Wkano

Hvordan fortelle noen du løy

Fortelle noen noe som de ikke ønsker å høre, eller fortelle dem om noe du gjorde kan være en av de vanskeligste tingene du kan gjøre. Men å fullføre dette kan være svært givende og frigjør for alle parter.

Trinn

Hvordan fortelle noen du løy. Hvis sannheten er spesielt ødeleggende eller den andre parten synes lett opprørt, kan det være nyttig å møtes på et nøytralt sted.
Hvordan fortelle noen du løy. Hvis sannheten er spesielt ødeleggende eller den andre parten synes lett opprørt, kan det være nyttig å møtes på et nøytralt sted.
 1. 1
  Hvis sannheten er spesielt ødeleggende eller den andre parten synes lett opprørt, kan det være nyttig å møtes på et nøytralt sted. Hvorfor ikke møte nedover gaten for en kaffe, eller i en bokhandel, eller på en restaurant? Innstillingen vil holde noens følelser blir for oppvarmet.
 2. 2
  Vent til du sitter, ligger, og behagelig å starte samtalen. For eksempel ikke si "Jeg vedder på at du lurer på hvorfor jeg ba deg her" mens du fortsatt venter i kø for kaffe.
 3. 3
  Starte samtalen med noe som er virkelig fra hjertet ditt. Det være seg ", spurte jeg deg å komme hit med meg fordi det er noe jeg må fortelle deg, og jeg følte meg dårlig å skjule det fra deg" eller "Det er noe jeg tror du bør vite". Ærlighet myker NOE slag. Fra mindre indiskresjoner til utroskap, hjelper komplett og total ærlighet virkelig.
 4. 4
  Du kan fortsette med å peke på at mens mange mennesker er uærlig med hverandre, du bare ikke kan leve livet ditt på den måten fordi din obligasjon, forhold, eller tillit til den andre parten var for viktig for deg.
 5. 5
  Etter dette punktet, vil den andre parten sannsynligvis føle heller engstelig, så raskt gå videre til neste steg, som er...
 6. 6
  Fortell sannheten. "Jeg løy til deg om min tidligere jobb erfaring", "Jeg gjemte deg at jeg har brukt min bonus penger å gamble", "Jeg gjemte deg at jeg har snakket med eksen min", uansett hva din bekjennelse er.
 7. 7
  Raskt følge det opp med hvordan du føler om indiskresjon din. "Jeg føler meg forferdelig for å skjule dette fra deg."
 8. 8
  Hvis det er aktuelt, belønne den andre partens intuisjon ved å forsterke at du merke de skulle tvile på deg. "Jeg vet du hadde dine mistanker om at..." eller "Jeg vet at du visste det var noe".
 9. 9
  Fortell den andre parten hvorfor du følte seg tvunget til å skjule hva du gjorde. Enten det var en del av deg som du ikke er stolt av, men kan ikke rense, eller en kortvarig drunken feil, må du være ærlig.
 10. 10
  Beklager igjen. Forstå at hvis deres reaksjon er svært negativt, er at sjansen du tok da du bestemte deg for å lyve.
 11. 11
  Fortell den andre parten (før de spør, hvis det er mulig) at du har lidd nok mens skjule denne første hemmelig for dem og at ingen slik uærlighet vil skje igjen.
 12. 12
  Hvis det er noe som skjedde for lenge siden, det er andre trinn du bør ta først. Ta det opp et par dager før du ønsker å gjøre tilståelse, og se hvor dårlig de reagerer. Hvis deres reaksjon er fryktelig, fortelle dem så snart som mulig. Hvis de ikke ser ut til å reagere ganske så dårlig, følger fremgangsmåten ovenfor, på en ganske rolig tempo, men gjør det innen en uke.

Tips

 • Holde rolig. Ikke bli sint hvis den andre parten gjør. Prøv å holde situasjonen så rolig som mulig. Dette vil komme alle involverte.
 • Innrømmer løgn og utskeielser så tidlig som du muligens kan. Graden av tillit i forhold til den andre parten vil bli berørt uansett, men det er en generell tommelfingerregel at "Jo tidligere, jo bedre".
 • Folk som lyver har en tendens til å unngå sammentrekninger, som ikke ville, ikke ville har, etc. *
 • Hvis du ikke har en sjanse til å snakke i person mye, skrive ut hva du vil si. Deretter skrive et brev, om en side lang, forklarer detaljer om hvorfor du løy, hvorfor du gjorde det du gjorde, og be om tilgivelse deres. Så, neste gang du ser denne personen, trekke dem til side, og rolig 'fess opp til hva du gjorde / løy om. Fortell dem at du er enormt lei meg, og at du har dine grunner, men de alle høres ut som unnskyldninger når du sier dem høyt. På dette punktet, har brevet, og sier at hvis de ønsker å vite hvorfor du gjorde dette, kan de lese brevet. Beklager igjen, og håper på det beste.
 • Hvis løgnen var noe du fortalte dem for lenge siden, og har fått mer intim med dem siden da, ikke vær redd. Sjansen er, så lenge det ikke er noe livsforvandlende for eksempel "jeg løy til deg, jeg faktisk far til en gutt som allerede... Jeg er ikke en jomfru som jeg sa", vil de ta det enkelt. Stol på meg, alle vet hvor vanskelig det er å "bekjenne seg til noe som du løy om, og sjansene er, hvis de er verdt å ha rundt de vil tilgi deg.
 • Aldri prøve å klandre andre for dine løgner. Godta skylden helt og ta konsekvensene.

Advarsler

 • Ikke avslør store løgner i flere trinn. For eksempel, hvis du trenger å avsløre for ektefellen din at du har vært utro mot ham / henne og at et barn er på vei som et resultat, ikke starte med den lille bekjennelse av "Jeg kysset noen" og jobbe deg oppover derfra, i trinn. Sannheten er imidlertid villmann, er alltid det beste for alle involverte.