Wkano

Hvordan å vokse grovt hår lenge

Denne artikkelen som vil hjelpe deg å vokse langt hår. Hvis du vil ha lange, vakre hår, les videre. Dette vil fungere for omtrent alle med tykt eller grovt hår.

Trinn

Hvordan å vokse grovt hår lenge. Begynn med en profesjonell hårklipp å gi deg selv best mulig utgangspunkt for langt og sunt hår.
Hvordan å vokse grovt hår lenge. Begynn med en profesjonell hårklipp å gi deg selv best mulig utgangspunkt for langt og sunt hår.
 1. 1
  Begynn med en profesjonell hårklipp å gi deg selv best mulig utgangspunkt for langt og sunt hår.
 2. 2
  Vask og pleie håret så lite som mulig. Jo lengre du går uten å ha våte, lett strukket og knipset hår sjakter jo bedre! Konsentrer sjamponering på hodebunnen og condition på endene. Skjær av deler når håret viser tegn til dem. Det er ikke nødvendig å trimme regelmessig med mindre du får splittelse, men hvis de ser ut bli kvitt dem!
 3. 3
  Ved hjelp av varme produkter anbefales ikke. Hvis du må bruke en hårføner, bruke beskyttende produkter. Generelt, er det best å unngå varme valser, curling strykejern eller tørketrommel fordi de vil skade håret og gjøre langt hår mindre attraktivt over tid. Vurdere å vaske håret om kvelden og la den lufttørke i stedet. Bruk kule innstillingen i stedet for varmt.
 4. 4
  På kvelden kan du enten flette håret eller forsiktig vikle hodet i et silkeskjerf. Det er ikke nødvendig å bruke hår bånd, men hvis du bruker dem uten en metalldel.
 5. 5
  Olje håret med kokos olje eller extra virgin olivenolje. Bare gjøre dette trinnet hvis håret er skadet på noen måte. Dette trinnet vil ikke gjøre håret vokse.
 6. 6
  Tenk farging håret med henna heller enn med kommersiell fargestoff. Dette vil ikke gjøre håret vokse og anbefales kun for folk som ønsker å farge mens de vokser det ut og ønsker ikke å skade den med kommersielle fargestoffer.
 7. 7
  Bli med langt hår fellesskap og fora for å få all den informasjonen du trenger.

Tips

 • Områder av livet ditt som kosthold, mosjon, timers søvn, og stress påvirker hårveksten. Sunne vaner vil fremme sunt hår - spise godt og drikke masse vann, bør enhver endring viser i ca 6-8 uker på håret.
 • Hvis du må kjemme vått hår, gjør det forsiktig med en bredt tann kam. Gre ut i bunnen av hver lås først og arbeid mot toppen. Du kan gjøre dette mens håret er lastet med balsam. Det er mye bedre å la være.
 • Ikke legg gel eller hårspray med alkohol i håret, som det vil virke uttørkende. Hvis du trenger å bruke produktet, gjøre research på hva kjemikalier er slitende eller løsemidler. Vanlig 100% aloe vera-gel kan brukes i stedet for gel.
 • Kast ut noen børster med de små baller på slutten av bust, de bare skade håret!
 • Regelmessige hårklipp er ikke nødvendig, men hvis håret 'slepebåter' når du pusser ut endene, er det sannsynligvis en god tid for en trim.
 • Husk at olje behandlinger ikke etterfylle fuktighet i håret, beskytter de mer fra å være tapt. Den beste måten å gjøre hår masker er å suge hodet i badekaret i ca en halvtime, så la det tørke halvveis og sette olje i.
 • Siden håret er allerede grov, prøv å ikke legge mye varme på håret ditt. Hvis du bruker et flatt jern prøv å ikke blåse tørke håret.
 • Hvis du ikke vet hvordan du gjør en varm olje behandling i håret ditt, be om hjelp og / eller lese retninger. Du kan selv prøve bare å sette noen dråper av kokos eller extra virgin olivenolje på dine ender! Du kan også bruke jojoba, avokado olje, listen er endeløs... men CO og EVOO er best som de etterligner tettest den naturlige oljen fra håret ditt.
 • Aldri la noen presse deg til å klippe håret av for en veldedig organisasjon. Mange av disse organisasjonene er faktisk ikke veldedig, eller enda en svindel! Hvis du klippe håret du kan selge det på steder som www.thehairtrader.com og donere pengene til veldedighet, men ikke føler seg presset til. Det er ditt hår, hardt arbeid - fortelle alle som presser deg til å donere litt blod eller beinmarg!

Advarsler

 • 'Chemicals' er ikke djevelen! Alt er laget av "kjemikalier, 'lære lingo av god hårpleie og avgjøre om du bør bruke" cones "eller" SLS "eller ikke. Det er ingen riktige svar, og håndtering forhold mye mer enn produktet i de fleste tilfeller.
 • Unngå curling strykejern og rette strykejern. Hvis du bruker en varm verktøy alltid bruke en varme beskytte produktet. Rette og curling hår alltid skader det - du trykker på fuktighet ut av håret og ingenting kan fylle dette. Håret ditt vil splitte raskere og tar lengre tid å vokse hvis du bruker varmebehandling.
 • Aldri ta råd fra noen som har hår er svært forskjellig fra din.