Wkano

Hvordan bekjempe noen høyere enn deg

Fighting noen som er høyere er ikke et problem. Som hva fordelene er dem også en svakhet, de kan være lurt å bruke sin høyde og rekkevidde til å skade deg, men de må være nær nok til å ta kontakt. De fleste høyere motstandere vet ikke hvordan de skal bruke sin høyde til sin fordel.

Trinn

Hvordan bekjempe noen høyere enn deg. Hvis du er mye mindre, innser at de må komme nedover.
Hvordan bekjempe noen høyere enn deg. Hvis du er mye mindre, innser at de må komme nedover.
 1. 1
  Hvis du er mye mindre, innser at de må komme nedover. Dette vil påvirke deres balanse fordi de vil ha til å senke seg til samme høyde eller nær den som tar bort den høyde fordel. Også de vil ha n tilbøyelighet til å lene seg fremover. Dette vil la dem åpne for uppercuts og påvirke deres totale balansen.
 2. 2
  Unngå slåss. Begge parter er sannsynlig å bli skadet, og det er ikke en god måte å handle, så å finne unna ikke å kjempe er den beste måten. Talking er en bedre vei ut eller lage avstand eller plass så det er vanskeligere for dem å angripe deg er alltid bedre enn å bruke nevene.
 3. 3
  Hvis dette ikke er et alternativ, og du blir tvunget til å beskytte deg selv, bruker selvforsvar eller kampsport. Du må ha lært dette i en klasse og har brukt mye tid på å gjøre det til du føler og forstår at det å bekjempe noen større, mindre eller høyere spiller ingen rolle, det er alt bare frykt for å bli såret eller drept, og dette er normale.
 4. 4
  Først må du "size-up" din motstander. De fleste høyere jagerfly er i stand til å virkelig "kjempe høy", eller virkelig dra nytte av høyden sin. skanne motstandere ansiktet og øynene. Se på deres standpunkt (fotstilling), kroppsspråk og avstand fra deg. Er motstanderen nervøs? Sint? Hvis du beveger deg i aggressivt heller ikke motstanderen instinktivt skifte eller flytte tilbake og holde avstand? Hvis ikke de er trolig uvitende om hvordan du bruker deres høyde. Du kan bruke dette til å gi deg selv en sjanse til å ta dem ved overraskelse.
 5. 5
  Målet i enhver gatekamp er overlevelse først. Du må bevegelse til den andre fighter som du ikke vil at noen problemer - selv om en kamp er nært forestående. Gjør dette ved å holde hendene opp av ansiktet, håndflatene utover, i en backing bort bevegelse - vinke med hendene litt. Dette er den første satt opp til å streike. Fortell dem at du ikke vil ha noen problemer - og uansett hva de sier eller gjør deg klar for en kamp.
 6. 6
  Slå først blod. I alle gatekamp - spesielt mot en større eller høyere motstanderen må du få dem først. Det gamle ordtaket "aldri svinge første" gjelder ikke. Bruk åpen hånd gest ovenfor for å lansere en overraskelse første slag enten til halsen eller nesen (aldri truffet kjeven - dette kan bli absorbert av de fleste sterke menn og kan skade hendene). Hastighet er avgjørende her. Ett slag er bra, men flere slag er bedre. En kombinasjon av angrep eller raske streik vil gjøre mer skade enn en enkelt streik, så hvis du kan treffe motstanderen med flere treff, gjøre det. Men ikke la deg åpen for en kontring. Start din raskest streik mulig og umiddelbart gå tilbake og returnere hendene til ansiktet ditt område for beskyttelse. Mens stepping tilbake, sirkel rundt motstanderen.
 7. 7
  Hodebevegelser og defensive GUARD - Etter påfallende først, er enten motstanderen ned og du kan snu og kjøre for sikkerhet (og dermed endte kampen), eller de er nå sintere (selv om det kanskje mer respekt for din evne til å skade dem). Hvis motstanderen din er fortsatt aktiv, må du sørge for at du holde hendene av ansiktet ditt til enhver tid. Dette vil tillate deg å bruke hendene, albuer og skuldre for å avlede slag og streiker fra motstanderen din fordi de kan lansere streiker fra avstand. De fleste krigere som er umoden eller uerfaren vil prøve å treffe hodet området 90 prosent av tiden. Bruk dette til din fordel ved å holde hendene opp og bevege hodet og skuldrene fra side til side og opp og ned i en bobbing og veving typen bevegelse. Din motstander vil fyre løs på hodet ut av vane - men vil koble på mye mindre av hans streiker. Du vil bli vanskeligere å treffe og forvirrende å forsvare når du starter streiker din egen. Alle mens du er klar til å shuffle bakover, i en sirkelbevegelse, på føttene for å lage plass mellom deg og din motstander mens de forhånd.
 8. 8
  THE boms-rush - Som din motstander kaster streik av sine egne må du være vanskelig å treffe, flytting og dypping, og stepping i et sirkulært mønster bort fra angrepet. Din motstander vil komme på deg med en kombinasjon eller angrep av noe slag, og når du bør unngå det, eller blokkere det, vil du legge merke til et øyeblikk når de trekker tilbake et øyeblikk og omgruppere for et nytt angrep. Så snart din motstander har kastet den siste av sine streiker i et bestemt angrep må du umiddelbart gå inn i deres personlige rom - nær dem - og angripe ondskapsfullt. Du får tett inn på dem hvor deres rekkevidde er eliminert. Ved hjelp av fart og en close-in angrep vil tvinge dem til å trekke seg tilbake eller tilbake pedal. Kast med fart og villskap - IKKE PANIKK - så mange skudd til deres ansikt og utsatte områder som mulig. Rett før utmattelse du går ut av sin rekkevidde - ikke bare et skritt tilbake - men to eller tre trinn tilbake og gjenvinne din styrke og utholdenhet. IKKE clutch eller ta motstanderen hvis de har en betydelig størrelse eller styrke fordel. Dette vil bare slå ut dårlig for deg. Dette close-in angrep tilnærming er regelen for å bekjempe høyere gutta. Du kan vente for dem å fullføre et angrep, som nevnt ovenfor, eller du kan få dem ved å slå dem i kraft når de kommer i. Uansett må du lukke gapet og komme på innsiden av sin lange rekkevidde å gjøre skade.
 9. 9
  Counter Strike - Når motstanderen er å sette deg opp for angrep og kaster sine streiker du kanskje legge merke til noen mønstre som de gjør om og om igjen. Dette er viktig å se etter fordi du kan bruke disse mønstrene til å skade motstanderen din med en counter strike. Kan si din motstander er alltid kaster en lang jab slag og deretter la hendene falle ned til midjen området før retur sin knyttneve til sitt ansikts-området. Du kan vente til timingen er riktig på deres neste jab, og etter du unngå det, kaste en makt slag rett over toppen av sin utstrakte arm (som det begynner sin slippe til deres midje) og traff dem firkantet i ansiktet. Eller hvis du ser en vill, winging power-slag som kommer fra deres høyre hånd du kunne dukke den og kaste en counter-kombo av dine egne. Disse teller streiker er dødelige fordi de vanligvis kombinere makt med fremdriften av dine motstandere for å skade dem ekstra ille!
 10. 10
  Jobbe vinklene - Den enkleste tingen å gjøre for å skape muligheter for å komme på innsiden av rekkevidden til høyere motstander er å jobbe vinkler. Hvordan gjør du dette? Du bare gå på skrå til én side mens du kommer inn - så du står overfor din motstander, klar til å angripe - men du er ikke rett foran dem. Du er i vinkel - og dermed den vanlige instinktive indikatorer som vi bruker for å bedømme et mål er litt mindre effektive her for motstanderen. Du vil også legge merke til nye muligheter for å treffe områder av svakhet i motstanderens forsvar fra disse vinklene. Legg også merke til at du bør helst jobbe vinkler som posisjonere deg bort fra deres makt. Så hvis motstanderen er å kaste harde høyre kryss og kroker, bør du arbeide vinkler som posisjonere deg mot sin venstre hånd - bort fra makten.
 11. 11
  BRUK JAB - En god jab er viktig for ethvert dyktig fighter. Du må sette opp kombinasjoner og streiker ved å kaste ut en solid jab. Hver jab kastet krever et skritt fremover med ledelsen foten. Bruk flere jabs på rad med trinn fotarbeid for å nærme seg din høyere motstander og kvele sin lange rekkevidde. Komme dypt inn i deres personlige plass ved å sette dem opp med jab og slipp makt skudd til sine ribbeina når de bringer sin defensive vakt opp for å beskytte ansiktet.

