Wkano

Hvordan bekjempe skitne og vinn

Trenger du å forsvare deg selv? Ønsker råd fra en fyr som pleide å være skranglete og ikke så tøff? Jeg pleide å få slå. Så, en dag, fikk jeg noen råd og lært hvordan du legger på den. Min militære erfaring også hjulpet ut mye. Nå, folk ikke rote rundt med meg.

Trinn

Hvordan bekjempe skitne og vinn. Ikke gå på jakt etter kamper.
Hvordan bekjempe skitne og vinn. Ikke gå på jakt etter kamper.
 1. 1
  Ikke gå på jakt etter kamper. Gjør alt du kan for å unngå dem.
 2. 2
  Kjenn dine egne begrensninger. Hvis du ikke kan gå tretti sekunder uten å stoppe etter pusten begynne å jobbe ut og få litt utholdenhetstrening. Du må være i stand til å vare en god 3 minutter av solid slåss / grappling / bryting.
 3. 3
  Slåss som livet ditt avhenger av det. Ingen kjemper for å få den andre personen til å sende inn. Du kjemper for å skade folk. Ønsker du å få vondt eller gå trygt hjem?
 4. 4
  Hold deg på føttene. Med mindre du er et bur fighter, og du kan kjempe på bakken, unngå det. Vi vil berøre om dette senere.
 5. 5
  Forsvare ansiktet og kroppen med armene. Hold albuene i og dine knyttnever nærheten øyehøyde bort fra ansiktet for å blokkere side angrep.
 6. 6
  Stå med føttene litt bredere enn skulderbredde, sterk foten frem og litt på utsiden, svake siden til baksiden og utsiden.
 7. 7
  Litt bøy i knærne.
 8. 8
  Litt bøy fremover.
 9. 9
  Hvis du har brukt opp alle former for forhandlinger og kampen er definitivt kommer til å skje, flytte inn. Kom nærmere målet ditt. Ikke stå armlengdes bredde bortsett fra målet. Det er der slaget vil såre mest. Kom tett. Prøv dette, for eksempel: gå opp til en vegg, sette din knyttneve om to inches bort og punch veggen. Ikke dårlig, ikke drepte deg rett? Nå, et skritt tilbake og slå i veggen så hardt du kan med en full forlengelse av armen. Du gjorde ikke det, gjorde du? Det ville ha vondt som faen.
 10. 10
  Grab / bite ører. De kommer med en liten bit av makt. Den psykologiske effekten av å ha et øre revet av vil stoppe de fleste kamper.
 11. 11
  Jab øyne. Hvis de ikke kan se... vel, du skjønner poenget.
 12. 12
  Punch halsen. Hvis du ikke får puste du ikke kan kjempe.
 13. 13
  Ikke glem knærne og albuene i nært hold. De kan være vanskeligere å kontrollere og har kortere rekkevidde, men de er sterke, vanskelig for en motstander å hente, og de pakke mye kraft.
 14. 14
  Håret er ganske mye verdiløs. Ikke dra i håret fordi en, er du ikke å beskytte kroppen din, derfor blir dem i stand til å slå deg ut, og to, de kunne presse deg ned til bakken fordi med armene opp i luften og alle flytter du ikke er stabil. Dessuten, hvem ønsker å se en halt kamp der det er hår trekke?
 15. 15
  Leddene. Ikke de du røyker, men de som i kroppen din. Hvis du kan bryte en ekstremitet i skjøten, kan du planlegge på en kamp å være over akkurat der og da.
 16. 16
  Føtter. En solid fot stomp på toppen av motstanderens fot vil resultere i umiddelbar bryte av bein, og du vil nesten helt sikkert føre deres fot til å hovne opp til et punkt of no return.
 17. 17
  Hender. Hvis du kan, ta en hånd ta tak i det og snu den i en stor sirkel og vri det 180 grader. En gang i den posisjonen kan du manipulere arm og bryte det enkelt.
 18. 18
  Krage bein. Din kragebein har styrken som fløytist i korpset... Det er svak. Ca 7 pounds av press vil knipse et kragebein og hele armen vil falle som en last av poteter.
 19. 19
  Lysken. Det er en vanlig misforståelse at lyske angrep virker kun på menn. På både menn og kvinner, vil dette føre til store smerter. Hvis det ikke tar ut motstanderen, det sikkert vil redusere deres kjemper effektivitet. Men pass opp for motstanderen lysken angriper deg tilbake.
 20. 20
  Ribbeina. Litt tøffere å bryte, men når de gjør... dette ender virkelig en kamp.
 21. 21
  Arms. Prøv å ta tak i en arm, når du har det, kan du bruke din forgrunnen arm eller palm å kaste en slags omvendt punch. Prøv å lande slag mot svakere undersiden av armen, der vener og arterier er. Hvis du bruker håndflaten, holde fingrene peker opp.
 22. 22
  Munn. Mange mennesker liker å bite når de slåss. Dårlig samtale. Du kan ta en rekke sykdommer. Hvis du skulle skje for å få litt på fingrene, kan du bokstavelig talt rive bunnen kjeven ut av en angriper med din egen styrke. Forestill fingrene blir bitt fra siden, som dekker dine minste fingrene. Manipulere hele hånden inn i angriperens munnen (dette vil fungere på hunder også), og skyv fingrene ned i sengetøy av tungen. Det alene vil tilsi en angriper å slippe taket. Ikke la dem. Grave fingrene under sine tenner i den lille lommen tungen skjuler i. Trekk ned og til siden. Du vil merke at de glemte å slåss og desperat prøver å få hånden ut av deres munn. Ofte vil de fokusere begge hendene på å trekke en hånd ut. Bruk den ledige hånden til å ta en neve full av testikkel eller et øre. Hvis du kan gi skarpe rykk i en nedadgående og utenfor bevegelse, ryddes bort fra ansiktet. Den nederste kjeven kan være i stand til å håndtere tre av dem før det unhinges.
 23. 23
  Halsen. Ikke det beste stedet å angripe, men det er en preferanse bakfra. Hvis du kan få tak i angriperens nakke, ta på for harde livet, og stopper ikke å klemme til de besvimer.
 24. 24
  Ryggraden. En mild slag mot bunnen av ryggen i nærheten av belte linje vil midlertidig deaktivere en angriper. En server slag mot samme sted vil permanent uskadeliggjøre dem fra det punktet ned på kroppen sin.
 25. 25
  Nese. Hvis du kan ta tak i nesen, gjør det. Smekk den til side. Punch det rett inn i hjernen. Ikke bekymre deg, du vil ikke drepe noen. Det er en gammel wive fortelling. Dessuten vil en kraftig skyvekraft av håndflaten i en nedadgående bevegelse har den samme virkning.
 26. 26
  Hvis du er jordet, plukke opp en håndfull jord, sand eller grus og male det inn i angriperens øyne. Handle raskt, vil du ikke bekjempe dem for lenge med bare én hånd.
 27. 27
  Hvis du holder en drikke før kampen oppstår, og du vet at kampen er i ferd med å begynne, ta en slurk så spytte det inn i motstanderens ansikt å kjøpe litt tid. Drikken du bruker vil ha ulik effekt på øynene (dvs. hvis du spytter hardt brennevin inn i øynene, vil du har mer tid enn om du brukte vanlig vann). Hvis du bruker snus, kan den samme effekten oppnås ved å spytte tobakk juice inn i motstanderens øyne.
 28. 28
  Kjempe raskt. Slåss som livet ditt avhenger av det. Vær oppmerksom på dine omgivelser.
 29. 29
  Bruke noe logisk som et våpen. (Dvs. en stiftemaskiner, steiner, flasker, aeresol deodoranter eller spray) kan virke ufarlig, men alt kan forårsake alvorlige skader hvis det brukes riktig.
 30. 30
  Aldri ta en kamp utenfor eller hvor som helst. Dette gir motstanderen øvre hånd til sucker-slå deg. Dersom kampen begynner der, den er ferdig der.
 31. 31
  Bruk alt du kan få hendene på, som flasker, knust glass, askebegre.
 32. 32
  Hvis du får dem på bakken, holde dem på bakken.
 33. 33
  Punch templene. Dette er en veldig effektiv teknikk, som kan forårsake en hjernerystelse.
 34. 34
  Kick knærne så hardt du kan - De er lett å bryte.
 35. 35
  Alltid treffer først, og slå hardt. Uttelling for det.
 36. 36
  Hvis du blir truffet, ikke stoppe, din utholdenhet vil ødelegge din angriper.
 37. 37
  Hvis du noen gang blitt slått i nesen, vet du hvor mye det gjør vondt - det gjør at du blør og øynene rive opp. Hvis motstanderen har en blødning nese, vil du senere har tid til å kaste slag.

