en misjonær er å virkelig vil. Hvis du vet at misjonær er virkelig rett mann for deg, vil andre gutta ikke være et problem.
 • En slik misjonær er å følge Kristus, å finne livslang karriere og læring sin plass og setter gift livet på vent for en mer rimelig tid, og et bedre ekteskap når det er mulig. Du har gode grunner til å vente til rett tid og omstendigheter i livet ditt i Kristus og ser også frem til å bli en god kristen kone etter ventetiden.
 • Å være ansvarlig for å holde en utklippsbok for din misjonær er en fin måte å holde ham i hodet og andre ut.
 • Lær om landet hvor han går (folket, historie, konflikter, problemer) slik at du er i stand til å koble bedre.

Advarsler

 • Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å vente på din misjonær, ikke nødvendigvis gifte seg med den perfekte mannen. Sørg for at du vet at han er den ene før han forlater.
  • Også huske på at både du og han vil være modne seg mye i løpet av de to årene han har gått. Mens noen ganger disse relasjonene fungere bra, og er for evigheten, ofte de ikke. Vær klar for ham å bli forandret - ikke den samme personen du visste før sin misjon. Sikkert han vil være mer av en mann... ikke "ung mann" som forlot hjemmet.
   • Også ikke være "bløt" i å skrive. Ikke gjenoppleve siste romantiske opplevelser. Være oppmuntrende og støttende. Hvis han elsker deg, vil han "låse deg i sitt hjerte" mens han er på oppdrag for Herren.