Tips

 • Se ansiktet ditt, holde hendene opp til enhver tid.
 • Holde en lav holdning for et lavt tyngdepunkt, vil dette ytterligere utnytte din mangel på høyde, noe som gjør deg vanskeligere å treffe, og tøffere å ta av føttene.
 • Få komfortabel flytting i veldig, veldig tett på en høyere fighter. Du kan være nærmere enn du er komfortabel med - men du vil ikke beseire et høyere eller større motstander uten vasser i tett. Dette syltetøy opp sin rekkevidde og kraft - Igjen klasser er stor for å lære denne ferdigheten.
 • Hogge ned trærne sine. Hit sine ben med spark å bremse dem ned og slå på avstand. Gå for den indre og ytre lår - Unngå kneet eller høy leggen som er benete.
 • Flytt hodet og kroppen hele tiden. Taller jagerfly har en tendens til å være litt tregere. Bruk konstant bevegelse for å kapitalisere på dette. Endre nivået hodet er på mens finte og unnvike kan tillate deg å komme i tett uten å kaste et slag for tidlig.
 • Hold øynene åpne. Ofte jagerfly lukke øynene når de blir angrepet instinktivt. Få deg vant til å bli rammet av streik mens du holder øynene åpne - Bor i en organisert klasse er stor for dette.
 • Din defensive vakt bør ideelt sett være - Hands beskytte ansiktet og albue poeng beskytte ribbeina. Hold albuene i og mot ribbeina mens oppkvikkende hendene mot kjeven. Hvis albuene eller hender drive bort fra kroppen effektiviteten av vakt går drastisk ned.
 • Når bøyd over, flytte opp raskt. Fange deres skulder og banke dem av føttene for å få dem på bakken for en ferie eller for å gjøre enda mer skade.

Advarsler

 • Fighting vil forårsake skader for begge parter, så alt må gjøres ikke for å kjempe i første omgang, lover og politiet er der for å beskytte deg, hvis du må kjempe sørge for at det var det eneste alternativet, og ikke bare for egoet ditt, for eksempel navnet ringer osv.
 • Taller motstandere er en betydelig utfordring så får komfortabel sparring og studere en kampsport før du prøver å ta på seg en større eller høyere motstander.