Tips

 • Du vil føle et adrenalinkick som en konfrontasjon begynner. Dette er normalt. Ikke forveksle den med en frykt respons. Det er rett og slett at kroppen forbereder seg for handling ved å slippe en kjemisk i blodet.
 • Hvis du tilfeldigvis være seierherren av en kamp, ​​ikke henge rundt. Forlate og ligge lavt. Det er vanskelig for en politimann å arrestere noen, hvis de ikke er der, og hvis ingen vet du.
 • Øvelse gjør mester. Har en venn få med deg. Ikke vondt vennen din, though.
 • Når du søker en hals choke sikre at det er midt på underarmen din som du trekker inn i luftrøret deres, hvis de får sine haken i armkroken du kan kjempe for å få KO.
 • Lær grunnleggende bryting kaster fra stand up, kan du kaste 4-5 menn i 7-8 sek, vil de bli der nede, ikke gå på bakken med mindre du har bare 1-2 motstandere, er bakre naken choke et drap. KO er det ikke. Lær leveren spark fra venstre ben.
 • Gå og lære kickboksing, boksing, judo, karate eller tae kwon do. De hjelper mye sammen med de trekkene som er nevnt ovenfor.

Advarsler

 • Utnytte denne informasjonen er for selvforsvar, og bør ikke brukes til å handle ut følelser av aggresjon. Dette er noen av de tingene jeg føler deg komfortabel deling. Resten av tingene jeg vet er i forhold til å drepe folk, ikke slåss. Du, sammen med alle andre levende skapninger på planeten har evnen til å drepe... Bruke hodet og sørge for at vold er siste utvei for din sikkerhet.