Wkano

Hvordan bli en moteriktig tenåring

Fashion handler ikke om flaunting de dyreste designer merker eller å ha en endeløs garderobe. Selv med de mest high end klær du kan fortsatt ser forferdelig hvis du ikke vet hvordan å koordinere alt du har. Fashion handler om å uttrykke din personlige stil og bruke kreativiteten til å trekke sammen unike antrekk som du føler deg bra i. Du trenger ikke å kle av hva moteblader sier, være trygg på hva du har på deg og være en trendsetter, vil folk beundre deg for det.

Trinn

Hvordan bli en moteriktig tenåring. Forskning designere og se på deres klare til bruk samlinger.
Hvordan bli en moteriktig tenåring. Forskning designere og se på deres klare til bruk samlinger.
 1. 1
  Forskning designere og se på deres klare til bruk samlinger. Sant, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å kjøpe den fantastiske Marc Jacob kjole, men det hjelper å ha litt inspirasjon.
 2. 2
  Se på anerkjente moteblader som Vogue, Elle, eller glamour. Hvis du vil ha noe målrettet for din aldersgruppe, prøv Teen Vogue eller Seventeen. Igjen, dette er kjempeflott kilder for inspirasjon (og mote sladder!).
 3. 3
  Les blogger. Dette fungerer kan brukes i stedet for magasinet abonnementer, eller som en annen kilde til informasjon. Blogger har mange ulike formål - Style Bubble er en populær "alt" blogg, og blogger som Streetpeeper fokus på street style. Noen flere blogger er: Billig chica (lavt budsjett), The Coveteur (som skap turer).
 4. 4
  Shoppe klær som er moderne. Du trenger ikke å handle på butikker som Abercrombie og Hollister å være moteriktig (faktisk, er disse butikkene ofte mislikt i moteindustrien.) Faktisk vil du ha bedre hell på sparsommelighet butikker! Dette tiåret i mote tar vintage og legger til en vri på den. Prøv steder som Goodwill eller Frelsesarmeen for utmerket vintage klær / re-bærbar klær. Hvis du ikke ønsker å handle vintage prøve varehus som Macys eller Nordstrom. De har et bredt utvalg av klær, så du er nødt til å finne det du leter etter. Forever 21 og Urban Outfitters er mer "mainstream", men du kan fortsatt finne noen store ting!
 5. 5
  Flaunt den nye stilen. Ikke prøv å matche ting. Moteindustrien er ikke om matching. Se på silhuetter fra design du liker og etterligne dem. Eller enda bedre, lage dine egne design! Denne måten, vil folk legge merke til hva du har på deg, og det vil bli en trend.

Tips

 • Ikke vær snørret med folk. Respekterer deres stil, selv om de bare følger mengden.
 • Handle på søte butikker eller antikke klesbutikker. Det er nok av klær og tilbehør. Du kan bli overrasket over hva du finner!
 • Folk bryr seg ikke om du er rik. Faktisk, med alle de falske vesker, vil iført en pose med en gigantisk logo bare gjøre at du ser tacky. Ikke vis frem dine penger. Være konservative med det. Selvfølgelig, logoer er ikke forferdelig, men hvis du ikke har råd til det aldri kjøpe en falsk en! Husk å smile.
 • Glem merkevarer. Mote er ikke en t-skjorte med "European Eagle" pusset på fronten. Merking selv er en dum ting å gjøre, og bare beviser at du er mer av publikum følger enn en mote fremover tenåring.
 • Prøv å ikke kle seg som en slask hver dag. Det er greit å ha en og annen lat dag der du bare slappe av i jeans og en genser, men ikke gjør det hver dag. Det skildrer ikke en smakfull bilde.
 • Det er flere designere enn Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Prada og Dior! Undersøke dem, elsker dem! Men ikke tilbe dem.

Advarsler

 • Ikke bruke alle pengene dine på "kjepphest" elementer, vil disse gå ut av stilen i noen måneder, og du vil bli sittende fast med ingen penger og en utdatert garderobe. I stedet investere pengene dine i godt laget klassikere som aldri vil gå ut av stilen, og du kan bruke i mange år. Noen av disse klassiske stilarter er blazere, enkle gensere, button-up Collard skjorter, converse, blå jeans og klær i nøytrale farger og utskrifter som pledd og striper.
 • Det er folk som kutter ned på fashionistas fordi de ikke følger mengden. Ikke hør på dem. Originalitet er det viktigste i mote. Hvis du ikke er deg selv (alle er originale fordi alle er forskjellige). Hvordan kan du være moteriktig?
 • Ikke følger en trend! Sett det! Shop vintage, boutique, selv sparsommelighet, vil du ikke vet hva du finner der!