Wkano

Hvordan bekjempe flere motstandere

I motsetning til det som vises i filmene, slåss flere angripere er nesten alltid en tapende forslag, og hvilken skade du står overfor er sannsynlig å være mer alvorlig enn hvis bare overfor en enkelt motstander. Oddsen er veldig mye mot deg i en mange-versus-ett scenario, og selv dyktige jagerfly er ofte slått i disse situasjonene. Men du bør finne deg selv i denne situasjonen, kan trinnene nedenfor hjelpe deg med å minimere skader og rømme.

Trinn

Hvordan bekjempe flere motstandere. Stoppe eller hindre kampen før den starter.
Hvordan bekjempe flere motstandere. Stoppe eller hindre kampen før den starter.
 1. 1
  Stoppe eller hindre kampen før den starter. Konflikt starter lenge før en kamp utvikler seg. Positiv og selvsikker samhandling med gruppen kan motregne ethvert vold. Prøv ditt beste for ikke å gjøre noe som vil påføre den annen part til å gå mot deg eller nag.
 2. 2
  Kjør. Med mindre du er en dyktig fighter eller er i en situasjon hvor du ikke kan unnslippe, er det beste alternativet for å kjøre bort, fort. Hodet til et sted offentlig og ringe etter hjelp. Løping er også sannsynlig å skille angripere, noe som gjør det mer sannsynlig å være i stand til å konfrontere dem individuelt. Men når du kjører, være ekstra forsiktig, så de kan sette en felle for deg og til slutt omgir deg.
 3. 3
  Bruk et våpen hvis du er dyktig med det. Tegne et våpen kan ende kampen før det begynner, det er også en måte å utjevne ting når tallene ikke er på din side, eller hvis den andre siden er også bevæpnet. Hvis du ikke er meget dyktig, vet at våpenet kan ende opp med å bli slått mot deg, som fører til død eller alvorlig personskade.
 4. 4
  Gå etter lederen. Mange grupper av angripere har noen pålegg. Prøv å trekke denne personen inn i en en-mot-én kamp eller angripe ham først.
 5. 5
  Være strategisk i hvordan du planlegger din.
  • Prøv å unngå å bli fanget i en trekant mellom flere angripere. Denne situasjonen nesten helt sikkert betyr at du vil miste, og rask. Grunnen er at når du går til angripe noen, så en annen person lett kan angripe deg når du ikke mistenker dem, som lett kan føre til at du får fysisk vondt og sette livet ditt i fare.
  • Holde dine motstandere i en linje (for eksempel ved å støtte bort fra dem) kan tillate deg å angripe en person uten å bli utsatt for angrep fra andre.
  • Planlegger å gå på krenkelser aggressivt. Ikke true eller gi bort dine intensjoner når du har forpliktet seg til å slåss.
  • Hvis du er innendørs, har tenkt å bruke haller, dører eller andre gjenstander til.
 6. 6
  Hold deg i bevegelse. Når du er plantet på et sted, er det lettere å omgi deg.
 7. 7
  Angripe først. Det er nesten umulig å forsvare fra flere vinkler, du må være den første til å handle.
 8. 8
  Strike skarpt slag. Du trenger å redusere motstandernes numerisk fordel på noen måte nødvendig. Målrette svake punkter som templer, lysken, knær og solar plexus. Selv nesen kan være nyttig, vil dette blind og disorientate for en kort tid. Og, hvis du vet hvordan du bruker trykkpunkter, må du bruke dem til full nytte.
 9. 9
  Bruk billige skudd. Det er ingen skam i å bruke tennene, knær og eller spiker til enhver tid. Pride vil koste deg livet.
 10. 10
  Unngå å bli flankert på alle kostnader. Når en eller flere motstandere har sine hender på deg, du er i dype problemer, og vil være ute av stand til å
 11. 11
  Unnslippe så snart du kan. Dette er mindre sannsynlig kommer til å bli en kamp du kommer til å vinne, og vil mer sannsynlig være en kamp du er nødt til å flykte. Hvis de er ikke i nærheten av rømningsveier, deretter følger disse kampteknikker.

Tips

 • Aldri gå til bakken. Du vil bli overveldet og trampet til underkastelse i løpet av sekunder hvis du gjør. Hold deg på føttene og fortsette å kjempe tilbake for enhver pris.
 • Lage bråk. Du er ikke like sannsynlig å bli angrepet hvis noen andre vet hva som skjer.
 • Prøv å lytte til hva som skjer bak deg, samt på sidene og rundt deg.
 • Hvis du ender opp på gulvet, er det sannsynlig at de vil prøve å trampe eller sparke deg flere ganger. Dette er vanskelig å stoppe og veldig farlig, så prøv å beskytte hodet ved å plassere armene rundt den i brace posisjon.
 • Hvis du går til bakken, dekke hodet og overkroppen og gjøre veien til føttene. Så grip noens ben og ta dem ned.
 • Lær å.

Advarsler

 • Alle de ovennevnte er svært farlig, og du bør unngå denne situasjonen hvis mulig. Hold ut av problemområder spesielt om natten hvis du er alene.