Wkano

Hvordan bli kvitt de hvite flekker på neglene

Medisinsk sett, de små hvite merker som noen ganger vises som prikker eller linjer på neglen er kjent som leukonychia. Det er flere mulige årsaker til misfarging, men det vanligste er milde traumer til spiker, en soppinfeksjon, hudsykdommer, eller ernæringsmessige mangler, er den vanligste ernæringsmessige mangel en kalsiummangel. Kuren for det er åpenbart hvis du tror du har en kalsium mangel, drikke appelsinjuice eller kalsium beriket mat og drikke

Trinn

Hvordan bli kvitt de hvite flekker på neglene. Løsningen er å bare tillate dem å vokse ut.
Hvordan bli kvitt de hvite flekker på neglene. Løsningen er å bare tillate dem å vokse ut.
 1. 1
  Løsningen er å bare tillate dem å vokse ut. Dessverre, det er ingen "kur", og de vil rett og slett, med tiden, vokser rett ut over smilet linje (avstanden mellom seng og den faktiske veksten) av spiker og deretter kan du sende inn, kutte eller klippe dem av. Bare sørg for at det er litt av ditt tips viser slik at i henhold negler ikke vil blø.
  • Visste du at noen ganger er de små blåmerker som neglen har opplevd? Så, akkurat som om du hadde et blåmerke på beinet ditt, vil det gå unna til slutt hvis du la det være.
 2. 2
  Spise / drikke kalsium beriket mat og drikke.
 3. 3
  Få en vitamin C (frukt). De vises når du ikke har spist nok frukt
 4. 4
  Male over dem. Hvis du er virkelig desperat, male over dem for å skjule det.
 5. 5
  Ta en sink supplement. Hvis neglen ikke har blitt skadet, viser en hvit flekk ofte en sinkmangel. Faktisk de hvite flekker på neglene er ofte forårsaket av en spiker traumer. Hvis du ikke kan tenke på når dette skjedde det kan ha skjedd en stund før de hvite flekkene dukket opp.

Tips

 • Prøv å ikke bite negler.
 • Spis et balansert kosthold, og prøver å holde neglene mot smuss og situasjoner som kan føre til skader, noe som kan føre direkte til hvite flekker. Unngå aktiviteter som oppvask, hagearbeid, løfte tunge gjenstander, lukking sta skyve dører, etc. Når du tror er dine negler i fare, unngå situasjonen!
 • Være veldig tålmodig med "vokser ut" ting. Bare husk at de vil vokse ut. Hvis du ikke er den "pasienten type" av person og du er ukomfortabel med de hvite flekker, polere neglene. Du vil føle deg bedre.
 • De hvite halv måner nærheten neglebåndene er helt normalt. Hvis du ikke liker disse, deretter male neglene.
 • Du kan også bruke et nøytralt farget polish å dekke hvite flekker, hvis du ønsker det.

Advarsler

 • Hvite flekker på neglene er ikke et tegn på nyre-og leversykdom, selv om dette er svært vanlig misforståelse. De kan også noen ganger bety at det er en mangel på sink i kostholdet ditt.
 • De hvite flekker på neglene kan også bety at du ikke har nok kalsium eller vitamin c, ikke bekymre deg for dette. Spis mer frukt (appelsiner, bananer, etc.) og kalsium.