Wkano

Hvordan avslutte en kamp med en venn

Noen ganger har vi en kamp med en venn. Mange ganger, finner du at du selv har glemt hva kampen var om. Du bare syntes å krangle, og deretter slutte å snakke til hverandre. Tiden går og du innser at du går glipp av vennskap, og ønsket at du kunne snakke med vennen din på nytt. Det er mulig, og de sannsynligvis føle på samme måte som du gjør. Noen må ta initiativ, og det kan like godt være deg!

Trinn

Hvordan avslutte en kamp med en venn. La argumentet småkoke en stund, ved å la den være alene, og å unngå kommunikasjon.
Hvordan avslutte en kamp med en venn. La argumentet småkoke en stund, ved å la den være alene, og å unngå kommunikasjon.
 1. 1
  La argumentet småkoke en stund, ved å la den være alene, og å unngå kommunikasjon. Hvis du snakker rett etter kampen, er mange ting sagt i sinne. Men ikke vent for lenge, som gir dårlige følelser å brygge for lenge skaper en situasjon som blir mer vanskelig å gjøre opp. Så etter kampen roer seg, må du snakke med personen før det er for sent. Når du gjør det, sitte ned og si at du beklager hvis du er den som forårsaket kampen. Selv om det var den andre personens feil, bare ta skylden, slik at du vil gjøre opp før enn senere.
 2. 2
  Ta deg tid til å revurdere om denne personen er virkelig en venn hvis du er stadig i kamper og alltid gjør opp først.
 3. 3
  Reflekter over hva du kan ha gjort. Les siste e-post, chat, etc. Dette vil hjelpe deg å forstå deres synspunkt.
 4. 4
  Gi seg og be om unnskyldning. Den andre personen ønsker trolig å gjøre det også, men det viser at du er en modig og dedikert venn.
 5. 5
  Husk å alltid si at du beklager først deretter å gjøre opp. Også prøve å ikke være for hard mot deg selv!
 6. 6
  Prøv å forstå din venns perspektiv. Du er både krangler fordi du åpenbart ikke enige om noe. Men visste du virkelig at det gjennom? Hva hvis din venns perspektiv er fornuftig? Sørg for å forstå hva han / hun sier, det kan være mer fornuftig enn din!
 7. 7
  Kontrollere følelser. Hvis du ikke lærer hvordan du kan styre selv, ville det mest sannsynlig slå inn i en slåsskamp, ​​som skader vennskap enda verre. Hvis vennen din er roping på deg, ikke kjefte tilbake. Ro deg ned selv om den andre er ikke, for eksempel telle til ti, uncurl nevene, ta et dypt åndedrag. Bare ikke ødelegge det!
 8. 8
  Hvis du unngår hverandre, ikke prøv å gjøre den andre sjalu. Hvis dette skjer, vil det komme fram et annet nivå av konkurranseevne. Liker, ikke prøv å henge med noen andre foran din beste venn, fordi først av alt, det ville skade hans / hennes følelser, og andre, ville den personen du bruker for å prøve og få din venn sjalu føle brukes hvis han / hun noen gang funnet ut!
 9. 9
  Vær åpen om å fikse problemet. Ikke prøv å leke med din venn, være åpne og handle som du bryr deg, eller det andre ville aldri ønske å gjøre opp.
 10. 10
  Kanskje du forstår begge at det var en dum kamp... Ha-ha! Mesteparten av tiden vil du hver bli fanget opp i en meningsløs krangel, og heldigvis dere begge er klar over det!

Tips

 • Sanne venner er vanskelig å finne og beholde. Husk dette. Du vil møte mange venner i livet, men bare kanskje en vil være sanne og oppriktige.
 • Venner er å kjempe for hverandre, ikke med hverandre. Stå ved din venn.
 • Din beste venn vil ikke holde på hemmeligheter. Så hvis de er, ikke holde på hemmeligheter selv.
 • Tenk på det og prøve å snakke med henne / ham.

Advarsler

 • Noen ganger fikse et forhold med en venn tar noen uker, (vanligvis ikke, men en gang i blant), og hvis den første gangen du snakker med dem, og de ​​er ikke "klar" til å bli venner igjen, ikke bug dem! Noen ganger hvis du ikke vil slutte å plage dem om det de ikke ønsker å bli venner, og kan muligens skade både deg inne. Så hvis du bare prøve en gang, og de sier nei, vent å se hva som skjer. De kan komme tilbake til å være venner, eller de kanskje ikke. Prøv igjen litt senere da, de kan ha hatt lyst til å bli venner igjen, men ønsker ikke å dele den. Eller du kan ha en annen NO. Hvis du får et nei begge ganger, da de sannsynligvis egentlig ikke ønsker å være venner med deg. Men du kan også vente å se om de kommer tilbake til å være venner med deg. Hvis de aldri gjør, så er det over for godt. Ved første å miste en venn kan være veldig vanskelig, men husk det er milliarder av mennesker i denne verden og ikke alle av dem kanskje ikke er den beste venn for deg, så husk å riste den av skulderen din, og prøver å være den beste venn du kan være for alle.
 • Ikke bli for trengende. Dette bugs dem og gjør dem tror du er tilbake fordi vennen din slo opp med deg, eller du ikke har noen venner.
 • Hvis du har vært illojal, og ikke oppgi ditt ekte ønske om å fortsette et vennskap, og deretter tenke over det, og aldri sier eller gjør disse tingene igjen.
 • Unngå å beskylde venn, hvis du beskylde dem det gir dem mer grunn til å kjempe tilbake.
 • Når uenigheten er for sårende, hvis dine ord eller handlinger er for ødeleggende, kanskje en venn bare ikke ønsker å gjøre opp med deg.
 • Hvis du tror de gjorde eller sa noe, ikke alltid hoppe til konklusjoner. Spør om de gjorde eller ikke gjorde det du tror de gjorde.
 • Sanne venner er vanskelig å finne og beholde. Husk dette. Du vil møte mange venner i livet, men bare kanskje en vil være sanne og oppriktige.